Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Що бе, Кептън Рандъм беше споменал за това клипче още в началото на годината, каза че ще го потърси и както виждаш - намерил го е. :punk

П.П. В интерес на истината...в началото на лятото беше, че даже и аз бях споменат в поста му. Но иначе помни - като Дядо Господ е...бави, но не забравя. :))

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Той Медикса индексира целия форOм :) Намира в него информация по-добре от Гугъл и форОмната търсачка взети заедно :lol:

Captain Random strikes again!

---------------------------

Аз бях на бригада с двама 2007-ма, които останаха там и отидоха в Чикаго. Златко и Иван се казват.

Трудно ще ми е да ги засега, но....света бил малък казват. С какво се занимават, може и на лс

Трудно ще ми е да ги засега, но....света бил малък казват. С какво се занимават, може и на лс

Не знам. Единия караше камион по едно време. Другия не знам.

Намерих го клипчето

Тва си търсил половин година? :Facepalm: :Facepalm: :Facepalm:

Дето се вика аз познавам повече хора без документи от кколкото със. Със самолет ще ходим. Много хубава оферта изпаднал. Да сме живи и здрави само, още такива ще има

Иначе има дошъл, ай ди и книжка, но няма зелена карта. А сега са променили закона и книжка дават само ако имаш поне 6 месечна виза, че адски много "бригадири" са останали след бригадата

Е тва са документи де, щом има книжка пак бива, аз разбрах, че въобще няма никакви документи. Иначе пък за какво му е тази зелена карта, ако не излиза от Щатите, тя не е ли само ако трябва да влизаш отвън?

Тва си търсил половин година? :Facepalm: :Facepalm: :Facepalm:

Не съм го търсил половин година.Търсих го 10 минути 26ти юни и вчера случайно го намерих.

не им обръщай внимание , провокатори форумни са това. 

как е възможно да готвя почти всичко което съм пробвал и то завидно за повечето жени  включително агне на пещ и т.н. а всеки път като пробвам да си направя супа е ужасна катастрофа. :Facepalm:

Не съм го търсил половин година.Търсих го 10 минути 26ти юни и вчера случайно го намерих.

Которе, акцента не е на "половин година", а на "ТОВА"!

как е възможно да готвя почти всичко което съм пробвал и то завидно за повечето жени  включително агне на пещ и т.н. а всеки път като пробвам да си направя супа е ужасна катастрофа. :Facepalm:

Каква супа? Те са много лесни по принцип...

според мен си вземи ретина , дисплея е уникален.

скоро смятам да разкарам моят еър за една ретина. 

Retina-та със същите параметри в момента е 4000+лв.

Този е 1600лв без Retina-та. То ясно, че дисплея е уникален, но все пак...

Аз нямам крещяща нужда от него, че да дам 4000лв за един дисплей.

Просто се чудя дали да взема този, че от доста време се каня на МАК и гледам нещо на далавера.

Retina-та със същите параметри в момента е 4000+лв.

Този е 1600лв без Retina-та. То ясно, че дисплея е уникален, но все пак...

Аз нямам крещяща нужда от него, че да дам 4000лв за един дисплей.

Просто се чудя дали да взема този, че от доста време се каня на МАК и гледам нещо на далавера.

Не е ли е по-добре нещо чисто ново с пълна гаранция ? Цената е много хубава за описаният хардуер, но точно при лаптопите съм много скептично настроен към секънд хенди, а маковете са и трудни за сервизиране

Ами този има някакъв Apple Care, но не знам в България колко важи. На 1 година е.
То не е идеята да си купя лаптоп, а да си купя МАК. Цената на един такъв чисто нов, но с ретина дисплей е 5000лв.

http://www.novmak.com/t/apple-macbookpro/z0pu000/macbook-pro-15-retina-display-quad-core-i7-2-3ghz-16gb-512gb-flash-intel-iris-pro-graphics-s-bg-klaviatura-i-turbo-boost-up-to-3-5ghz

Ами този има някакъв Apple Care, но не знам в България колко важи. На 1 година е.

То не е идеята да си купя лаптоп, а да си купя МАК. Цената на един такъв чисто нов, но с ретина дисплей е 5000лв.

http://www.novmak.com/t/apple-macbookpro/z0pu000/macbook-pro-15-retina-display-quad-core-i7-2-3ghz-16gb-512gb-flash-intel-iris-pro-graphics-s-bg-klaviatura-i-turbo-boost-up-to-3-5ghz

Ясно ми е колко му е цената като нов, затова и въобще не съм питал секънд хенд ли е :)

Мак или не, вътре е същото желязо като всички останали с тази разлика, че епъл се правят на интересни и се стараят всичко да е максимално нестандартно и трудно за сервизиране.

Ти си знаеш де, само давам мнение, лично за мен "мак" не носи никаква тежест та виждам поредният лаптоп :)

При използване за DAW и DJ, MAC няма latency, защото няма драйвери. Затова се ползва с подобна цел много често. А и настолният ми компютър е от 2008-ма. :) Като изключим ъпгрейдите.

РАМ-та, процесора, дъното и видеокартата са от 2008-ма.

Най-вероятно ще ми даде и безплатен ДОК в тая цена, та ще мога да си го ползвам за настолен тоя МАК.

Ще се почудя още малко и ако се реша, другата седмица съм с МакБук.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...