DON_CHEFO Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Заебал съм я. Не съм и няма да ги гледам. Противни са ми такива филми. Случвало се е няколко пъти да хващам нЕкви сцени. Около 10, до 15 секунди издържам и после пускам парламентарен контрол или проф. ВучкООФ. И двата варианта ги предпочитам пред тия измишльотини Нещо като RS6 и RS7 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Не можеш да съдиш за един филм по 1 10 секундна сцена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Женевската конвенция ли го забранява? Мога и още как. Нещата са елементарни. Такъв род "космически шитни" не харесвам. От там ако ще 20 Оскара и 4 трилиона да са спечелили...мен не ме еВе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Ама то и титла на Ферари във Ф1 е станала такава. Космическа шитня тип - измишльотина. Ама ти все още си ги харесваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Женевската конвенция ли го забранява? Мога и още как. Нещата са елементарни. Такъв род "космически шитни" не харесвам. От там ако ще 20 Оскара и 4 трилиона да са спечелили...мен не ме еВе То не е забранено, не го гледай. Ама е малко нелепо да кажеш "Тоя филм е гаден. Гледах 15 секунди и изобщо не знам какво му е интересното." Най-малкото, защото реално няма аргумент с който да се подплати изказването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 То не е забранено, не го гледай. Ама е малко нелепо да кажеш "Тоя филм е гаден. Гледах 15 секунди и изобщо не знам какво му е интересното." Най-малкото, защото реално няма аргумент с който да се подплати изказването. Аньо, ти би ли си купил един форд КА, да си я караш вместо алфата? Не, нали? Ама и ти си ги гледал по 15 секунди тея КА-та и никога не си ги карал, нали? И как така реши, че не щеш да я караш? Ми не те кефи, за тва... Аре не се пра'и на буквалист ш'от е тъпо... Не ни трябва втори спор от класата на онзи, за комбитата! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 WTF?! Двете нямат нищо общо. :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Добре де, ти е*ал ли си мъж? Не си, нали? Дори и 15 секунди. Как тогава изведнъж реши, че не щеш?О, или не - оставал ли си някога на веганска диета? Не? Що тогава реши, че не трябва така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Оставал съм, да. И мъж съм ебал, да. Проблем? EDIT: Ангел за мъж ли се брои? Сега почнах да се съмнявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Съпоставяне на филм и кола за харесване?!?!? Все едно книга и кола. Или прочиташ 1 страница от 1000 и казваш - не ме кефи, баси тъпата книга. Както каза Иван - нямат нищо общо. Да сравниш харесване на кола с дрехи, кола с картина или т.н - да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 щом и мъже почнахте да онождате..... ясна е работата , закривайте фОрОма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Съпоставяне на филм и кола за харесване?!?!? Все едно книга и кола. Или прочиташ 1 страница от 1000 и казваш - не ме кефи, баси тъпата книга. Както каза Иван - нямат нищо общо. Да сравниш харесване на кола с дрехи, кола с картина или т.н - да. Губите смисъла... Все тая дали ще е кола, филм, книга, нечий задник или квото и да е... Говорим си за ХАРЕСВАНЕ Същото е - има такива, дето още като им прочета резюмето и го казвам. За филми се същата работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Примера ти щеше да е добър, ако колата беше в гараж без осветление и можеше да гледаш през ключалката му Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Добре, ти книга как си избираш - гледаш резюмето и си харесваш. Филм - по същия начин. Кола - по същия начин. Дали ще седнеш да четеш, гледаш или караш е все тая - всичко опира до това, какво на теб ти харесва. Трябва ли да изгледам филм, който ми е мега тъп, да загубя безвъзвратно 3 часа от живота си, за да мога да кажа накрая, че филма е...учудващо...МЕГА ТЪП...? Не знам, въпрос на виждане... Да не се разбира погрешно, я съм си фенче на поредицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Оставал съм, да. И мъж съм ебал, да. Проблем? EDIT: Ангел за мъж ли се брои? Сега почнах да се съмнявам. Доказателствени снимки имаш ли? Иначе не се приема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Пичове, толкова много простотия, колкото се изля в последните страници, рядко се случва да се види. И покрай глупостите никой не се сети за празника днес Архангеловден. Наздраве на всички празнуващи. Адаш (вукс) наздраве и на теб и се извинявам, ако изпускам някого, но само за него се сещам, че празнува днес. ПС Няма такова задръстване в града! За първи път от центъра до Кичука - 30 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Да сте живи и здрави всичките, бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Добре, ти книга как си избираш - гледаш резюмето и си харесваш. Филм - по същия начин. Кола - по същия начин. Дали ще седнеш да четеш, гледаш или караш е все тая - всичко опира до това, какво на теб ти харесва. Трябва ли да изгледам филм, който ми е мега тъп, да загубя безвъзвратно 3 часа от живота си, за да мога да кажа накрая, че филма е...учудващо...МЕГА ТЪП...? Не знам, въпрос на виждане... Да не се разбира погрешно, я съм си фенче на поредицата Той не е гледал ревю или трейлър на филма. Той е гледал 15 секунди сцена. Пичове, толкова много простотия, колкото се изля в последните страници, рядко се случва да се види. И покрай глупостите никой не се сети за празника днес Архангеловден. Наздраве на всички празнуващи. Адаш (вукс) наздраве и на теб и се извинявам, ако изпускам някого, но само за него се сещам, че празнува днес. ПС Няма такова задръстване в града! За първи път от центъра до Кичука - 30 мин. Мерси! Жив и здрав да си! laury също празнува тудей. Аман от тъпанарски п*тки мама му д*ба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Всички именици да са живи и здрави! Най-вече брат ми! НАЗДРАВЕ с вино от малкото ми останало.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Ангеле, жив и здрав да си и само хубави работи ти пожелавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Ама то и титла на Ферари във Ф1 е станала такава. Космическа шитня тип - измишльотина. Ама ти все още си ги харесваш. дай Фтори опит Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=X7PAYhmoKkA Едно много добро видео, което за пореден път доказва, че най-важното е да вярваш в себе си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Не и в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Не и в България. Не само в България: http://www.youtube.com/watch?v=TWvH7jEpMdA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.