Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Кандидатура за PHP програмист.

Целия офис се заливаме от смях :rofl: :rofl:

Един изкоментира "то не трябва много повече за един php програмист" :lol:

Какво се смеете бре! Жената се е объркала явно. Мисли че тръсят програмист за Производство на Холограмен Полиетилен - гранулат и опаковки! 

Пичове, днес си разглобих кутията, защото машината беше започнала да хълца в буквалния смисъл на думата... Всеки път си мисля, че по-лошо не може да бъде и всеки път е по-зле от предишния... Днес ми хрумна, че не съм свалял радиатора на процесора откак е сглобена машината през 2007... Намерих кирпич за спойка... Сега като сглобих всичко смазано и продухано, пък и с тая прясна паста, машината сякаш полетя... :laughing:  

Нищо чудно да полети. То тия вентилатори са натрупали мускули и са свикнали да работят в машина с много прах. Сега след прахосукцията им идва леко и нищо чудно да я вдигнат във въздуха :)

Абе те вентовете от пролетта досега не са толкоз задрали, но пък радиаторът на видеото беше ужасТ... Чинел се явява вкаменената паста от 2007.... 

И аз не съм сменял пастата на вентилатора откакто съм сглобил компютъра 2008 година. Май ще трябва да го направя, че много шуми тоя вентилатор.

Иначе преди 3-4 месеца като монтирах ССД-то я разглобих цялата на основни части и я почистих от прах.

Човешкото тяло произвежда много материал, но никой друг не е толкова качествен и съвършен колкото спермата, която осъществява мечтата на човека за безсмъртие и вечен живот.

И да, няма нищо по-полезно от това да я гълтате, за да запазите младостта си. Можете също така да я разнасяте и върху лицето си – най-добрите и скъпи кремове се произвеждат именно от нея.

Учени от Северна Каролина са направили дори изследване, което доказало факта, че редовно гълтащите жени заболяват много по-рядко от рак на гърдата в сравнение с тези, които никога не са го правели. Смело гълтайте госпожи и госпожици – здравето преди всичко!

Друго експеримент пък доказал, че жените, които позволяват на партньора си да свършва в тях без презерватив, много по-рядко изпадат в депресии или пък решават да посегнат на живота си.

Причината се оказала адски проста – спермата съдържала “хормони на щастието” . Откривателят на този факт е Гордън Галъп, доктор по психология в университета в Олбъни, щата Ню Йорк. Разбира се, д-р Галъп не е правил проучването върху себе си, а повикал на помощ цели 293 студентки, които хич не се срамували от експериментите на благия доктор.

След като анализирал резултатите, професорът стигнал до революционни изводи. Част от щастливите химикали, които се съдържат в семенната течност – тестостерон, пролактин, разни простагландини, и други, които не си чувал – се абсорбират през стените на вагината и веднага започват да се грижат за доброто настроение на жените.

Като страничен ефект въпросните момичета не могат да издържат дълго време без партньор /защото се пристрастяват лекичко към абсорбираните хормони на щастието/ и започват да търсят секс много по-скоро от другите, които практикуват я прекъснато сношение, я презерватив…

Браво от нас на тези момичета, както и на изследователите!

Хммммм.... Такава ми ти работа значи...  :rolleyes:

Хей, Ангеле - чети и не се притеснявай да им даваш!  :laughing:

На моят P4 от както е компютър - 2002 не съм сменял паста а и не е спирал никога, само 2 пъти при смяна на захравания (освен EVN ако не решат друго) И общо взето едвам се дочува как работи и в момента температурата му е 31 градуса. Но не съм го чистил от прах поне 2 години, като го поизчистя пада до 26 градуса :)

Хм този е интересен наистина, но за това, което си описал имам MikroTik, само че wifi-a му е зле..

ПС: Тоя асус трябва да е МНОГО хубав за парите си. Той и от airport-a е по-скъп :) А според мен последния е сериозно надценен като повечето епълски продукти. Работи добре, изглежда добре, но и аз съм съгласен, че цената е надута.

Машината наистина е убийствена и аз все още се чудя дали да не отрежа главата на един екземпляр. От друга страна обаче модела, който ползвам в момента RT-N56U и той никак не е зле. Навремето беше на върха при двубандовите 11n машини и на практика ми дава максимума с клиентските устройства, които имам. Ако взема този новия, ще трябва да почна да сменям и wi-fi модулите на лаптопите, защото все още нямам 11ac клиенти в мрежата.

Страхотна музика!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Не знам откъде Митко Павлов е попаднал на ТОВА баш днес, но изпаднах в потрес от ранна сабахлян.... Добре че беше песента на Ванчо да се освестя... 

И се чистят постоянно, да.

На кво ли пиянде (по твоя логика) ще ти замязам ако ти кажа, че само за една година съм разходвал 270 литра етилов спирт... Е да... почиствах по два тира платки и друга електроника един път месечно. Ама щот нали... войник ли съм бил или (как беше) а, да - алкохолик...

Да минем тук, че онова си е тема за смешки.
Интересно ми е каква електроника изисква почистване всеки месец ? :)
Питам като човек който все пак е учил по темата и не се сещам за причина да се прави такова почистване на едни и същи машини всеки месец. 

Хех :)

Малко си учил (сарказъм)

Локационен комплекс от същия тип с който сърбите свалиха иначе невидимия "стелт" по време на войната... Толкова по темата.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...