Godfather Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Два вентилатора си мерят духането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Колко опита трябва да направиш с други устройства, преди да си купиш един нормален медиен плейър за 140лв? Днес пристигна моя. Ще го тествам уикенда и ще дам отзиви, но Годфадъра има същия и каза, че няма никакви оплаквания. Аз нямах проблеми със стария таблет, докато не се повреди и го смених с този . Не се оплаквам, защото настоящият е 4 пъти по-бърз, но за сметка на това 720п изглежда като dvd-rip. Нямам идея защо. За момента положението се крепи с лаптопа. От него пускам филмите, но в средата на декември брат ми заминава за 3-4 месеца извън България и ще го вземе. Но от друга страна не ми се дават повече от 70-80 лева за нещо, което ще пускам 4-5 пъти в месеца . Ще видим де, имам още 20-30 дена да го измисля. Какви стикове? Такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 То няма за какво да се спори. И двамата сме прави. Е, бъди по-наблюдателен де. съм. а иначе темата беше мноо спряла кат за петък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Такива Ето ти нещо далече по-удобно и добро: http://www.ebay.com/itm/WD-TV-Live-HD-Streaming-Media-Player-1080P-WDBGXT0000NBK-with-Wifi-netflix-/251325472183?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item3a842a5db7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Ето ти нещо далече по-удобно и добро: http://www.ebay.com/itm/WD-TV-Live-HD-Streaming-Media-Player-1080P-WDBGXT0000NBK-with-Wifi-netflix-/251325472183?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item3a842a5db7 Подобен тип плейъри не са лоши, но са си ограничени във всяко едно отношение, колкото и дълъг списък с приложения да имат. С тази машинка, която си взех имам пълната свобода да правя и да инсталирам каквото си искам. Трябва да призная, че много се чудих каква ОС точно да сложа, но за съжаление на този етап Win 7 е най-добрата медия център платформа. Версията на XBMC за Windows е най-добре разработена и стабилна, като добавим и качествения софтуер за 3D, избора беше предрешен. Намерих и перфектното дистанционно - Flirc и накрая играта направо заспа на три без коз. През уикенда пускам обява за продажбата на Mac Mini-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Кофти. Къде и как успя да го строшиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Подобен тип плейъри не са лоши, но са си ограничени във всяко едно отношение, колкото и дълъг списък с приложения да имат. Аз изобщо не искам списък с приложения. Искам дистанционно и начин да си пускам свалените филми. Bittorrent клиент е плюс, но не е задължителен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Аз изобщо не искам списък с приложения. Искам дистанционно и начин да си пускам свалените филми. Bittorrent клиент е плюс, но не е задължителен Като завърша инсталацията на всичко на новата машина ще гледам да направя един клип, на който да се вижда всичко. Смятам също така да вържа XBOX Kinect сензора (който събира прах някъде в стаята на сина ми) към машината и да управлявам XBMC чрез жестове и гласови команди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Кофти. Къде и как успя да го строшиш? Опитаха се да ме убият преди едни дни. Че и детето ми с мен. Че и избяга мръсникът....Та полицията го доведе Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Аз не разбирам. Какво е това на снимката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Брутално строшен картер. Изглежда като предницата да е подскочила при движение напред и да се е стоварила върху твърд предмет - камък, бордюр или подобно, а картерът е поел удара.В случая най-важното е, че са живи и здрави. Дано детето не се е стресирало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 скъсан картер. явно на шкода със змеица на капака. подкалника и кората под двигателя явно са свалени за огледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Рапторе дай детайли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Не са свалени, мобо, а са на 15 метра зад колата, отпрани от носещата тръба на рекламна табела. По време на снимката са в багажника наливно. Саше, много точно позна, колата прескочи една метална тръба, която преди това сгъна... На косъм веригата към маслената помпа, на микрони до разпаряне на резервоара отзад... Детето слава богу почти нищо не разбра. В момента, в който избегнах челния удар, хванах нея. Коста - моста на Марица от Градина към Първомай, аз излизам от моста срещу Парка в гоемия сляп ляв завой и срещу мен в платното ми челно засилен селяндур... Господ и рефлексът ми ни спасиха от зверски челен удар... Селяндурът за капак избяга без да му пука, че ни изхвърли от пътя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 А след това? Намери ли селяндура? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Полицаите го намериха - no remorse whatsoever. И това дрЪт пръч 39-ти набор, не пикоч. Не спря да види дали някой не е ударен... И се опита и да лъже как едва ли не не ми е минал по диагонал челно в моето платно... Стоях на 20-на метра с другите двама полицаи от патрулката, че възрастен или не, щях да му отхапя гръкляна отблизо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Какви ще са последствията за него? И беше ли пил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Не. Има акт за отнемане на предимство и напускане на местопроизшествието... Кефи ме как Ангел не вдяна какво има на снимката... Така си е, ако имаше китка на картера и беше Армани, можеше да се сети... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Ето ти нещо далече по-удобно и добро: http://www.ebay.com/itm/WD-TV-Live-HD-Streaming-Media-Player-1080P-WDBGXT0000NBK-with-Wifi-netflix-/251325472183?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item3a842a5db7 дедо, аз говоря за 50 долара, ти пак даваш пример с устройство за 85$ (с доставката) или ~130 лева. То ако е такава цената, по-добре да взема това, което си е купил гусин Уукс. Тоя гъз, дето го пляскат, не мога да спра да го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=InEnWwzCxcw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Кефи ме как Ангел не вдяна какво има на снимката... Така си е, ако имаше китка на картера и беше Армани, можеше да се сети... Стига сте се заяждали с Ангел...снимката не е много качествена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Ама верно ли?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Не. Има акт за отнемане на предимство и напускане на местопроизшествието... Кефи ме как Ангел не вдяна какво има на снимката... Така си е, ако имаше китка на картера и беше Армани, можеше да се сети... Важното е, че сте добре(то това е най-важното де), ама успя ли да спасиш и мотора освен всичко друго или е на ждреб. Щото тая пробойна я картера е по-голяма от дупката в Титаник Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Ако мотора в салата си резервирам от сега тест драйФ на Шкода супърб комби А забравих, Шкода супърб комби... С дракон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.