Midex Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Що бе, Кептън Рандъм беше споменал за това клипче още в началото на годината, каза че ще го потърси и както виждаш - намерил го е. П.П. В интерес на истината...в началото на лятото беше, че даже и аз бях споменат в поста му. Но иначе помни - като Дядо Господ е...бави, но не забравя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 .... Началото на година и помниш? Не верую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 .... Началото на година и помниш? Не верую. А трябва. 26 юни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Той Медикса индексира целия форOм Намира в него информация по-добре от Гугъл и форОмната търсачка взети заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Captain Random strikes again! --------------------------- Аз бях на бригада с двама 2007-ма, които останаха там и отидоха в Чикаго. Златко и Иван се казват. Трудно ще ми е да ги засега, но....света бил малък казват. С какво се занимават, може и на лс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Иииииииииииииибаси змиътъ. Мидекс, ще си отворя сърч енджин с твоя ник! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Трудно ще ми е да ги засега, но....света бил малък казват. С какво се занимават, може и на лс Не знам. Единия караше камион по едно време. Другия не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 чат пат като пуша трева мисълта ми прескача от тема в тема като при котора... которе бива ли я постата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Не искам да си представя котора напушен Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Почти така Ама след тва много ми се доспива Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Macbook PRO from Oct 2012. i7, 16gb RAM, 512 SSD, with Apple care protection for 1200 USD (not retina).Почудвам се нещо тука.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 според мен си вземи ретина , дисплея е уникален. скоро смятам да разкарам моят еър за една ретина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Намерих го клипчето Тва си търсил половин година? :Facepalm: Дето се вика аз познавам повече хора без документи от кколкото със. Със самолет ще ходим. Много хубава оферта изпаднал. Да сме живи и здрави само, още такива ще има Иначе има дошъл, ай ди и книжка, но няма зелена карта. А сега са променили закона и книжка дават само ако имаш поне 6 месечна виза, че адски много "бригадири" са останали след бригадата Е тва са документи де, щом има книжка пак бива, аз разбрах, че въобще няма никакви документи. Иначе пък за какво му е тази зелена карта, ако не излиза от Щатите, тя не е ли само ако трябва да влизаш отвън? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Тва си търсил половин година? :Facepalm: Не съм го търсил половин година.Търсих го 10 минути 26ти юни и вчера случайно го намерих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 не им обръщай внимание , провокатори форумни са това. как е възможно да готвя почти всичко което съм пробвал и то завидно за повечето жени включително агне на пещ и т.н. а всеки път като пробвам да си направя супа е ужасна катастрофа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Не съм го търсил половин година.Търсих го 10 минути 26ти юни и вчера случайно го намерих. Которе, акцента не е на "половин година", а на "ТОВА"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 как е възможно да готвя почти всичко което съм пробвал и то завидно за повечето жени включително агне на пещ и т.н. а всеки път като пробвам да си направя супа е ужасна катастрофа. Каква супа? Те са много лесни по принцип... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Ко стаа с тоя форум, бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 според мен си вземи ретина , дисплея е уникален. скоро смятам да разкарам моят еър за една ретина. Retina-та със същите параметри в момента е 4000+лв. Този е 1600лв без Retina-та. То ясно, че дисплея е уникален, но все пак... Аз нямам крещяща нужда от него, че да дам 4000лв за един дисплей. Просто се чудя дали да взема този, че от доста време се каня на МАК и гледам нещо на далавера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Retina-та със същите параметри в момента е 4000+лв. Този е 1600лв без Retina-та. То ясно, че дисплея е уникален, но все пак... Аз нямам крещяща нужда от него, че да дам 4000лв за един дисплей. Просто се чудя дали да взема този, че от доста време се каня на МАК и гледам нещо на далавера. Не е ли е по-добре нещо чисто ново с пълна гаранция ? Цената е много хубава за описаният хардуер, но точно при лаптопите съм много скептично настроен към секънд хенди, а маковете са и трудни за сервизиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Ами този има някакъв Apple Care, но не знам в България колко важи. На 1 година е.То не е идеята да си купя лаптоп, а да си купя МАК. Цената на един такъв чисто нов, но с ретина дисплей е 5000лв.http://www.novmak.com/t/apple-macbookpro/z0pu000/macbook-pro-15-retina-display-quad-core-i7-2-3ghz-16gb-512gb-flash-intel-iris-pro-graphics-s-bg-klaviatura-i-turbo-boost-up-to-3-5ghz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Ами този има някакъв Apple Care, но не знам в България колко важи. На 1 година е. То не е идеята да си купя лаптоп, а да си купя МАК. Цената на един такъв чисто нов, но с ретина дисплей е 5000лв. http://www.novmak.com/t/apple-macbookpro/z0pu000/macbook-pro-15-retina-display-quad-core-i7-2-3ghz-16gb-512gb-flash-intel-iris-pro-graphics-s-bg-klaviatura-i-turbo-boost-up-to-3-5ghz Ясно ми е колко му е цената като нов, затова и въобще не съм питал секънд хенд ли е Мак или не, вътре е същото желязо като всички останали с тази разлика, че епъл се правят на интересни и се стараят всичко да е максимално нестандартно и трудно за сервизиране. Ти си знаеш де, само давам мнение, лично за мен "мак" не носи никаква тежест та виждам поредният лаптоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 При използване за DAW и DJ, MAC няма latency, защото няма драйвери. Затова се ползва с подобна цел много често. А и настолният ми компютър е от 2008-ма. Като изключим ъпгрейдите. РАМ-та, процесора, дъното и видеокартата са от 2008-ма.Най-вероятно ще ми даде и безплатен ДОК в тая цена, та ще мога да си го ползвам за настолен тоя МАК.Ще се почудя още малко и ако се реша, другата седмица съм с МакБук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Днес хич не ми се работи. Обмислям да си нанеса тежка телесна повреда, за да имам основателно оправдание да не работя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.