Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Когато не можеш да помниш какво си консумирал и да сметнеш една бакалска сметка наум, ставай и излизай навън с глупавата елка, за да не се излагаш пред хората. Поне финалната цифра се надявам си способен да запомниш докато дойде сервитьора... И стига сме коментирали тая глупост вече, постъпвай както искаш, просто не се чуди на реакциите на хората.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Никога не съм виждал някой освен теб да смята с калкулатор.

Аз пък съм виждал. 4 човека един път изкараха калкулатор, за да си сметнат сметката, а дори не бяха пили толкова.

Все едно казах. По принцип нещо като няма директно влияние върху теб, не трябва да му обръщаш чак такова внимание. Не мисля, че моето смятане с калкулатор има какъвто и да е ефект върху теб или останалите на масата.

Повечето математици също ще използват елката. Елементарните сметки не им се отдават - те са на други ниво и мислят някви щуротии. Накрай го да сметне 3 + 6 + 7 и ще се замисли.

Жена ми е същата - покрай работата си, за горното ще търси елка, понеже е свикнала да набира числата на калкулатор. Просто вече по друг начин мисли и ѝ е доста трудно. А ако я накарам да смята цени - абсурд. Повечето хора, като не им се налага да работят с такива числа, блокират и дори и да искат, не могат да ги сметнат без чужда помощ. Това на трезво говорим, за пияно не говорим.

1028189.jpg

няк'си съм сигурен че 90% от хората като видят човек да пресмята 10-15лв сметка с елка никога не биха го свързали с желанието на човека да е коректен..... по-скоро всеки биха го свързали с желанието на даденият човек да разцепи стотинката на 2 

...особено ако предварително вече си си изградил някакво мнение за него. :)

@Боре, това никога не мога да го постигна - където и да влезна, без значение Метро, Била, Кауфланд или другаде, винаги излизам с около 10 пъти повече неща от тези, за които съм влезнал. :sad1:

Мда... последния път влезнах в пикадили за един стек вода, тръгнах си с продукти за 70-80лв...

няк'си съм сигурен че 90% от хората като видят човек да пресмята 10-15лв сметка с елка никога не биха го свързали с желанието на човека да е коректен..... по-скоро всеки биха го свързали с желанието на даденият човек да разцепи стотинката на 2

+1

... където и да влезна, без значение Метро, Била, Кауфланд или другаде, винаги излизам с около 10 пъти повече неща от тези, за които съм влезнал. :sad1:

Точно това е политиката на хипермаркетите - с различни психологически похвати да въздействат на подсъзнанието ти и да пазаруваш още и още, независимо, че нямаш нужда.

Точно това е политиката на хипермаркетите - с различни психологически похвати да въздействат на подсъзнанието ти и да пазаруваш още и още, независимо, че нямаш нужда.

Разполагането на лакомства на самите каси е най-успешният такъв похват :) Чакаш, чакаш, чакаш - хоп, един Сникърс :D

Мда... последния път влезнах в пикадили за един стек вода, тръгнах си с продукти за 70-80лв...

Това ми се случва абсолютно всеки път...

Аз просто се ограничавам като не нося пари със себе си.

Явно си опериран от чувство за необходимост да купиш нещо, каквото и да е....а мен понякога такава пазарна наркомания ме обхваща, че не мога да се понасям...обаче пък китайците ме обичат точно заради това. :evil

Като например гадният номер на централната Била - има ескалатор, но само надолу, към магазина, а на връщане бабите мъкнат тежките торби по стълбите...колко пъти съм носил торби на бабички, докато едвам катерят нагоре. Ако е имало технологична възможност да направят само 1 ескалатор и 1 стълби (понеже мястото наистина не е много), много по-логично е хората да слизат празни по стълбите и да ползват ескалатора нагоре, когато вече са натоварени. А дори и сега само трябва да обърнат посоката на ескалатора и всичко ще си дойде на мястото...да, ама не...

Разполагането на лакомства на самите каси е най-успешният такъв похват :) Чакаш, чакаш, чакаш - хоп, един Сникърс :D

Мдааа...това е редовния трик + един или два зелени Монстъра.

Заваля снЕг....мамицата му мръсна. :@

edit: и е на парцали.......

Явно си прав. Което пък показва, колко първосигнални са хора с големи претенции.

Издържах дотук. 24 ч. без сън. Не е много, ама като си бил прав (и на работа) през цялото време, не е много забавно... Сега дупе да ми е яко следващите 10 часа.

Издържах дотук. 24 ч. без сън. Не е много, ама като си бил прав (и на работа) през цялото време, не е много забавно... Сега дупе да ми е яко следващите 10 часа.

Що така?

Бях на училище, после на инвентаризация (клякаш, ставаш, броиш, катериш се по стълби и т.н.), сега пак отивам на училище. Тежък ден се задава...

мога да ви кажа къде са част от парите гласувани от МС тази есен: платиха една висяща сметка, част от цената за присъединяването ни към ЕС.

Така че все пак точно за това най-редовно протестираният премиер Орешарски не излъга - наистина разплаща стари задължения.

това е е хуйня и ако не си направила 500 кинта тоя ден...не си заслужава. питай ме от къде знам...да е*а и работата

мога да ви кажа къде са част от парите гласувани от МС тази есен: платиха една висяща сметка, част от цената за присъединяването ни към ЕС.

Така че все пак точно за това най-редовно протестираният премиер Орешарски не излъга - наистина разплаща стари задължения.

А не знам. Мен още не ме е огряло. Аз си чакам още

E, mobo го е огряло, това е по-важното :lol: Вече не го чувам да се оплаква, че няма обществени поръчки за масите (разбирай него), така че...

А не знам. Мен още не ме е огряло. Аз си чакам още

единствено мога да ти съчувствам.

E, mobo го е огряло, това е по-важното :lol: Вече не го чувам да се оплаква, че няма обществени поръчки за масите (разбирай него), така че...

напротив, продължава да няма.

само че не се оплаквам, а си бачкам.

аз като некрасив, неинтелигентен, немлад, следователно и непротестиращ, предпочитам да подбутвам нещо едвакретащо, вместо да взривявам всичко и тепърва да обсмислям какво новичко и лъскавичко да поставя на празното място, за да му се радвам, пък и предполагам че и то всъщност няма да работи.

ама пък би било новичко и лъскавичко.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...