Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Абе ти от Лудогорец ли си?  :laughing:

Жоро, така като се замисля, лично според мен от теб веган не става. А за отношение към другите да не говорим викам...  :grin:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

не съм казал че си лицемер , по скоро имах предвид че е по добре да показваш че не харесваш някого отколкото да се правиш че го харесваш , не говорех за теб в случая :)

и аз не съм от Лудогорец ма момчетата мачкат....

Не е въпрос на харесване или не. Просто те имат ПРАВОТО на своя избор и аз бих застанал зад всеки, който го прави, без да пречи на другите.

Иначе и аз не съм от Лудогорец, ама трябва да си ебаси плиткоумника да играе български отбор срещу чужд и ти да не ги подкрепяш!

Проблема не е в това, че са различни. Проблема е в различните, които парадират с това и се опитват да го налагат на другите, че едва ли не са нещо повече от богове, само защото са решили да са еди кви си. Веган, който си яде кротко карфилоа не ми пречи. Пречи ми веган, който ми казва колко съм загубен защото не ям карфиол, а пържола, че заради тая пържола са убили някакво  животно и аз съм виновен. Ей тия не ги понасям и имам много против такъв тип хора.

така е що нормалните мъже си нямат парад ? ще си го кръстим парад на еВането .... ма шЕ ни налегнат 122343 организации за права на всяква паплач.. 

Сириеца намушквач се оказа и пеерас , избягал заено с Пловдивски травестит .......  :Facepalm:

ЛУДОГОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦ  :drunk:  :drunk:  :drunk:  :drunk:

Проблема не е в това, че са различни. Проблема е в различните, които парадират с това и се опитват да го налагат на другите, че едва ли не са нещо повече от богове, само защото са решили да са еди кви си. Веган, който си яде кротко карфилоа не ми пречи. Пречи ми веган, който ми казва колко съм загубен защото не ям карфиол, а пържола, че заради тая пържола са убили някакво  животно и аз съм виновен. Ей тия не ги понасям и имам много против такъв тип хора.

Именно това е причината за визираното от нас отношение. Жоре, явно не си имал сблъсък с такива вегани, та за това ги защитаваш...

Именно това е причината за визираното от нас отношение. Жоре, явно не си имал сблъсък с такива вегани, та за това ги защитаваш...

чесно казано и аз не съм попадал на такива хора , предполагам че сигурно нЕма му отдам нужното внимание ..... тъпо е да не ядеш месо, ако хората от древна история са хапвали само марули най-вероятно нямаше да сме даже близо до еволюционното ниво на човека в момента.

Ама някакси не виждам агресивни вегани... само агресивни.... пържолоядци.

Нямам против нито едните, нито другите, ама едните ми се набиват в очите... 

Някакси тъпичко ми звучи едните да казват "Ние няма да ядем животни!" , а другите да казват "За всяко животно, което не изядете, ние ще изядем три!"...

Ами айде бе, този... изяж три пържоли, вместо една! Шест, вместо две... Щом това ти помага да го вдигаш...

W A R N I N G!!!

ONCE SEEN - IT CANNOT BE UNSEEN

ONCE HEARD - IT CANNOT BE UNHEARD

Каква е тая селения бе, ти нормален ли си? Майка ми като влезе ме досрамя и го спрях за секунда.

Само певицата става и то ако си махне гадния грим.

Въй егаси домашната ракия 2 по-сериозни глътки направих и ми стана толпо и студено,и почна да ми расте коса :lol:

едит:Мегалан издъхнаха :( 

След работа спортувах, а след това се юрнах да готвя. Досега не бях правила двете едно след друго. И мога да кажа, че от готвенето се изморих повече от тренировката, а тя си беше час и половина. :) Сега остава утре да се събудим живи и здрави и всичко ще е шест. :)

Питай него да ти разправя  :lol:

Богомолкови скариди им било името и можели да потрошат нечии пръсти ако не се внимава де се бутат.

Те тая гад е, ама от втория чешит (смашър)

Aaaaaa, "за тея момчета ли става въпрос"... Точно тип зерглини, с мутация към лъркъри...ся вече ми стана интересно :lol: Да не би да има мераци да ги слага в аквариума? Това вече ще е много интересно. Представям си - една сутрин се събужда от странен шум и отива да си намери аквариума...с напукано стъкло и свободно плуващи елементи от украсата :D :D

Ако имат 9 повече спектъра, това означава, че виждат с 22 милиона цвята повече от нас. И което най-вероятно означава, че никой не може да се скрие от тях, защото различават абсолютно всички видове черно/сиво. И някой с украска... Много ме е яд за него. :D

Защо Pokemon е толкова популярно нещо?!?

До ден днешен за мен това остава една от най-големите неразгадани мистерии...

Aaaaaa, "за тея момчета ли става въпрос"... Точно тип зерглини, с мутация към лъркъри...ся вече ми стана интересно :lol: Да не би да има мераци да ги слага в аквариума? Това вече ще е много интересно. Представям си - една сутрин се събужда от странен шум и отива да си намери аквариума...с напукано стъкло и свободно плуващи елементи от украсата :D :D

Не, вее... Мятахме ги на камъка!

До ден днешен за мен това остава една от най-големите неразгадани мистерии...

Гадните илюминати стоят зад това. Толкова е просто...

Защо Pokemon е толкова популярно нещо?!?

Защо филм за сини хомосексуалисти направи такива луди пари или ония миндили дето искат да го сложат на принцеса Лея ли беше с пръв другар Йода?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...