Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Поне коври има ли, които да се грижат за мазола?

с тия 60 часа през ноща, не коврите ами всичко освен съня(че дори и той) е химера...един път да се върна аз, ще си наваксам всяка изгубена секунда в тая мизерна страна. :@

За активността на обявата. 4 седмици.

Че това изобщо не е малко. А с bulwork пробвахте ли? До момента те са ми намерили доста по-качествени кандидати отколкото обявите

Рейс 36, 1бр Лада и 1бр Жигули се помляха преди малко на къстовището на Скопие и Македония. Тия хора ... как карат нз. Само ги видях смачкани през джама на офиса. Малка е била скороста , огънати врати и т.н. Няма жертви ... ама няма и полицаи вече 20на минути , пък районното е на 200-300 метра.

Рейс 36, 1бр Лада и 1бр Жигули ...

Сигурно най-смачкан е бил рейсът. :P...ама с лади няма как да стане, че много им мека ламарината, виж ако беше Москвич - друга работа. :grin:

Вероятно вече съм изгледал трицифрено число клипчета с катастрофи, в които участва кола на автопрома ВАЗ - просто не е истина как се гънат тези коли, имам чувството, че никога не са минавали краш-тестове и са едни от най-опасните коли при инциденти.

....като казах краш-тестове, вчера направих по неволя един такъв на един 2.5" външен диск - нали към тях дават едни кожени калъфчета, взимам си аз диска, слагам го в калъфчето, тръгвам с бърза крачка и по едно време усещам, че в ръката си държа само празното калъфче ; половин секунда след това чувам едно "праааасссс" + претърлкаляне на кутията със засилка от метър и половина височина. Как се изплъзна тоя диск от калъфчето, така и не разбрах. После веднага тестове, сектор по сектор - издържа теста, нищо му нямаше. :thumbsup:

...за прост продуктов аутдор мениджър ми искат повече(без да броим двата чужди езика, дет се подразбират)...

Тва евфемизъм на какво беше???

П.п. То не, че и така не си звучи като псувня, де... :lol:

Ние сме шибани тъпаци , цяла нация от малоумници.

Продадох си и другата кола и от една седмица карам една изгнила Опела астра комби , всеки ме затиска , бибитка , затваря , за предимство да не говорим. Всеки шибаняк с кола за над 1000лв. ме гледа все 1 кара Бентли.

Днеска на Лерин обаче ми се насъбра повече и един шибаняк с пазарджишко БМВ му събрах огледалото и му нажулих от край до край колата , откачени брони и т.н. , карам си аз в моята си лента , неговата е заета вместо да изчака шибаняка реши че щом съм с кола за 800леа значи задължително ще го пусна да мине със скапаната си таратайка , е тоя не позна..... няк'си ако бях с моята кола щях да изчакам ма с тая изобщо не ме ебе че ще я зажуля. 

Шибаняка даже скочи от колата като попарен на бой да скача , бързо му мина мерака а няк'си мноо ми се искаше да посегне..... 

Дойде полицията навика пазарджишкият гном и си отидоха по живо по здраво , единият даже ме поздрави че не съм му отстъпил  :wtf:

Писна ми от малоумници , писна ми от дребни душици ..... ще лефтна накрая от тая лайняна дупка.  

Ние сме шибани тъпаци , цяла нация от малоумници.

Продадох си и другата кола и от една седмица карам една изгнила Опела астра комби , всеки ме затиска , бибитка , затваря , за предимство да не говорим. Всеки шибаняк с кола за над 1000лв. ме гледа все 1 кара Бентли.

Днеска на Лерин обаче ми се насъбра повече и един шибаняк с пазарджишко БМВ му събрах огледалото и му нажулих от край до край колата , откачени брони и т.н. , карам си аз в моята си лента , неговата е заета вместо да изчака шибаняка реши че щом съм с кола за 800леа значи задължително ще го пусна да мине със скапаната си таратайка , е тоя не позна..... няк'си ако бях с моята кола щях да изчакам ма с тая изобщо не ме ебе че ще я зажуля. 

Шибаняка даже скочи от колата като попарен на бой да скача , бързо му мина мерака а няк'си мноо ми се искаше да посегне..... 

Дойде полицията навика пазарджишкият гном и си отидоха по живо по здраво , единият даже ме поздрави че не съм му отстъпил  :wtf:

Писна ми от малоумници , писна ми от дребни душици ..... ще лефтна накрая от тая лайняна дупка.  

Не е изцяло до колата с която си. Аз с какъвто и автомобил да съм ми се случват редовно подобни изпълнения. На доста пъти съм се замислял да си взема кола за блъскане. Може някое джипче с хубави ролбари и добре издадени прагове отстрани. Не е много далече деня в който ще го направя. Колко пъти псувам когато шофирам по нашите улици не мога да опиша. В един момент съм толкова изнервен, че не е истина. Като цяло съм спокоен човек.

Не е много далече деня в който ще го направя. Колко пъти псувам когато шофирам по нашите улици не мога да опиша. В един момент съм толкова изнервен, че не е истина. Като цяло съм спокоен човек.

Аз защо преди години се канех да взема един 15 годишен Land Cruiser и само да дебна някой кретен да мине на червено пред мен че да го влача до следващото кръстовище.

Някак се успокоих и претръпнах... пък и адските задръствания около нас заради затворените мостове някак престанаха...

Аз защо преди години се канех да взема един 15 годишен Land Cruiser и само да дебна някой кретен да мине на червено пред мен че да го влача до следващото кръстовище.

Някак се успокоих и претръпнах... пък и адските задръствания около нас заради затворените мостове някак престанаха...

Хубаво, че не си го взел. Знаеш ли колко пари са му гумите на тоя джип..

Ти май не схващаш идеята. Целта не е за ежедневна кола за само за блъскане. Излизаш с него и гаранция, че в рамките на 15 минути ще отнесеш поне един без да си виновен.

Ти май не схващаш идеята. Целта не е за ежедневна кола за само за блъскане. Излизаш с него и гаранция, че в рамките на 15 минути ще отнесеш поне един без да си виновен.

Не, не. Ти май не схващаш идеята.

Аз например също много куткудякам и кукуригам, като карам. Занапред, за добро или лошо ще се случва по-често. Та да де - горд съм със себе си, че първата ми кола е изцяло с изработени с десетте ми пръста пари и без кредити, банки и т.н.

Аз например също много куткудякам и кукуригам, като карам. Занапред, за добро или лошо ще се случва по-често. Та да де - горд съм със себе си, че първата ми кола е изцяло с изработени с десетте ми пръста пари и без кредити, банки и т.н.

Е похвали се по-качествено де! Какво си купил?

И тая година верно е Bulforum годината на новия автомобил. 4бр от Юли до сега.

Именно затова си взех нов авенсис. Щото ако бях взел нещо подобно досега или да съм в болница или в затвора :)

Кво го боли, нЪли е 4х4? Може и на Хижа Здравец да се кАчи...по джЕнти! Това джиповете са вече друга бира. Даже може и само по спирачни дискове! Ако е с барабани - още по-добре - тогава сцеплението се увеличава с 200%

Е похвали се по-качествено де! Какво си купил?

И тая година верно е Bulforum годината на новия автомобил. 4бр от Юли до сега.

Ма верно си е така. И това са само редовните посетители. Така като се замисля, около мен още 4ма човека смениха возилата тая година.

Edit: Пешо, сподели де! Шерни, дет се вика!

KO?!?!? 

Още ли те държи?  :laughing:

Тцъ! Гледам снимки и възстановявам спомени :smile1:

П.п. Обаче студентите под нас ме гледат вече с уважение ....

Тцъ! Гледам снимки и възстановявам спомени :smile1:

П.п. Обаче студентите под нас ме гледат вече с уважение ....

Още малко като послушат военния хор и ще отдават чест занапред...

Какви снимки бре!??!?! :laughing1:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...