zlobil Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 15/100 е някъв мит според мене като разход.... Един наш познат има Тундра 5.7 лимитед , карах я преди 2 или 3 години една зима и разхода градско е над 25/100 постоянно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 15/100 е някъв мит според мене като разход.... Един наш познат има Тундра 5.7 лимитед , карах я преди 2 или 3 години една зима и разхода градско е над 25/100 постоянно. Горе долу толкова я дават Тундрата. Чета мненията на хора които ги притежават, а не какво казва производителя. Макар в последните години да ги принудиха да смятат по друга методика и вече да са кажи речи реални резултатите които пишат в брошурите. Не знам защо, но лично за мен Тундрата е доста грозен джип. От никоя страна не ми харесва. То май като цяло ми е такова мнението за Тойота. Не мога да кажа защо конкретно. Просто не ми харесват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Зложи на екобууст и няма да сбъркаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Зложи на екобууст и няма да сбъркаш. Шшшшт...той сам казва, че умирал от раз без предварителни симптоми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Аха и за тва 4цил екобууст тупа всички атмосферни v6 опции на другите марки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Аха и за тва 4цил екобууст тупа всички атмосферни v6 опции на другите марки. 4 цилиндров ecoboost и F150... За какво го ползват? Освен да му задвижва климатика, за друго не се сещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Най-продаваната кола на света. Ford F150. Аз обаче не се виждам в такова чудо... Наистина ли ти трябва толкова често, толкова много място за багаж, че си се спрял на нещо толкова радикално, като пикап? Или ти ще го вземеш за втора кола? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Най-продаваната кола на света. Ford F150. Аз обаче не се виждам в такова чудо... Наистина ли ти трябва толкова често, толкова много място за багаж, че си се спрял на нещо толкова радикално, като пикап? Или ти ще го вземеш за втора кола? На мен ми харесва като модел. Отделно гледам и разни големи каравани. Когато е пикап има специален модел който се закача директно в коша. В последните си 5 прибирания до Бг, 4 пъти багажника не стигна да побере всичко. Когато ходя да се гмуркам ми трябва нещо което да може да побере много багаж, да товари тежко и да е много проходимо. Другият момент е, че от години искам да си сменя колата с такава която е автоматик. Никога повече не бих си взел кола с ръчни скорости. Обмислям обаче дали да е като втора кола или като основна. Вариант е и да подаря моята на брат ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Аз само давам пример с най-малкия. Предполагам в ф150 е следващия по-големина http://www.caranddriver.com/reviews/2013-ford-f-150-limited-ecoboost-v-6-test-review http://www.ford.com/trucks/f150/specifications/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 и мен ме кефи максимално тва ф150 много бих искал да го разгледам на живо. да се похвалиш като го вземеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 и мен ме кефи максимално тва ф150 много бих искал да го разгледам на живо. да се похвалиш като го вземеш Няма да е в близките месеци. Може би към средата на следващата година. Зависи от доста фактори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kxOMRO0vg4M чедеее...искам да дрънкам докато не падна от щъркела в Сикретс :D...стъпи, стъпи...по-ситно и това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Де*ба измамниците. Обаждат се на дядо и някой му казва: - Внук ти блъсна с колата едно дете и избяга, но го хванахме. За да не го вкараме в затвора, трябва да платиш 4000 лева. И дедо им казва: - ЩОМ Е БЛЪСНАЛ ДЕТЕ И Е ИЗБЯГАЛ - ДА ВЛИЗА В ЗАТВОРА! НЕ МИ Е ВНУК ПОВЕЧЕ! И им затворил! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Каниш хора на тест/интервю за работа и те просто не идват... Започнаха по-често да не идват, отколкото да идват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Каниш хора на тест/интервю за работа и те просто не идват... Започнаха по-често да не идват, отколкото да идват. Кажи ми сега, като чуеш някой да се оплаква, как няма работа, как е много тежко и т.н. не ти ли идва да му зашиеш един шамар? Хем няма работа, ама като тръгнеш да търсиш хора - то и хора няма. Парадокс Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Каниш хора на тест/интервю за работа и те просто не идват... Започнаха по-често да не идват, отколкото да идват. В смисъл се ядосваш, че няма кой да оцени червеното сако? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 В смисъл се ядосваш, че няма кой да оцени червеното сако? В случая не оценявам хумора ти. Връзка не намирам между интервютата за работа и дрехите ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Аз пък днес съм изцяло хумористично настроен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Връзка не намирам между интервютата за работа и дрехите ми.Postcount. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Книгата е още по-добра.Качвам торента със субтитрите и...Не бих,желала негативни коментари за превода, отне ми три дни да убедя баща ми да го направи https://www.youtube.com/watch?v=T-or0yxOSJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Ммм след смяната на маслото и филтрите съм по-спокоен и мога да я вкарвам повече в лютеницата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Де*ба измамниците. Обаждат се на дядо и някой му казва: - Внук ти блъсна с колата едно дете и избяга, но го хванахме. За да не го вкараме в затвора, трябва да платиш 4000 лева. И дедо им казва: - ЩОМ Е БЛЪСНАЛ ДЕТЕ И Е ИЗБЯГАЛ - ДА ВЛИЗА В ЗАТВОРА! НЕ МИ Е ВНУК ПОВЕЧЕ! И им затворил! Та...последно - за колко време ще влизаш? П.П. Баси и скръндзавия дядо дето имаш, да не ще да измъкне внука си от затвора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Каниш хора на тест/интервю за работа и те просто не идват... Започнаха по-често да не идват, отколкото да идват. казвай кви книги да почвам да чета и да си се върна в рая Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 казвай кви книги да почвам да чета и да си се върна в рая Ами, 1000 нето стартова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 казвай кви книги да почвам да чета и да си се върна в рая Ти в Чикаго ли беше?Не ми казвай,че си отишъл в щатите ,което за мен е трудното,а после ревеш да се върнеш в БГ.Поне се замисли за Канада.Между другото тук на родна земя пак няма да те огрее слънцето освен ако действително не четеш и учиш много или си НЕЧИЙ човек .Но тогава пак ще си със шансове за навънка и то за много по-добра реализация.Лично мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.