Antares Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Е похвали се по-качествено де! Какво си купил?Golf 2, 92-ра, газ. Е не баш де, ся ше пиша в другата тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Тихо се сиииипе белият прах, галено щиииииииипе ноздрите пак... Честит ви първи сняг! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 сега вече съм съгласен. благодаря. честит първи сняг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 сега вече съм съгласен. благодаря. честит първи сняг. И майните не ви пропусна Тука беше валяло доста през нощта. Дано за 7ми да навали повечко на пампорово да открием сезона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 FUCK THE SNOW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Snow FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Е похвали се по-качествено де! Какво си купил? И тая година верно е Bulforum годината на новия автомобил. 4бр от Юли до сега. И -2 броя от мен...Така че баланса е само +2...,което на тая криза си е добър баланс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Днес гумаджия да си... Щом пък моите казаха, че за утре записват... Както винаги всички отиваме като завали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Шси сипа виски в шая, шот нми пука! Вискииии сфастацииии и отврме наврме ... още виски! Каната ми обаче е неква професионална, пет минути не може да свари една чаша вода :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Ако има един пръст котлен камък вътре, може и 10-на минути да я вари.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Още малко като послушат военния хор и ще отдават чест занапред... Какви снимки бре!??!?! Компроматни, как кви!? П.п. Тва за уискито с врялата вода... нещо не можах да го схвана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 И кой е снимал?!?! ========================= Да съм чакал до утре следобед да ми сменили гумите... А не мое ли една щанга в главата?!?!? Физкултура, запотяване, крик, щанга, спрей масло и дъска - какво му трябва още на човек.... Смених си ги за нула време... Ай тегли у лево.... След три часа чакане, на баща ми му отказали да му качат две от гумите, защото решили, че са захабени.... Имало разпоредби... Ай сиктир... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Да съм чакал до утре следобед да ми сменили гумите... А не мое ли една щанга в главата?!?!? Физкултура, запотяване, крик, щанга, спрей масло и дъска - какво му трябва още на човек.... Смених си ги за нула време... Ай тегли у лево.... А баланс, едно-друго? Поне напомпа ли ги еднакво? След три часа чакане, на баща ми му отказали да му качат две от гумите, защото решили, че са захабени.... Имало разпоредби... Ай сиктир... Ъъъъ моля? ПС: Защо ДНЕС се сетихте да слагате зимни гуми, аз мога ли да ви запитам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 И кой е снимал?!?! Подривен елемент, как кой!? П.п. Олеее...... Ама ти позираш като манекен направо, бе.... Па посли - Кви снимки, аджеба и имало ли е изобщо такива.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 А баланс, едно-друго? Поне напомпа ли ги еднакво? Ъъъъ моля? ПС: Защо ДНЕС се сетихте да слагате зимни гуми, аз мога ли да ви запитам? На Мондеото БМК (Баш ма **рац бОли) за баланс и прочее... Особено с две гуми за изхвърляне. Защото днес ми се налага да излизам и да пътувам, че и с Форд... Иначе още бая може да ги не сложа. Подривен елемент, как кой!? Тяхната кожа женска!!! Това да не е отмъщение за вестника!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 На Мондеото БМК (Баш ма **рац бОли) за баланс и прочее... Особено с две гуми за изхвърляне. Защото днес ми се налага да излизам и да пътувам, че и с Форд... Иначе още бая може да ги не сложа. Тяхната кожа женска!!! Това да не е отмъщение за вестника!?!?!? Не, не е... Или поне не съвсем Виж ми едита на предния пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Гледах малко цени на тия Ф150 дето ги е харесал Нетруута. Ми, че те са по един самосвал пари бре. Тоя екобууст няма пипане. Коя година викаш си си харесал? Има Ф150-ки на цената на Модена. Верно с 10 години разлика в годините...ама все пак. едит: Прочетох, че един се хвали, че му горяло 21 мили на галон. Сиреч колкото моя Субарник. Ако е истина...ебати двигателя е това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 едит: Прочетох, че един се хвали, че му горяло 21 мили на галон. Сиреч колкото моя Субарник. Ако е истина...ебати двигателя е това. Ама как му гори толкова - като го дърпат 21 мили? То това е с размерите на една малка държава... Edit: Верно, на тоя шестак му дават 21mpg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Младежи, ще го изкарате тоя каик, че гори колкото Мондеото.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Ама как му гори толкова - като го дърпат 21 мили? То това е с размерите на една малка държава... Edit: Верно, на тоя шестак му дават 21mpg... Мисля, че става дума за магистралата....и все пак си е бая. На брачед ми Силверадото(служебно) гори 10, 12 мили на галон(градско). Ама и то е умряло от гъдел и е старичко. Младежи, ще го изкарате тоя каик, че гори колкото Мондеото.... Аз нищо не изкарвам. Само чета тук-таме от любопитство. Никак не ми харесват подобен род возила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 що пък да не ги гори , двигателите бензиновите се развиват доста в последните години 2.0тфси на ваг групата с ръчка на предно гори под 10 3.2 фси 4х4 автомат гори около 13-15 екобуста също май се справя добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Трябва да стана психолог или Relationship Expert. Определено се справям по-добре от врачките, при които ходят хората в отчаянието си.Вече на няколко пъти ми се случва да кажа на някой точно какво му се случва, или направо да му кажа какво ще му се случи в близко бъдеще, стъпка по стъпка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 emag готвят уж Black Friday 2013 утре (29 NOV).Интересно какво ще пуснат и на какви цени.Но по-интересно е, дали си заслужава риска Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Трябва да стана психолог или Relationship Expert. Определено се справям по-добре от врачките, при които ходят хората в отчаянието си. Вече на няколко пъти ми се случва да кажа на някой точно какво му се случва, или направо да му кажа какво ще му се случи в близко бъдеще, стъпка по стъпка. YOU MUST BE SHROOMING!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 emag готвят уж Black Friday 2013 утре (29 NOV).Интересно какво ще пуснат и на какви цени.Но по-интересно е, дали си заслужава риска Кой риск? YOU MUST BE SHROOMING!!! Пиши си тъпотии. Не ми пречиш. Нямам намерение да ти вадя тука Testimonials. Преди малко една девойка ми каза, че се чувства като портокал без обвивка и не и е комфортно да общува вече с мен, защото знам прекалено много. А тя дори нищо не ми е казала. Една друга преди 2-3 месеца, след като 1 вечер само я наблюдавах с нейния приятел в една кръчма, и и написах 4-5 реда на следващия ден, ми каза, че не я познавам, а сякаш съм седял до нея и съм наблюдавал живота и. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.