Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Току що emag-a си спряха сайта и пуснаха промо клипчето с прИмоциите, но артикулите ще са ясни утре сабайлян.

http://www.youtube.com/watch?v=AydZe7VUnHY

П.С. Баф тия румънци, хич не са лоши.Извадиха склад и то само за електронен магазин...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

П.С. Баф тия румънци, хич не са лоши.Извадиха склад и то само за електронен магазин...

Да гледат и да се учат нашите. Ей така се прави.

Сега помисли си колко смешно е това складченце спрямо складовете на амазон :) То и ние сме една смешна държавица ама това е друга тема...

Да гледат и да се учат нашите. Ей така се прави.

Сега помисли си колко смешно е това складченце спрямо складовете на амазон :) То и ние сме една смешна държавица ама това е друга тема...

Е ти па... все едно да сравняваш... Dacia и Chrysler :D

Ако eMag пуснат такива цени, най-много да изгоря с нещо, от което нямам реална нужда...

http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8996

толерантност ли ?  :effemine3:

макЯ ви деева гнусните получовеци  :censored2:  :censored2:  :censored2:  :censored2:  :censored2:  :censored2:

Кое те възмущава така в тоя клип?

иначе търся 2.0Т с оборудване като 3.2-то но са доста рядки особено в България , а тия които поне на снимки стават на живо са нереални варели.

даже незнам как успяват такава кола 2006/7/8 за 5 години да я съсипят толкова много.

Аз от много време казвам, че съвременните автомобили се правят от счетоводители, не от инженери, но на някой не им се вярва. За това изкарват 5 години и после трябва да се смени това-онова.

естествено че няма разлика особено при новите ГИ-та с ОБД корекция работата заспива.

проблема е че за големи двигатели е малко скъпичка.

аз затова се насочих към по-новите бенз. двигатели - ФСИ , щото ми писна от дизелови тракалници които в един момент се налага да налееш 2-3К за ремонти..... после ми разправяйте колко било евтинко на нафта.

Щом ще газифицираш мисля ти е ясно, че ФСИ е директно впръскване и изискват по-специална газова уредба. Там все още на газаджиите не им са особенно ясни нещата и гледай да избереш читав такъв. То не на всякъде слагат и такива системи все още..

Гаранция?

Извинявам се, че те подведох вчера. Свързах се с китаеца за потвърждаване на гаранцията и се оказа, че е 1 година и до 30 дена мога да им върна телефона при открит дефект и те да ми върнат парите :).

Иначе ме е супер яд, че изпуснах прИмоцята за евтин таблет при румънците, ама явно хиените, които опяваха какви мошеници са, са по-бързи от мен. В 8 сутринта вече беше изчерпан. А вчера викам на баща ми, че утре ще го изненадам с подарък - таблет. :angry1

Ми така става, като не обявиха балъците кога ще пуснат промоцията... Пуснали са я снощи в 1:30.
Това ли им е "рано сутринта"?

Аз очаквах нещо от рода на 8...

Снощи пуснаха само част от нещата, които ще продават и то под формата на бюлетин. Сайтът им е заработил сутринта в 7 и 15.

Я кажи ти сега за тая джаджа, която купи за филмите, че ще поръчвам нещо в следващите 5-6 дена. И мнение да дадеш за ТОВА.

Уфф бая се охарчих аз в тоя емаг....нямам тренинг за блек фрайдей пазаруване явно. Основния разход е ей тоя топуз http://common.compudeals.be/icecat/show_datasheet.php?language=fr&artikel=TV-PH2718585. Ще съм благодарен, ако някой ме успокои, че не съм се прецакал много, щото дори не гледам телевизия... :)

Аз от много време казвам, че съвременните автомобили се правят от счетоводители, не от инженери, но на някой не им се вярва. За това изкарват 5 години и после трябва да се смени това-онова.

Щом ще газифицираш мисля ти е ясно, че ФСИ е директно впръскване и изискват по-специална газова уредба. Там все още на газаджиите не им са особенно ясни нещата и гледай да избереш читав такъв. То не на всякъде слагат и такива системи все още..

2.0тфси какво търся гори 10-11 градско в Пловдив

едва ли ще го газифицирам.

просто проучвах нещата ако евентуално взема 4.2 на С4 как стоят работите , за момента обаче отпада тоя вариянт. 

в00кс , намираш клипчето за нещо нормално ? 

10-11 граЦко си го карал ти и знаеш или са опашати истории из нета? Щото и аз знам за собственици на е39 528 автомат дето се лъжат един друг, че им харчело 14 ама :D

Не казвам, че не е вярно, просто питам дали си го карал и имаш впечатления.

Тоя ЕМАг беше пълен ташак. За зор-заман си взех един джойстик за PC-то.

Тоя Ipad е пълна набутка. Не мога да се сетя защо да го взема за 300 лв, вместо Kindle Fire HD за 99 паунда?!

Що бе, к'во толкова - две млади влюбени гълъбчета от еднакъв пол (един вид - двама бъдещи дърти пе'ераси) си общуват по скайпа ; проблемът обаче е в едното гълъбче, което или е прочело евангелието както го е чел Дяволът, или е пропуснал частта с разврата и содомията, или най-вече изобщо не му дреме за нищо, както не им дреме и на голямата част от т.нар. "свещеници", които нито в Бог вярват, нито живеят по законите, които те самите изповядват и са се обърнали на бизнесмени и да не казвам на какво още...

С очите си видях що е то СТАДО. Мръсната сган още от 8 вечерта беше напълнила де що има паркинги в, около и до Моловете и при големите магазини. Мога да си представя какво е било на North Avenue, което в пръдължение на няколко мили от двете посоки е просто една огромна плаца с различни магазини...и както там хич няма мексиканска измет...леле майко.

Снощи пуснаха само част от нещата, които ще продават и то под формата на бюлетин. Сайтът им е заработил сутринта в 7 и 15.

Я кажи ти сега за тая джаджа, която купи за филмите, че ще поръчвам нещо в следващите 5-6 дена. И мнение да дадеш за ТОВА.

Върви си. Аз бях пуснал моя за продажба, защото не можех да си свържа вътрешния диск без кутия за диск, а не ми се даваха пари за нея допълнително. За 150лв го бях пуснал. Но тъй като 2 дни никой не прояви интерес, реших направо да си им го върна и да си взема парите.

Иначе всичко си вървеше пушка. Без проблем. Настройки не са ми липсвали и т.н. Направо го взимай ако ти върши работа.

Уфф бая се охарчих аз в тоя емаг....нямам тренинг за блек фрайдей пазаруване явно. Основния разход е ей тоя топуз http://common.compudeals.be/icecat/show_datasheet.php?language=fr&artikel=TV-PH2718585. Ще съм благодарен, ако някой ме успокои, че не съм се прецакал много, щото дори не гледам телевизия... :)

Ами голям телевизор, но е от ниските серии та не очаквай чудеса. Ако си го взел за 1200лв си е далавера, защото за 1700лв в Технополис има убийствени плазми 50".

Не. Намирам много ненормални неща в него или по-скоро такива, които са ми непонятни на мен. Но моя въпрос беше към теб.

Вуксе я пиши кои модели са тия плазми щото са готови парите за 46 6800 серия на самсунг ама ако има по-добро да не се прекарам.

Ами голям телевизор, но е от ниските серии та не очаквай чудеса. Ако си го взел за 1200лв си е далавера, защото за 1700лв в Технополис има убийствени плазми 50".

Еми за 1299 го взех...при приготвен бюджет за тв около 800 (и за по-малък размер, разбира се). Иначе ще замени старата ми crt мебел :)

Вуксе я пиши кои модели са тия плазми щото са готови парите за 46 6800 серия на самсунг ама ако има по-добро да не се прекарам.

50ST60 и 50GT50

Ама сайта им е паднал точно в момента и не мога да ти покажа линковете.

-------------

От тоя блек фрайдей само един артикул се чудех дали да купя и той вече не е в наличност.

Имам чувството, че се купува наред, само защото е на разпродажба. После ще се появят по форуми и т.н.

Кой дава толкова пари за това, че да се изчерпят количествата даже?!

http://www.emag.bg/kolonka-harman-kardon-sb26-cherna-sb26-bf13/pd/DSSVJBBBM/

Кой дава толкова пари за това, че да се изчерпят количествата даже?!

http://www.emag.bg/kolonka-harman-kardon-sb26-cherna-sb26-bf13/pd/DSSVJBBBM/

От де да знаеш дали не им е била останала в склада само 1 бройка....

----------------------------

Я сега дедо, дето е любител на големите резолюции, да се изкаже заслужава ли си тоя монитор - само с 2 инча е по-голям от настоящия ми, но пък е с по-висока резолюция и друго съотношение на страните, което малко ме притеснява, но пък от друга страна широкоекранният филмов формат ще се разполага идеално...

Не знам за вас, аз гледах гледах, зачудих се на един 29" монитор филипс, после реших, че дори за 500лв не ме кефи такова разтеглено, а и на външен вид беше грозен и накрая си взех една мишка Logitech Marathon колкото да не съм без хич.

От де да знаеш дали не им е била останала в склада само 1 бройка....

Модела е пуснат в продажба Ноември месец. Просто сигурно са имали някакъв лимит за black friday-а.

Не знам за вас, аз гледах гледах, зачудих се на един 29" монитор филипс, после реших, че дори за 500лв не ме кефи такова разтеглено, а и на външен вид беше грозен и накрая си взех една мишка Logitech Marathon колкото да не съм без хич.

И аз исках да взема Marathon-а, но докато намеря някъде в интернет колко е голяма, тя свърши!

-------

Межуд другото, те добавят някакви нови артикули. Сега има една мишка на Razer, която я нямаше сутринта, но намалението не е толкова голямо.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...