host Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Да за тва до нова сграда на ПУ има ненайсиколко автобуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Да започваме ли с наддаването? 50 000 първи път, 50 000 втори път... чухме ли 60 000, г-н Кутев? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Най-вероятно е бил надрусан като го е казвал, защото има грешка. Абсолютно точен е цитатът Много як филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Да за тва до нова сграда на ПУ има ненайсиколко автобуса. А знаеш ли колко време неистово пестене от боза и банички им е коствало на хората, та да могат да се самоорганизират и да си ги наемат!? П.п. ...и това само за да могат да изразят свободната си воля и гражданско съзнание... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Вече не мога да разпозная сарказмът в тона на gado. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Ангеле, не че нещо, но това ми се струва не е новост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Вече не мога да разпозная сарказмът в тона на gado. Ставам все по-добър значи П.п. СарказъМ - него. СарказмЪт - той. Илитерат такъв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Ангеле, не че нещо, но това ми се струва не е новост. Напротив. Това, че ти си мега буквалист, не е критерий за нищо. То започна с последните му постове. Преди си го разбирах много добре даже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Ти ми казваш на мен, че съм буквалист? http://www.youtube.com/watch?v=FqPQz39L-G8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Вселената е цифрова. Пикселите на вселената са атомите. Добре дошли в матрицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Ставам все по-добър значи П.п. СарказъМ - него. СарказмЪт - той. Илитерат такъв! Хич не ставаш по-добър - цялото си детство изкара в социализъма и комунизъма и не се научи, че думата е "сарказъмът". Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Някой сеща ли се кой е този човек? Лютви Местан, като млад кандидат - депутат от...СДС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!... Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!... Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата - не може. Не си ли с тях - спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска - я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка - дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам... 1895 година Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Днес бе един кошмарен ден за българската нация... Или каквото сме останали там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Не знам за вас, аз обаче се утрепах от бачкане. Дано има и "утре", че ще ме е яд да съм бачкал толкова и накрая да си е*е м***та и да няма значение бачкал ли си или не след като всичко е в руини наоколо. Но пък съм горд от себе си. Имах работа като за цяла седмица, само дето на хората им трябвашев понеделник. И упорито и методично почнах 1 по едно да отмятам нещата с мисълта "ми колкото толкова". В един момент се усетих че списъка със задачи свърши. Ебаси добрия съм, честно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Ай ся, посегни си Самосвал такъв.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Ай ся, посегни си Самосвал такъв.... В момента си се черпя по случая доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Много силно написано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Толкова е профанско, егоцентрично и социалистически захаросано с тотални безмислици и популизъм на дребно към "малкия човек" е това, че нямам думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Много силно написано. Не ми допада особено. Вчера видях едно кратичко текстче което харесах доста повече Гледам си нюзфийда - интелигентните и красиви млади хора сме всички погнусени, омерзени от лицата на митинга на БКП. (Добре де, и аз се причислих към първите). Ние миришем на хубаво, нямаме мазоли, използваме интернет, бръснем си гениталиите, живеем в 21и век, имаме глобално мислене и качваме във фейсбук снимки на платени цигани и пенсионери придружени от остроумни коментари. Защото това са комични, жалки, неадекватни картинки. Малкото НО, това, което никой от нас не казва, розовият слон в стаята - именно въпросните лица са мнозинството в тази държава. Ние сме малцинството, факт. Умни, бели, бръснати, къпани и най-вече - МАЛКО. И на какво отгоре имаме претенции за участие в управлението, за нов социален договор, за каквото и да било? "Демокрация"-та тук е на точно този демос и неговите собственици, редно ли е да се налагаме, бидейки пренебрежимо малцинство? И пак - това място е гнусна клоака, всеки да се спасява както може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Много силно написано. има някои излишни залитания, но като цяло е права за много неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 "Я, тоя е жабар...Музикантиниии, Леопарди". Голям филм, голям смях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 За първи път ли го гледаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Оркестър без име? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Оркестър без име? 1. Чефо питам, щото е мъничък, пък и в детството си е пропуснал доста събития покрай таверните. 2. Дедо, постът ти е почти тавталогичен/излишен (по избор)...поне що се отнася до този филм и хората над 30-те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.