kotora Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MK6419y4N4Q тва след това ако е запалило ще е чудо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Ами, 1000 нето стартова. медец ...Какво трябва да знам. Ти в Чикаго ли беше?Не ми казвай,че си отишъл в щатите ,което за мен е трудното,а после ревеш да се върнеш в БГ.Поне се замисли за Канада.Между другото тук на родна земя пак няма да те огрее слънцето освен ако действително не четеш и учиш много или си НЕЧИЙ човек .Но тогава пак ще си със шансове за навънка и то за много по-добра реализация.Лично мнение. това със реализациите и шансовете - по хорските седенки. 90, че и нагоре % са реализираните камионджии и лимозинаджии...айде нЕма нужда Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 медец ...Какво трябва да знам. Английски писмено и говоримо, и WIndows по-задълбочено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 To за програмисти са в пъти по-високи, ама нещо желаещи липсват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 По нашата обява за програмист кандидатстват по 2-3 човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 По нашата обява за програмист кандидатстват по 2-3 човека. Seriously??!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Мдам. Защо? Последния път като погледнах имаше кандидатствал само 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Мдам. Защо? Последния път като погледнах имаше кандидатствал само 1. Къде отиват тогава всички тези млади дихатели, които се бълват всяка година от университетите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Камионджии при Стефчо явно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 It has begun...навън е бяло. Мразя бялото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Английски писмено и говоримо, и WIndows по-задълбочено.Сядам да уча начи. Друго си е в рая ;-) :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Английски писмено и говоримо, и WIndows по-задълбочено. Само толкова? Че на мен за прост продуктов аутдор мениджър ми искат повече(без да броим двата чужди езика, дет се подразбират)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Абе за 1000лв нетно в Пловдив си е рай Това е над средната за града и като си живееш в апартамент става медец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Абе за 1000лв нетно в Пловдив си е рай Това е над средната за града и като си живееш в апартамент става медец Баси, а ако живееш в къща ко става? Медеца се пресича ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Ами сигурно ,нямам къща в Пловдив та да знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Да, медец е, ако имаш СОБСТВЕН апартамент. Иначе пак си мислиш дали да не се пробваш за лимозинаджия. То и там ще взимаш жълти стинки, ама техните са по жълти от нашите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Понякога влизам в зоната и започвам да пиша толкова бързо, че неизбежно си представям как съм хакер и свалям защитите на Пентагона. Естествено, както всеки уважаващ себе си филмов хакер, обявявам на глас как и кой файъруол съм заобиколил и със задоволство праскам Enter Issues... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Issues... LOL пропуснал си хапчетата тази сутрин? Мдам. Защо? Последния път като погледнах имаше кандидатствал само 1. На седмица, месец или откакто фирмата съществува е имало общо 2-3 кандидата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Айде честит първи сняг Горе на тунела на магистралата беше егаси виелицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 шопите да си го честитят. тук на топлото и равното сме само леко мокри Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Само толкова? Че на мен за прост продуктов аутдор мениджър ми искат повече(без да броим двата чужди езика, дет се подразбират)... Ами ела кандидатствай като е "само". Поне 100 човека са минали на тия тестове вече. Още 200-300 са окапали на телефонното интервю като започнат да ми сричат на Английски език. На седмица, месец или откакто фирмата съществува е имало общо 2-3 кандидата? За активността на обявата. 4 седмици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 My name is Potato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 My name is Potato. Приятно ми е - Бирата. Неочаквано добра комбинация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Ти как си вече с размерите? Стана ли двоен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Такъв мазол съм надул в коремната област, че почти няма дреха, която да ми става . Ебаси макята едит: съквартиранта се прибира в БГ и няма да успеем да изпием 1000 бири до НГ. Жалко. Това от средата на септември Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.