Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Най-вероятно е бил надрусан като го е казвал, защото има грешка. :D

Абсолютно точен е цитатът :) Много як филм :)

Да за тва до нова сграда на ПУ има ненайсиколко автобуса.

А знаеш ли колко време неистово пестене от боза и банички им е коствало на хората, та да могат да се самоорганизират и да си ги наемат!?

П.п. ...и това само за да могат да изразят свободната си воля и гражданско съзнание...

Вече не мога да разпозная сарказмът в тона на gado.

Ставам все по-добър значи emoticon-0104-sunglasses.gif

П.п.  СарказъМ - него. СарказмЪт - той. Илитерат такъв!

Ангеле, не че нещо, но това ми се струва не е новост. 

Напротив. Това, че ти си мега буквалист, не е критерий за нищо.

То започна с последните му постове. Преди си го разбирах много добре даже.

Ставам все по-добър значи emoticon-0104-sunglasses.gif

П.п.  СарказъМ - него. СарказмЪт - той. Илитерат такъв!

Хич не ставаш по-добър - цялото си детство изкара в социализъма и комунизъма и не се научи, че думата е "сарказъмът". :woot

Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!... Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!... Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата - не може. Не си ли с тях - спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска - я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка - дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам...

1895 година

Не знам за вас, аз обаче се утрепах от бачкане. Дано има и "утре", че ще ме е яд да съм бачкал толкова и накрая да си е*е м***та и да няма значение бачкал ли си или не след като всичко е в руини наоколо.

Но пък съм горд от себе си. Имах работа като за цяла седмица, само дето на хората им трябвашев понеделник. И упорито и методично почнах 1 по едно да отмятам нещата с мисълта "ми колкото толкова". В един момент се усетих че списъка със задачи свърши. Ебаси добрия съм, честно.

Толкова е профанско, егоцентрично и социалистически захаросано с тотални безмислици и популизъм на дребно към "малкия човек" е това, че нямам думи.

Не ми допада особено. Вчера видях едно кратичко текстче което харесах доста повече

Гледам си нюзфийда - интелигентните и красиви млади хора сме всички погнусени, омерзени от лицата на митинга на БКП. (Добре де, и аз се причислих към първите). Ние миришем на хубаво, нямаме мазоли, използваме интернет, бръснем си гениталиите, живеем в 21и век, имаме глобално мислене и качваме във фейсбук снимки на платени цигани и пенсионери придружени от остроумни коментари. Защото това са комични, жалки, неадекватни картинки. 
Малкото НО, това, което никой от нас не казва, розовият слон в стаята - именно въпросните лица са мнозинството в тази държава. Ние сме малцинството, факт. Умни, бели, бръснати, къпани и най-вече - МАЛКО. И на какво отгоре имаме претенции за участие в управлението, за нов социален договор, за каквото и да било? "Демокрация"-та тук е на точно този демос и неговите собственици, редно ли е да се налагаме, бидейки пренебрежимо малцинство? 
И пак - това място е гнусна клоака, всеки да се спасява както може.

Оркестър без име?

1. Чефо питам, щото е мъничък, пък и в детството си е пропуснал доста събития покрай таверните. :P

2. Дедо, постът ти е почти тавталогичен/излишен (по избор)...поне що се отнася до този филм и хората над 30-те. ;)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...