Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Заебал съм я. Не съм и няма да ги гледам. Противни са ми такива филми. Случвало се е няколко пъти да хващам нЕкви сцени. Около 10, до 15 секунди издържам и после пускам парламентарен контрол или проф. ВучкООФ. И двата варианта ги предпочитам пред тия измишльотини :) Нещо като RS6 и RS7 :).

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Женевската конвенция ли го забранява? Мога и още как. Нещата са елементарни. Такъв род "космически шитни" не харесвам. От там ако ще 20 Оскара и 4 трилиона да са спечелили...мен не ме еВе ;)

Женевската конвенция ли го забранява? Мога и още как. Нещата са елементарни. Такъв род "космически шитни" не харесвам. От там ако ще 20 Оскара и 4 трилиона да са спечелили...мен не ме еВе ;)

То не е забранено, не го гледай. Ама е малко нелепо да кажеш "Тоя филм е гаден. Гледах 15 секунди и изобщо не знам какво му е интересното." Най-малкото, защото реално няма аргумент с който да се подплати изказването.

То не е забранено, не го гледай. Ама е малко нелепо да кажеш "Тоя филм е гаден. Гледах 15 секунди и изобщо не знам какво му е интересното." Най-малкото, защото реално няма аргумент с който да се подплати изказването.

Аньо, ти би ли си купил един форд КА, да си я караш вместо алфата? Не, нали? Ама и ти си ги гледал по 15 секунди тея КА-та и никога не си ги карал, нали? И как така реши, че не щеш да я караш? Ми не те кефи, за тва... Аре не се пра'и на буквалист ш'от е тъпо... Не ни трябва втори спор от класата на онзи, за комбитата! 3

:starwars:   

Добре де, ти е*ал ли си мъж? Не си, нали? Дори и 15 секунди. Как тогава изведнъж реши, че не щеш?

О, или не - оставал ли си някога на веганска диета? Не? Що тогава реши, че не трябва така :lol:

Съпоставяне на филм и кола за харесване?!?!? Все едно книга и кола.

Или прочиташ 1 страница от 1000 и казваш - не ме кефи, баси тъпата книга.

Както каза Иван - нямат нищо общо. Да сравниш харесване на кола с дрехи, кола с картина или т.н - да.

Съпоставяне на филм и кола за харесване?!?!? Все едно книга и кола.

Или прочиташ 1 страница от 1000 и казваш - не ме кефи, баси тъпата книга.

Както каза Иван - нямат нищо общо. Да сравниш харесване на кола с дрехи, кола с картина или т.н - да.

Губите смисъла... Все тая дали ще е кола, филм, книга, нечий задник или квото и да е... Говорим си за ХАРЕСВАНЕ

Същото е - има такива, дето още като им прочета резюмето и го казвам. За филми се същата работа...

Примера ти щеше да е добър, ако колата беше в гараж без осветление и можеше да гледаш през ключалката му

Добре, ти книга как си избираш - гледаш резюмето и си харесваш. Филм - по същия начин. Кола - по същия начин. Дали ще седнеш да четеш, гледаш или караш е все тая - всичко опира до това, какво на теб ти харесва. Трябва ли да изгледам филм, който ми е мега тъп, да загубя безвъзвратно 3 часа от живота си, за да мога да кажа накрая, че филма е...учудващо...МЕГА ТЪП...? Не знам, въпрос на виждане...

Да не се разбира погрешно, я съм си фенче на поредицата ;)  :starwars:

Оставал съм, да. И мъж съм ебал, да. Проблем?

EDIT: Ангел за мъж ли се брои? Сега почнах да се съмнявам.

Доказателствени снимки имаш ли? Иначе не се приема... :lol:

Пичове, толкова много простотия, колкото се изля в последните страници, рядко се случва да се види. И покрай глупостите никой не се сети за празника днес Архангеловден. Наздраве на всички празнуващи. Адаш (вукс) наздраве и на теб и се извинявам, ако изпускам някого, но само за него се сещам, че празнува днес.

ПС Няма такова задръстване в града! За първи път от центъра до Кичука - 30 мин.

Добре, ти книга как си избираш - гледаш резюмето и си харесваш. Филм - по същия начин. Кола - по същия начин. Дали ще седнеш да четеш, гледаш или караш е все тая - всичко опира до това, какво на теб ти харесва. Трябва ли да изгледам филм, който ми е мега тъп, да загубя безвъзвратно 3 часа от живота си, за да мога да кажа накрая, че филма е...учудващо...МЕГА ТЪП...? Не знам, въпрос на виждане...

Да не се разбира погрешно, я съм си фенче на поредицата ;)  :starwars:

Той не е гледал ревю или трейлър на филма. Той е гледал 15 секунди сцена.

Пичове, толкова много простотия, колкото се изля в последните страници, рядко се случва да се види. И покрай глупостите никой не се сети за празника днес Архангеловден. Наздраве на всички празнуващи. Адаш (вукс) наздраве и на теб и се извинявам, ако изпускам някого, но само за него се сещам, че празнува днес.

ПС Няма такова задръстване в града! За първи път от центъра до Кичука - 30 мин.

Мерси! Жив и здрав да си!

laury също празнува тудей.

Аман от тъпанарски п*тки мама му д*ба.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...