Psihara^^ Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Когато едно мнение е различно от твоето е малоумно? Interesting, tell me more. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Не, просто му е останал мозък за разлика от онез вега ала бала. И са бая агресивни ако не си съгласен с тях. За това не ги харесваме. ___________________________Туй беше за Асасина. А тия поучително-наставлителните коментарчета от вегани .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Аз предлагам да направим една ANTI VEGAN коалиция! С изключително екстремистко отношение към гей веганите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Коалиция "Мека краставица" хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 И какъв ще е лозунга? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 А дядо Мраз(Ники) ще пускаме срещу гей-вегани-комунисти. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Няма такива работи! Ще бъдем единни - никакви фракции! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Точно така. Ако се делим, ще ни заобиколят и ще ни трансформират до гей-вегани един по един :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Шшт, че галакси ще ни издаде на Тотьо мамин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Току що получих по мейла покана за участие в курс по вино 2-ро ниво. В първия момент безкрайно се учудих, че съществува изобщо такова нещо, сега пък умувам дали да се лаская от това второ ниво или да се чувствам обидена. В поканата има изречения от типа: "Продължителност на един винен урок - 2 часа." Как звучи само... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 И някой малоумник ще ти говори два часа глупости на главата и ще ти пречи да си пиеш питието... Много по-добър винен урок 7-мо ниво можем да си направим на покрива другата седмица ако задържи това време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Единият "урок" струваше 25 лева. Не бих ги дала само за едните голи приказки. А това на покрива не бих го нарекла урок, а демонстрация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 А дядо Мраз(Ники) ще пускаме срещу гей-вегани-комунисти. :) Гладен, недоспал и след като се е наложило да обясня на майка ми (или някой от нейната класа) по какъв начин да си качи новите снимки във фейсбука (последния път разгадаването дали успешно е ръгнала кабела докрай в телефона и какво се случва след включването му в телефона отне 15 минути). Обещавам да им прегризвам гърлата изключително бързо за да не страдат излишно. Не ми е необходимо нищо - моите зъби ще са ми достатъчни. Предполагам че след 3тия ще са изключително убедени всичките дали сме вегетарианци по природа или сме пригодени и за месоядни Единият "урок" струваше 25 лева. Не бих ги дала само за едните голи приказки. А това на покрива не бих го нарекла урок, а демонстрация. Шшшшш за 50 кинта знаеш ли колко хубаво вино може да си купят 2ма човека? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 "Мамо, тази седмица нямам лекции, но няма да се прибирам.Ще обикаляме малко с приятелки.До Рилския манастир, Сандански, натам насам..." П.С. Ходил ли си в Сандански скоро?Знаеш ли кой е кмет там и с какво се занимава? П.С2. Нека да не го обръщаме на офтопик. "Аз съм много малка и вярвам в чудеса, вярвам, че в хотела ще намеря любовта" - голямо послание от грачеща фалшиво пикла-шаврантия. Та кое пак било посланието? Ако има нещо за Сандански, което да не знаем - вземи та го кажи. Между другото тази "песен" не ми се види да е за Сандански специално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Гладен, недоспал и след като се е наложило да обясня на майка ми (или някой от нейната класа) по какъв начин да си качи новите снимки във фейсбука (последния път разгадаването дали успешно е ръгнала кабела докрай в телефона и какво се случва след включването му в телефона отне 15 минути). Обещавам да им прегризвам гърлата изключително бързо за да не страдат излишно. Не ми е необходимо нищо - моите зъби ще са ми достатъчни. Предполагам че след 3тия ще са изключително убедени всичките дали сме вегетарианци по природа или сме пригодени и за месоядни Шшшшш за 50 кинта знаеш ли колко хубаво вино може да си купят 2ма човека? Знаю, знаю... Затова ми стана и толкова смешна офертата одеве. За майка ти не се ядосвай чак толкова - похвално е, че изобщо се опитва и дори донякъде успява! А за вашите анти-веган-гей-незнам-какво си движения бих се включила в умереното "анти-веган" крило. И преди някой да ме убие със заострена краставица, ще обясня защо. Дразни ме отношението им към останалите "непросветени" хора. Сякаш не сме прозрели някаква велика истина и гнием в незнание, плюскайки пържоли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Интересно, все още никой от познатите ми, не е опитал да ми обяснява каква далавера е веганството. А има такива измежду тях. Аз ли изглеждам все едно няма смисъл, те ли са малко по-мъдри от веганите, с които вие си имате работа не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 И на мен не са ми обяснявали чак толкова. По-скоро ме дразнят снизходителни погледи, а не изказвания. А от друга страна ми е забавно, че не са докрай последователни в идеята си - купуват си обувки и якета от естествена кожа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 А бе,Psihara^^,аватара ти от "Психо" на Хичкок ли е инспириран?Ако е така ша знаеш,че поне тук имаме общ интерес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 А бе,Psihara^^,аватара ти от "Психо" на Хичкок ли е инспириран?Ако е така ша знаеш,че поне тук имаме общ интерес... Аватара му е череп със слушалки??! Къв Хичкок, кви 5 лева? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Шшшшш за 50 кинта знаеш ли колко хубаво вино може да си купят 2ма човека? Дам 2 бутилки Questionmark и направо ще ти се сгрее душата Само за справка колко му върви цената в чужбина http://www.wine-searcher.com/wine-260746-0000-katarzyna-estate-question-mark-bulgaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 И кой ми гарантира, че това е свясно вино, а не пикоч? Етикета? Тъкмо 10 литра, че и нагоре ИСТИНСКО вино ще се купи за тия пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-ybuAmncIYU Добрютру! Инак... аз "етикетно" вино само Домейн Пещера и Мезек купувам. Уреждат ме като цена и качеството е доста прилично до сега. Загрей също става (изба в Първомайско). Но като цяло и аз предпочитам добри домашни в повечето случаи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Сякаш не сме прозрели някаква велика истина и гнием в незнание, плюскайки пържоли. Мани ги тея веган-гей-дружинки. Плющи си пържолки и нека те гледат накриво Единственото, което ме притеснява е, че техните пържолки няма да бъдат изядени... Колкото до етикетни вина - има доста добри на пазара и не мисля, че на Бай Петко от Долно Нанагорнище е най-доброто вино на света Най-доброто е това, което на теб ти харесва. Не съм чак такъв разбирач, като дребния, ама и си падам по Анжелус Естейт, само че там говорим за бутилки от 18 кинта и нагоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Днес имахме малко интервюта. Дойде 1 пич, който влезе в офиса (без да чука или нещо такова) и каза: - Аз съм Пешо. Кой от вас е Иван? Изциклих се. Карай. След това се оказа, че знае как да работи с най-сложното чудовище в бизнеса, но никога не е чувал най-лесното и популярно. Докато не му го показах. Реакцията му беше: - Аааа, синьото ли бе? Знам го, как няма да го знам. Всеки ден работя с него. Тааа тъй. Някой ден трябва да напиша книжка с преживявания по време на интервюта. Ще има какво да кажа по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Ами да, трябва. Почни да си водиш записки. А междувременно пускай тук готовия материал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.