RaptoR Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Нищо й няма на колата. Божа работа. Картерът е опрял точно във веригата със зъбчатката към маслената помпа. Дето се вика един п*** косъм и можеше да има проблем. Дефакто единственият ми зор сега е да спася Дракона при тенекиджийската намеса. ТрЪси се сериозен човек.. ЕДИТ: Коста, Супербианата си е страхотия... Ама нек'си 50 хилки нема 'дам, р'ийш ли... За тия пари кво мое'се земе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Имам човек, пускам ти ЛС като му изровя тела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Дефакто единствения ми зор сега е да спася Дракона при тенекиджийската намеса. Пусни го да пасе, докато ти поправят колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Не става - няма достаъчно чупени Фордове в махалата за пасане...Хората ги изхвърлиха.. (между другото покрай тоя бъзик осъзнавам, че освен моето Мондео, друг Форд наблизо няма...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 (между другото покрай тоя бъзик осъзнавам, че освен моето Мондео, друг Форд наблизо няма...) Нали знаеш онази поговорка за циганина и форда. Те никога не боледуват, умират директно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 GT40...ей това е Форда дето бих карал . Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Обаче пък сега се замислям, че не е много добре да говоря против форд. Насочил съм се към един техен модел. Да видим кога ще се осъществи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Обаче пък сега се замислям, че не е много добре да говоря против форд. Насочил съм се към един техен модел. Да видим кога ще се осъществи. Ти от Орел на Форд - и това ако не е мазохизъм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Нали знаеш онази поговорка за циганина и форда. Те никога не боледуват, умират директно. Обаче пък сега се замислям, че не е много добре да говоря против форд. Насочил съм се към един техен модел. Да видим кога ще се осъществи. Ще ти дойде и на тебе акъла, ама да видим кога.... Ти от Орел на Форд - и това ако не е мазохизъм... Мазохизъм е ако беше минал на Шкода....Октавия....дизел.....комби....и по възможност - с дракон на предния капак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Ти от Орел на Форд - и това ако не е мазохизъм... Моят Опел за 360 000 километра е минал следните процедури - веднъж рециклаж на дюзи - 800 лева, комплект съединител с маховик 1200 лева с ремонта, входящ колектор - 400 лева, термостат - 90 лева. Разходът ми извънградско е под 5. Средният с градското скача до 5.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Мазохизъм е ако беше минал на Шкода....Октавия....дизел.....комби....и по възможност - с дракон на предния капак. Той ако мине на Шкода ще разбере що е то хубав автомобил... Тебе те разбирам, с Хенри сте седяли на една маса и сте коментирали Т модела, ама на Иван не му отива... Моят Опел за 360 000 километра е минал следните процедури - веднъж рециклаж на дюзи - 800 лева, комплект съединител с маховик 1200 лева с ремонта, входящ колектор - 400 лева, термостат - 90 лева. Разходът ми извънградско е под 5. Средният с градското скача до 5.5. Твоят Орел не е видял никакво натоврване, освен търкаляне по магистралата. То просто няма какво да му стане. Някога качвал ли си повече от 100кг в него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 дедо, аз говоря за 50 долара, ти пак даваш пример с устройство за 85$+/- все толкова. Само че едното ако се окаже, че за нищо не става (или няма дистанционно или то не хваща и т.н.) си оставаш с едни хвърлени на вятъра $50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Той ако мине на Шкода ще разбере що е то хубав автомобил... Тебе те разбирам, с Хенри сте седяли на една маса и сте коментирали Т модела, ама на Иван не му отива... Твоят Орел не е видял никакво натоврване, освен търкаляне по магистралата. То просто няма какво да му стане. Някога качвал ли си повече от 100кг в него? Забравяш какво ми е хобито . Само оборудването ми тежи над 100 килограма. Редовно го товаря до толкова, че да не ми стига багажникът... Да ти кажа до момента съвременен автомобил с по - голям багажник не съм виждал. Няма да забравя какво направихме преди няколко месеца. Аз, Вено + Вели и един приятел с неговата приятелка + куче в колата. 3-ма мъже и 2 жени + водолазно оборудване на 3-ма човека... Друг подобен случай е когато бяхме аз с един приятел и отивахме да търсим потънал обект. Освен багажа бяхме натоварили и бутилките... Това е и причината да търся по - голяма кола. Не мога да си събера само моите неща в нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Узрял си значи за комби! Е виж Вено. Абе къде беше кучето в тая схема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Узрял си значи за комби! Е виж Вено. Абе къде беше кучето в тая схема? Катафалка не би си купил никога. Към F150 съм се насочил. На Вено колата побира много по - малко багаж от моята . Кучето е малко и обикаля между седалките или ми спи в някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Земи си Сценик. Моя вече го ъпгрейднах до състояние "Москвич" - поправя се с дъвка, тел и канап, минава навсякъде, събира много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Как ще изхранваш Ф150? Или то ще е с новото Екобуустче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Иване, край! Ставаш кошмара на Стефчо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Как ще изхранваш Ф150? Или то ще е с новото Екобуустче? С газов инжекцион. Разходът му не е чак толкова фрапиращ. Около 15/100 е според собствениците. Приемливо е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Че извън България има ли къде да зареждаш газ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Иване, край! Ставаш кошмара на Стефчо... Красота! П.п. А като им се родят бебетата и ще са все малки опелчета и фиатчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Моят Опел за 360 000 километра е минал следните процедури - веднъж рециклаж на дюзи - 800 лева, комплект съединител с маховик 1200 лева с ремонта, входящ колектор - 400 лева, термостат - 90 лева. Разходът ми извънградско е под 5. Средният с градското скача до 5.5. F150...много го хвалят, много дивеч събирал. Обаче пак си остава пикап за реднеци...заеби Катафалка не би си купил никога. Към F150 съм се насочил. На Вено колата побира много по - малко багаж от моята . Кучето е малко и обикаля между седалките или ми спи в някой. я, познал съм. Бих ти препоръчал RAM или Тундра, но разхода им на гориво е по-голям. RAM-а обаче визуално е по чук Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Мамка му!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 F150...много го хвалят, много дивеч събирал. Обаче пак си остава пикап за реднеци...заеби Ванката като спомена, че иска да взима Форд, първото нещо, което ми дойде тутакси на акъла беше F-150. Обаче класацията за най-реднешки трък определено се оглавява от Dodge Ram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Че извън България има ли къде да зареждаш газ? Има колкото искаш. F150...много го хвалят, много дивеч събирал. Обаче пак си остава пикап за реднеци...заеби я, познал съм. Бих ти препоръчал RAM или Тундра, но разхода им на гориво е по-голям. RAM-а обаче визуално е по чук Тундрата хич не ми харесва. Има модели на Рам-а които ми харесват. Честно казано не съм гледал и чел много за тях. Ще ги погледна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.