Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Пиши си тъпотии. Не ми пречиш. Нямам намерение да ти вадя тука Testimonials.

Преди малко една девойка ми каза, че се чувства като портокал без обвивка и не и е комфортно да общува вече с мен, защото знам прекалено много. А тя дори нищо не ми е казала.

Една друга преди 2-3 месеца, след като 1 вечер само я наблюдавах с нейния приятел в една кръчма, и и написах 4-5 реда на следващия ден, ми каза, че не я познавам, а сякаш съм седял до нея и съм наблюдавал живота и.

Affirmative! You must be shrooming! :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пиши си тъпотии. Не ми пречиш. Нямам намерение да ти вадя тука Testimonials.

Преди малко една девойка ми каза, че се чувства като портокал без обвивка и не и е комфортно да общува вече с мен, защото знам прекалено много. А тя дори нищо не ми е казала.

Една друга преди 2-3 месеца, след като 1 вечер само я наблюдавах с нейния приятел в една кръчма, и и написах 4-5 реда на следващия ден, ми каза, че не я познавам, а сякаш съм седял до нея и съм наблюдавал живота и.

Пак си пил няколко евтини водки на екс. Легни си, наспи се, па утре сам ще изтриеш тия глупости, които написа... 

Казвам го съвсем сериозно без хумор...

Ох, искам да се успокоиш. Да си завиеш краката с някое одеалце и да се облегнеш назад. Не мисли за нищо.
Сега сподели от къде идва тези ярост и тесногръдие.

Кой риск?

Примерно този. Има и още доста по разни форуми (скоро с дядомраз мисля обсъждахме сайта, но явно от толкова много крап в тая тема, нищо не се намира вече).

Ако бях гълтал наркотици, нямаше да седя във форума и да си разменям цитати с разни объркани старчета.

Това, че сме старчета няма как да оправдае по абсолютно никакъв начин факта, че приемаш за фундаментална истина емоционално-инфантилното бръщолевене на две кифли и на тази единствено база изграждаш почти свръхествественото си самоотразяващо се его. :lol:

и нямаше да пропуска факта че великото му постижение да отгатва мислите на кифли е отдавна достигнато от въпросните старчета. и подминато.

сега могат да отгатват и тутманици.

Това го прочетох "да отгатват тупаници"...

Днеска ще изпъна новата си придобивка по магистралата. Дано преживея Вакарел...

Днеска ще изпъна новата си придобивка по магистралата. Дано преживея Вакарел...

Гледай Вакарел да го преживее. :laughing:

---------------------------------

Що се отнася до блек фрайди-то и китайските сайтове, миналата година като че ли имаше по-добри ценови предложения; тая година основно се предлагат андроиди (телефони и таблети), а в останалите видове стоки не виждам кой знае каква далавера, в сравнение с цените отпреди месец. Вярно, че тази година, в сравнение с предишната, рекламират повече и сайбер мънди-то, ама нека изчакаме да видим какво и за колко ще предложат.

Това, че сме старчета няма как да оправдае по абсолютно никакъв начин факта, че приемаш за фундаментална истина емоционално-инфантилното бръщолевене на две кифли и на тази единствено база изграждаш почти свръхествественото си самоотразяващо се его. :lol:

Psychoanalyzed! :D

Масивен кожен стол.... сам да го мъкна 5 етажа нагоре.... ебаси зора. Никога повече. 15 мин дишам като куче с изплезен език.

Тази вечер жена ми ще има да взима ама тя ще е отгоре, аз мисля само да си лежа. Изпълних норматива за днес!

Ако бях гълтал наркотици, нямаше да седя във форума и да си разменям цитати с разни объркани старчета.

ако виждаш 6 числа за тегленето довечера пиши 1 лс , ще делим 

Тази вечер жена ми ще има да взима ама тя ще е отгоре, аз мисля само да си лежа. Изпълних норматива за днес!

Искаш да кажеш, че ще пратиш жена си да спи на тавана, а ти ще се шириш долу...тц...тц...тц - лош дядомраз... :santa:

ако виждаш 6 числа за тегленето довечера пиши 1 лс , ще делим

Не ми е в експертизата.

Примерно този. Има и още доста по разни форуми (скоро с дядомраз мисля обсъждахме сайта, но явно от толкова много крап в тая тема, нищо не се намира вече).

Аз си поръчах плейър, реших, че не ми върши работа, изпратиха ми куриер, върнах си им го. Сега си чакам парите.

Сега отворих сайта на КЗП.

В жалбите си потребителите се оплакват, че продуктите не са придружени с инструкции за употреба на български език. Посочват се неверни технически характеристики на предлаганата за продажба техника

Ти сериозно ли? Това по-горе изобщо не го отразявам като проблем... Мрънкалници винаги, ама винаги ще има. За всичко. Винаги.

Само дето не е чак такава далавера при румънците. Освен ако не уцелиш някаква промоция. 

Аз първоначално се бях подвел (бях забравил да сложа процесор в машината като я смятах от тях и излезна безумно по-евтино) 

Монитора, който взех е буквално с 80лв по-евтин, но промоцията свърши и вече е на същите цени, като от тука (+/- 10-15лв). Но ми харесва, че има конкуренция и сега ще почнат да се съобразяват с тях, а в румъния техниката е доста по-евтина от тука. 

Както ти бях писал и преди (май беше в темата с въпросите) до момента съм много доволен от румънците. Четири пъти съм поръчвал - грешка няма. Веднъж им върнах и една част, която започна да сдава багажа и ми я смениха с нова за 10 дена. Какво повече да обяснявам. Пък и дедо си го е написал добре - мрънкалници и идиоти винаги ще има + нелоялна конкуренция.

@дедо - ти сглоби ли машините вече, че бая време мина и ако още се чудиш, лоша работа :).

И за идолопоклонниците на супер скъпите и маркови стоки да кажа,че вчера ми пристигна китайския телефон за 76$ и съм супер доволен - силен звук, двете сим карти ги разпозна веднага, wifi-mifi всичко бачка. Гугъл-мугъл, форума, youtube, филми, няколко игри пробвах (включително и една 3д) и всичко е ток и жица. Слабите моменти са, че трябваше да сложа една microsd карта за 10 лева и камерата е малко насрана, ама за тези пари толкова. Сега ако не се сгоняса за 10 дена, ще съм идеале :laughing:

ПС В комплекта имаше 2 батерии, слушалки с микрофон, зарядно и силиконов калъф, so fuck you apple and stuff :moon:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...