Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Добре де, ти е*ал ли си мъж? Не си, нали? Дори и 15 секунди. Как тогава изведнъж реши, че не щеш?

О, или не - оставал ли си някога на веганска диета? Не? Що тогава реши, че не трябва така :lol:

Не, не е оставал. Той яде кокошки!

Доказателствени снимки имаш ли? Иначе не се приема... :lol:

Ти пък!

За кво са ти? Нали помниш, че някакво типче му беше предлагало да си постави пениса му в устата си!?

...щот, нали... краставите магарета през девет баира се били подушвали :))

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пичове, толкова много простотия, колкото се изля в последните страници, рядко се случва да се види. И покрай глупостите никой не се сети за празника днес Архангеловден. Наздраве на всички празнуващи. Адаш (вукс) наздраве и на теб и се извинявам, ако изпускам някого, но само за него се сещам, че празнува днес.

ПС Няма такова задръстване в града! За първи път от центъра до Кичука - 30 мин.

Значи, значи, значи... Обеща нещо, а не го спазваш. Сърдя се официално. Фръц. Може да си именик, ама нека ти тежа на съвестта. А аз съм си тежичка...

И едно "Мерси" на чист български не каза, да ти се не знае. Любовчия...

Отивам да варя ракия. Между другото, някой да ми съобщи, когато Иванчо Аеробиката влезе в политиката - запазил съм си правото да го застрелям.

Значи, значи, значи... Обеща нещо, а не го спазваш. Сърдя се официално. Фръц. Може да си именик, ама нека ти тежа на съвестта. А аз съм си тежичка...

И едно "Мерси" на чист български не каза, да ти се не знае. Любовчия...

Галче, нали знаеш, че си изключение от правилото и ако се говорят лоши неща за останалите, за теб се говорят добри. А и по принцип трябва само Убаво да се гълчи за теб. :moon:

Иначе няма как мерси да кажа, тъй като другата седмица ще си платя телефона. :nugget: :shy:

Абе...к'во ми става - тук дето съм интернетът ми се скапа и ни редакция мога да направя, ни пост да пусна, нито нищо - толкова съм бесен, че и даже синхронизацията не ми става...и нищо вече не ми става! :woot

Отивам да варя ракия. Между другото, някой да ми съобщи, когато Иванчо Аеробиката влезе в политиката - запазил съм си правото да го застрелям.

Eeee да са таковам в тиквата проста. Днес бях в София и мислех да ти се обаждам....

Много мразя някой да ми държи сметка аз как си харча парите... Как не знам си кви дрехи съм имал, видиш ли, но пък съм се бил правил и не съм ДОПЛАЩАЛ за сметката, която НЕ ИЗЛИЗА след като съм оставил вече 2лв отгоре.

Ангеле, така става като ходиш с китки на ревера и броиш до два лева...  :laughing:

===================================

СтрахотиЯ!!! Как да не осъмне човек в такава компания...  :JC_golly:

hsuj.jpg

Ангеле, така става като ходиш с китки на ревера и броиш до два лева...  :laughing:

Ще си давам парите за каквото си искам. Те ся са 2лв, после ще са 5лв, после ще е "А, тя сметката не излиза, но Ангел ще я оправи, няма проблем.".

Не става така. Тя тая работа не е като оная работа.

Някой ако започне да ми дава пари, тогава може да ми казва и за какво ще ги харча.

Най-интересното е, че някви хора ме гледат явно цяла вечер в ръцете, колко пари оставям и какво правя, а в същото време ме наричат дребнав.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...