Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ще се изсирам, защото аз не съм туристче, което ходи някъде и прави нещо. Аз съм в този парк всеки ден и го поддържам и чистя, събирам отпадъци и поддържам.

Обади му се. :)) Но гледай да е по-бързичко, че скоро шъ го сменят.

Сега сериозно - на мястото, на което искам да го правя, вече има лостове и разни други уреди. Просто успоредката, която е там, е в катастрофално състояние и е слагана дооооста отдавна. Ние няма как да я ремонтираме. Ето защо мислим да сложим още 1.

ма така кажи бе! имало значи съществуващо съоръжение, а не че ще поставяш ново! значи му е необходима реконструкция.

едно сигналче за обследване - в район централен на деловодството вдясно. попълваш заявление и го посочваш де е, може и снимки да приложиш. до седмица-две го посещава експертката и ти дава становище за премахване, щом е опасно, но ти пък ще настояваш за реконструкция и смяна на металните части, защото иначе се нарушава политиката на община Пловдив към насърчаване на спортните дейности и подобряване на условията за развитие на спорта в града....

а можеш да почнеш и от оплакване за състоянието на спортното съоръжение.

между другото, експертките в администрацията са страстни фейсбук ползватели, па и кмета. така че ич не ти е тайна организацията :)

Аз предлагам и халки да се монтират! Както и уреди за висок и овчарски скок!

а овчари от де? :D

По-вкусно от баница с кисело мляко е...само муската на баба ми. Надут съм кат' прасе, но на баничката в нас не й простих :D. И без това е като високосната година :D

Ще се изсирам, защото аз не съм туристче, което ходи някъде и прави нещо. Аз съм в този парк всеки ден и го поддържам и чистя, събирам отпадъци и поддържам.

Всеки ден... събираш отпадъци?! Тука не визираш други колтуристи, нали?

между другото, експертките в администрацията са страстни фейсбук ползватели, па и кмета. така че ич не ти е тайна организацията :)

Аз у фейса не съм споменавал нищичко!

Ние обаче ще :evil  с препратки към теб

Даже може общодостъпно събитие да се направи - Помогни на Иван да сложи успоредка. Носете кирки, лопати и цимент ;)

По-добре да не го правите опикаването :), че вземе някой види и да лъсне статия "Вандали опикаха и разрушиха едно от  малкото места където хората могат да спортуват в района"

Като споменахте гейовете-вегани, се замислих веганите, като не използват продукти с животински произход, дали използват пластмаси? Защото те реално са от мъртви динозаври, станали на нефт.

Няма да питам за електричество/отопление /готвене използващо природен гз, че той пък е от разни разложени биологични организми в това число и животни :)

Тъй като веганите са морално superior (къде ли съм го чул това?), най-вероятно получават всичко необходимо от слънцето. А и те са следващото стъпало в еволюцията, така че те нямат нужда от ток, лекарства и т.н. :)) А пък децата им не сучат мляко. Фотосинтезират.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...