Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Моето е около 1,8 километра. Май.

Моят е десет пъти повече, 18 км, ама това май не е за хвалене. Виж вокса е баровец, щом си ходи пеша на работа. :lol:

И аз ходя пеша на работа. За това питах... Какво ме очаква ако се преместя.

Пък ти да видиш....

Почакай и да се ожениш, че и един-двама малки Ванчовци или Ванчета да си направиш :)

Ти може и по-близо да се преместиш бе. В момента си почти на края на града, та има малко места, на които можеш да отидеш, за да си по-далеч. Chill!!!

Ти може и по-близо да се преместиш бе. В момента си почти на края на града, та има малко места, на които можеш да отидеш, за да си по-далеч. Chill!!!

ъ? Ти за кой диарбекир го смяташ това място?

Чшш, оу!

Това с коя кола, бре? Щото и моят барутник ми 'аби по толкова, ама първо, че е все натоварен (обща маса ~ 1700) и второ си е със сравнително лаком за конете си мотор. Пък и не е като да не го карам непрекъснато.

С дизеловия барутник ги правех по толкова, ама и бая обикалях с него. Сега с фИкуса не мога да говоря. Може би след около 2-3 месеца ще стане ясно как е положението.

Галин, за кое говориш?

тоя кът ни ще, щи кажа аз.

за парада на таксистите и напъните по барекТВ на славчо да иска оставка на кмета.

които само показаха че дори и интелектуално ощетени хора могат понякога да говорят смислено. жалко че не можаха го гътнат тотевиста и да върнат местните данъци до старите нива, които поне имаха някаква икономическа обосновка.

а иначе, ти що не щеш да окупираме нещо. да са връткаме на смени нещо, а-у? после ша делкаме хотелче на мен, бизнесцентърче на теб.

На кейти ей това ме кефи много повече:

http://www.youtube.com/watch?v=QmJRi2gU9AA

Ти си се повредил нещо. В този клип е супер много облечена ;). Вярно, че си програмист, но опитай се поне малко да приличаш на човек.

Хайде сега. Курви колкото щеш. На мен мелодията ми харесва.

Дедо, нещо понапрегнат ми се виждаш. Курви наистина има много, но пък Кати Пери е богиня. :bowdown:

Именно де. Аз какво казвам

Иначе колко нерви потроших. Първо Еконт ме разходиха до офис дето трябваше да затвори след 40 минути, но нямаше никой там и ми обясняват "да знаете разговора се записва" та им отговарям "надявам се и някой да го прослуша след това", карах в час пик заради едното нищо до майната си, на всичкото един колоездач в тъмното с черно яке и черно колело, без никакви светлини ми излиза на малка уличка иззад една кола и за малко да го блъсна олигофрена, след което ми вика "еее кво се нервиш толкова", как не слезнах да го наритам не знам... и т.н. и т.н. колкото и дебели нерви да има човек идва една граница, когато стигаш момента при който, ако нямаш железен самоконтрол, ще скочиш на следващия идиот, дето ти попадне и ще му прегризеш гърлото със зъби, докато зацвърка кръвта на фонтанче от артерията му.

колкото и дебели нерви да има човек идва една граница, когато стигаш момента при който, ако нямаш железен самоконтрол, ще скочиш на следващия идиот, дето ти попадне и ще му прегризеш гърлото със зъби, докато зацвърка кръвта на фонтанче от артерията му.

Малий, много си насъбрал днес. Пийни нещо на тийнейджърска възраст и не си пили нервите заради идиоти! :)

тоя кът ни ще, щи кажа аз.

за парада на таксистите и напъните по барекТВ на славчо да иска оставка на кмета.

които само показаха че дори и интелектуално ощетени хора могат понякога да говорят смислено. жалко че не можаха го гътнат тотевиста и да върнат местните данъци до старите нива, които поне имаха някаква икономическа обосновка.

а иначе, ти що не щеш да окупираме нещо. да са връткаме на смени нещо, а-у? после ша делкаме хотелче на мен, бизнесцентърче на теб.

Всъщност... освен масираното мангалско - пенсионерско струпване (от баба до бебе) и бакшишката масовка, говорех и за иначе така ощетената Спешна Медицинска Помощ, чийто представители бяха особено дейни. Разнасяха плакати на стъклата си, свиркаха със сирени, псуваха Мамин Ваню, а някои от тях доста успешно изпълняваха ролята на мангалско-пенсионерски пренос-превоз...  През това време обикновените киртаци кат мен се прибираха от работа, полицаите (на моторетки, спешени, в редови катафалки или просто почесвайки се с палки по гъзовете) симулираха дейност и даваха своя принос в общата какафония със сирените си и обикновените кибици зяпаха сеир. Смотаните болни и ималите наглостта да се нуждаят точно в този момент от Спешна Медицинска Помощ, стискаха душа със зъби или при липса на такива я изпускаха през телесните си отверстия... (мила родна картинка... чудничко). А киртаците..., киртаците псуваха всички подред,  Мамин Ваню,  мангалите, линейкаджиите и бакшишите, полицаите и цялата останала мръсна пасмина.  Нали, щот' мат'рялът е такъв, таа....

П.п. Нищо де... Имам си тук едно топче арматурна тел, както и глицерин... и силен, сух окислител... както и калиев нитрат, малко други екстри и при нужда винаги мога да си купя захар и почистващи препарати от магазина. Просто трябва да ми падне пердето, който момент никак не е далеч!

Именно де. Аз какво казвам

Ми... там е работата, че нищо не каза.... :)

Captain Random strikes again!

---------------------------

Дето се вика аз познавам повече хора без документи от кколкото със. Със самолет ще ходим. Много хубава оферта изпаднал. Да сме живи и здрави само, още такива ще има

Иначе има дошъл, ай ди и книжка, но няма зелена карта. А сега са променили закона и книжка дават само ако имаш поне 6 месечна виза, че адски много "бригадири" са останали след бригадата

Аз бях на бригада с двама 2007-ма, които останаха там и отидоха в Чикаго. Златко и Иван се казват.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...