UzITo Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Каква вечер !!! Пийнахме , замезихме за поредна вечер бяхме на пИримоциии в Екзит тези студентски ще ми вземат душата и пАртмането . Дано днес да бъде лек ден ако е възможно ЕДИТ: Благодаря на Eleutherios за отговора в нестандартни въпроси !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Последните 2-3 месеца доста се озорих от работа, но онзи ден я привърших...днес нищо не правих...занимавах си се със свои работи...губих си приятно времето...преди 2-3 часа си отворих биричка...послушах си хубава музика....и преди малко ми хрумна мисълта, че животът всъщност е много хубав...и че да си жив изобщо е голяма привилегия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Привилегии колкото си щеш , ама никой не се възползва от тях . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Не мога още да се разсъня, поработвам малко ,но за разлика от вчера сутринта много бавно Young Joc - Coffe Shop тази песничка е много весела , сега я слушам и клипа и той е сладурски. Май днес пак доста кафенце ще се погълне Живота е един Coffe Shop , шоколад и "торти" за закуска , какво му трябва на духа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Те доста нови серии излязоха на моя филм.. Иначе сичко тва със недостига на въздух се получи след няколко часова игра на баскетбол , свършваме и аз си вървя към нас и изведнъж въздуха почна да не стига и кофти болка в краката.. едвам се домъкнах до нас...ще видим утре как ще е , ако не ще се виждам с личната... Приятелю, без да се стряскаш много, ама иди колкото се може по-бързо да си прегледаш сърцето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Не че не слушам Металика, Черния...с аудио - 24bit, 96kHz, 5.1, битрейт 13к Повече от размазващо е. Ся да дръпна едно кафе и нещата ще заспът. Аз хубаво съм го одарил на живот тази седмица, ама от тук нататък ко ме очаква Узи Np. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Гордостта е глупаво нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Приятелю, без да се стряскаш много, ама иди колкото се може по-бързо да си прегледаш сърцето. Ам оправих се , болката в крака е от разтегнати сухожилия (и на двата крака :ph34r: ) , скоро не бях спортувал (поне няколко месеца) и сега след загрявката кипя от енергия , неска още няколко часа нон-стоп и се чувствам перфектно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Радвам се че болката в краката и проблемите с дишането не са свързани, че иначе е кофти работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Исках да споделя, че зверски ме мързи да си тръгна от работа... въпреки че у нас ме чакат най-прекрасното същество на света и най-бясната котка на име Бисмарк... а денят беше пренатоварен... аз по принцип работя в един хотел... имам си собствена стая... на последния етаж има хубав ресторант с панорамна гледка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Мислех , че тази сутрин бях недоспал като чух по сутрешния блок на БТВ , че в еди кой си град неискали да се построи дом за децата от Могилино . УВИ !!! Как може ?!?! Нямало как да обяснят на децата си ... кво има за обяснение . След първоначалния импулс като се замисля все пак съм в България няма какво да се учудвам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Еми сега трябва да излезе пак Ани Салич и да каже - "Благодарим ти, България!" Българите сме милосърдни, точно колкото магарешки бодил в памперс на бебе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Ани Салич да ходи да прави плескавици в съседна Сърбия, по-точно в Косово, с благотворителна цел.Ай, сиктир!Социалните функии са държавни.ВСИЧКИ си плащаме данъците, това, че разни нещастници ги крадат тези пари и за невинните души отхвърлени от обществото не може да се гарантират нормални условия за живот е недопустимо.Не виждам обаче защо хора изкарващи по над 1500 лв на месец трябва да говорят на средностатистическия българин и пенсионер, които не знаят дали ще им стигнат парите за месеца за хляб, олио, ток и вода, за това, че трябва да е по-милосърден.По-милосърден от какво?От къде да даде пари човечеца?Онзи русофил от украйна, не му ли омръзна да се хили по всички телевизии обяснявайки как всички освен кабинета са виновни за икономическата криза, която настъпва в страната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 За "Великолепната шесторка" ли си говорим? Вижте, идеята е хубава, но това е една голяма утопия... Наскоро четох, мисля че беше във вестник 24 фаса, че имало проблеми с доставката на парите в домовете или не помня точно какво, та трябва да ги даваме на УНИЦЕФ и вече УНИЦЕФ да отпускат парите на домовете. Излиза, че УНИЦЕФ ще раздава на бг домовете парите, които самите ние сме събрали... Още повече, че те ще помогнат на 1-2 дома, но в България има още 100, които се нуждаят от пари, не може вечно да се помага чрез великолепни шесторки, петорки и шведски тройки, трябва соц. министерство да си седне на гъза и тогава ще се оправим. За мен тея шесторки ( въпреки че пуснах СМС ) е една абсолютна утопия и ще реши проблема временно, но не и окончателно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 The Godfather + чипс + дип + тиквени семки + Haribo + бяло вино + еклери със сметана = много приятна вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Как можа да го напишеш това!Сега вече деня няма да ми е толкова хубав...ще си мисля само за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 от друга страна пък, щом у столицата е най-голямата концентрация на населението и са с най-големи доходи и са най-милосърдни, защо не построят домове за децата на центъра на софия? защо изобщо трябва да е в провинциален град след като в цялата система на здравеопазването е структурирана така че като ти потрябва сериозен и кадърен специалист се озоваваш... в столицата. защо след като най-добрите и най-многото специалисти са в столицата домът трябва да е на майната си? далече от хорските очи и уши ли трябва да е? като ще е така, защо жителите на провинциалния град да не могат да се притесняват от натрисането им на подобна придобивка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Искам да си запаля колата, да си взема едно капучино, да отида до Сф и да гледам как се буди денят ми с ленива прозявка във студентски, и да закуся с нея... Bon Jovi You Give Love A Bad Name Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Психозис, не си угаждай! До довечера трябва да съм написал семестриалния проект на жената, а после и моя и да предам и двете до полунощ. А съм на средата на нейния и моя не е започнат. И съм на работа и КРЕЕЕЕЕЕЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Току-що чух по радиото: 16-годишен намерен мъртъв в дома си. Причина за смъртта: инфаркт!!!! Направо съм зашеметена Какво става с човечеството? Накъде вървим? От какво, кога?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Току-що чух по радиото: 16-годишен намерен мъртъв в дома си. Причина за смъртта: инфаркт!!!! Направо съм зашеметена Какво става с човечеството? Накъде вървим? От какво, кога?... Е като интелигентен човек трябва да ти е ясно, че надали това е точната причина за смъртта му... А иначе - от какво, кога - всички се питаме същите въпроси всеки ден... Като например днес - след едни кръвни изследвания си пролича, че имам завишена кръвна утайка, което говори за възпалителен процес. От какво - не знам, при положение че нямам абсолютно никви други оплаквания, кога - не зная кога ще се появят... В тъча съм mobo, напълно съм съгласен с идеята ти да направят дом за сираци у центъра на Шопия. Нали Бат Бойко е мно'о отворен и е най-големия мъж - айде да се направи тогава на мъж и да свърши тая работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Тази сутрин пак гледах Бареков и 1 час това гледах . Става въпрос за град Русе квартала го забравих . Малко в страни отидох те при бат Бойко пък и в центъра на дали на фона на пренаселеноста и презастрояването . За тези хора се иска по-спокойна обстановка на първо време и постепенно да започнат да се интегрират . Тази сутрин дадоха някои от дома , които са премести от там в хубав , спретнат и подреден дом . Даваха ги как си сериврват и отсервирват , мият си приборите и бяха много щастливи тъй като до този момент даже не бяха държали прибори . Допълнително си вадят приходи като правят торбички приличаха на тези за подаръци . Малко по-малко ще усвояват нови работи . Всички онези , които ги дадоха и които викаха , че неискат да строят дом в близост до техните блокове ми е интересно дали са зе замисляли утре ако имат такова дете както ще правят тогава , на дали обикновено се замисляме когато нещо ни дойде на главата . Минава ми , че искам през почивните дни да избягам някъде на балканец . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Така се претоварих с колелото че сега чак имам температура Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Аз пък горя целия , всичко у нас е отворено и седя по тениска , нямам температура ама ми е огромна жега , а това ме побърква . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Къв кеф било да има почивен ден...бях забравил...цял ден се излежавам, ям и гледам Scrubs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.