goggo Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Спи ми се и две не виждам,май ще си пусна някакъв филм и ще откъртя Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Мъже... Преди малко на нашата тераса беше кацнало едно много красиво котараче с опашка като бухалка! Пис-кахме си мъничко, то дойде да си мъркаме, даже влезе в кухнята и тъкмо реших да си го гушна - то се шашна и избяга... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Те това е, ти си мъркаш с някой, мяукаш си и тя ти налети да се гушкате.То не става толкова бързо Мисля си, колко е гадно да знаеш нещо и да го осмисляш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Ми тогава да си мърка в собствената къща, а не да ми разбива сърцето по такъв брутален начин... п.с. Обожавам вкуса на лекарството след стоматологичен преглед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Купи си камфоров спирт и си жабуркай устата. Но гледай да не се престрастиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Markus Schulz GDJB (2008-02-14) guest Glenn Morisson Как може това да е толкова добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Мисля си как Шамара се е преименувал на Big 6a и е започнал да "рапира" на английски бастуна.... нямам думи. Мисля си още, той да не си мисли, че като си промени езика в песните си и ще се му се отвори пазара All around the world. Едит: Мисля си още за едно приключение и ако не е скъпо да го реализирам този месец а именно Скок с парашут (Skydiving) от над 4000 метра. Не мисля, че ще може да се сравни с бънджи скок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 FFS... пак съм болен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Няма нищо по-събуждащо от топла тестяна закуска , кафенце и любимата музика...до дупка И сега разбирам че свалих 2 assassin's creed-а 14 гиги и не тръгва дева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Тея форнети ще ми докарат нещо... От 2 седмици насам трудно минава ден без да съм ял форнети... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Баничкааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Бати... Вчера беше нова година , днеска вече сме март. Имам чувството, че утре като се събудя ще е Коледа.... Иначе много съм доволен че вече е топло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Бати... Вчера беше нова година , днеска вече сме март. Имам чувството, че утре като се събудя ще е Коледа.... Иначе много съм доволен че вече е топло... Нали няма да спиш зимен сън Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 За 15 минути "обслужване" на гроба на дядо ми трябваше да преживеем 50 минути задръстване...Да живее кремацията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 отивам на бира с бившата...супер слабохарактерен съм дейба Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Искам бонбони!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Chillax, dude! На моменти фалшивее, но за 30 секунди волни съчинения - толкоз! Click! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Минава ми през главата, че днес за пореден път се убедих колко много значат т.нар. малки жестове И че на Ванчо ще му сипна една две три - пет бири. Защото е младо момче на място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 И аз та любя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 ....(2RS)-2-(3,4-диметоксифенил)-5-[[2-(3,4- диметоксифенил)етил] (метил)aмино]-2-(1-метилетил)пентаннитрил хидрохлорид... и други такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Нещо бая си го поокрасил май? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 ....(2RS)-2-(3,4-диметоксифенил)-5-[[2-(3,4- диметоксифенил)етил] (метил)aмино]-2-(1-метилетил)пентаннитрил хидрохлорид... и други такива 3етил4бутил6хлор123метан Шегувам се :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Е вие за без пари ме направихте, а?Това е Verapamil всъщност. http://en.wikipedia.org/wiki/Verapamil Тук невярващите могат да се уверят, че украса няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Добре, грешката е моя! Просто ми се стори странно ...1-метилетил... Но да речем, че са имали предвид ..1,1-метилетил.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Добре, грешката е моя! Просто ми се стори странно ...1-метилетил... Но да речем, че са имали предвид ..1,1-метилетил.. Имената при тях се образуват по малко по-различен начин, затова е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.