Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тихо се сиииипе белият прах,

галено щиииииииипе ноздрите пак...

Честит ви първи сняг!

сега вече съм съгласен.

благодаря.

честит първи сняг.

И майните не ви пропусна ;) Тука беше валяло доста през нощта.

Дано за 7ми да навали повечко на пампорово да открием сезона :P

Е похвали се по-качествено де! Какво си купил?

И тая година верно е Bulforum годината на новия автомобил. 4бр от Юли до сега.

И -2 броя от мен...Така че баланса е само +2...,което на тая криза си е добър баланс.:lol:

Шси сипа виски в шая, шот нми пука! Вискииии сфастацииии и отврме наврме ... още виски!

Каната ми обаче е неква професионална, пет минути не може да свари една чаша вода :/

Още малко като послушат военния хор и ще отдават чест занапред...

Какви снимки бре!??!?! :laughing1:

Компроматни, как кви!?

П.п. Тва за уискито с врялата вода... нещо не можах да го схвана. :nugget:

И кой е снимал?!?!

=========================

Да съм чакал до утре следобед да ми сменили гумите... А не мое ли една щанга в главата?!?!? Физкултура, запотяване, крик, щанга, спрей масло и дъска - какво му трябва още на човек.... Смених си ги за нула време... Ай тегли у лево.... 

След три часа чакане, на баща ми му отказали да му качат две от гумите, защото решили, че са захабени.... Имало разпоредби... Ай сиктир...

Да съм чакал до утре следобед да ми сменили гумите... А не мое ли една щанга в главата?!?!? Физкултура, запотяване, крик, щанга, спрей масло и дъска - какво му трябва още на човек.... Смених си ги за нула време... Ай тегли у лево....

А баланс, едно-друго?

Поне напомпа ли ги еднакво? :)

След три часа чакане, на баща ми му отказали да му качат две от гумите, защото решили, че са захабени.... Имало разпоредби... Ай сиктир...

Ъъъъ моля?

ПС: Защо ДНЕС се сетихте да слагате зимни гуми, аз мога ли да ви запитам?

И кой е снимал?!?!

Подривен елемент, как кой!? ;)

П.п. Олеее...... Ама ти позираш като манекен направо, бе.... :lol:  Па посли - Кви снимки, аджеба и имало ли е изобщо такива.... :))

А баланс, едно-друго?

Поне напомпа ли ги еднакво? :)

Ъъъъ моля?

ПС: Защо ДНЕС се сетихте да слагате зимни гуми, аз мога ли да ви запитам?

На Мондеото БМК (Баш ма **рац бОли) за баланс и прочее... Особено с две гуми за изхвърляне.

Защото днес ми се налага да излизам и да пътувам, че и с Форд... Иначе още бая може да ги не сложа.  

Подривен елемент, как кой!? ;)

Тяхната кожа женска!!! Това да не е отмъщение за вестника!?!?!?

На Мондеото БМК (Баш ма **рац бОли) за баланс и прочее... Особено с две гуми за изхвърляне.

Защото днес ми се налага да излизам и да пътувам, че и с Форд... Иначе още бая може да ги не сложа.  

Тяхната кожа женска!!! Това да не е отмъщение за вестника!?!?!?

Не, не е... Или поне не съвсем :)

Виж ми едита на предния пост ;)

Гледах малко цени на тия Ф150 дето ги е харесал Нетруута. Ми, че те са по един самосвал пари бре. Тоя екобууст няма пипане. Коя година викаш си си харесал? Има Ф150-ки на цената на Модена. Верно с 10 години разлика в годините...ама все пак.

едит: Прочетох, че един се хвали, че му горяло 21 мили на галон. Сиреч колкото моя Субарник. Ако е истина...ебати двигателя е това.

едит: Прочетох, че един се хвали, че му горяло 21 мили на галон. Сиреч колкото моя Субарник. Ако е истина...ебати двигателя е това.

Ама как му гори толкова - като го дърпат 21 мили? :lol: То това е с размерите на една малка държава...

Edit: Верно, на тоя шестак му дават 21mpg...

Ама как му гори толкова - като го дърпат 21 мили? :lol: То това е с размерите на една малка държава...

Edit: Верно, на тоя шестак му дават 21mpg...

Мисля, че става дума за магистралата....и все пак си е бая. На брачед ми Силверадото(служебно) гори 10, 12 мили на галон(градско). Ама и то е умряло от гъдел и е старичко.

Младежи, ще го изкарате тоя каик, че гори колкото Мондеото....

Аз нищо не изкарвам. Само чета тук-таме от любопитство. Никак не ми харесват подобен род возила.

що пък да не ги гори , двигателите бензиновите се развиват доста в последните години

2.0тфси на ваг групата с ръчка на предно гори под 10 

3.2 фси 4х4 автомат гори около 13-15

екобуста също май се справя добре. 

Трябва да стана психолог или Relationship Expert. Определено се справям по-добре от врачките, при които ходят хората в отчаянието си.
Вече на няколко пъти ми се случва да кажа на някой точно какво му се случва, или направо да му кажа какво ще му се случи в близко бъдеще, стъпка по стъпка.

Трябва да стана психолог или Relationship Expert. Определено се справям по-добре от врачките, при които ходят хората в отчаянието си.

Вече на няколко пъти ми се случва да кажа на някой точно какво му се случва, или направо да му кажа какво ще му се случи в близко бъдеще, стъпка по стъпка.

YOU MUST BE SHROOMING!!!

emag готвят уж Black Friday 2013 утре (29 NOV).Интересно какво ще пуснат и на какви цени.Но по-интересно е, дали си заслужава риска :D

Кой риск?

YOU MUST BE SHROOMING!!!

Пиши си тъпотии. Не ми пречиш. Нямам намерение да ти вадя тука Testimonials.

Преди малко една девойка ми каза, че се чувства като портокал без обвивка и не и е комфортно да общува вече с мен, защото знам прекалено много. А тя дори нищо не ми е казала.

Една друга преди 2-3 месеца, след като 1 вечер само я наблюдавах с нейния приятел в една кръчма, и и написах 4-5 реда на следващия ден, ми каза, че не я познавам, а сякаш съм седял до нея и съм наблюдавал живота и.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...