w00x Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Отличници. Аз съм сложил 120лв гориво миналия месец, като 4 пъти съм излизал извън града на някъде, по 100км.На работа - пеш, освен ако нямам някакви ангажименти преди или след това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Кви подаръци само Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Кви подаръци само Ми щото тая е за официални случаи, другото време или ще е на ремонт или няма да ти се иска на теб да я караш, имайки предвид колко харчи (оптимистично - към 25/100) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Най-много тука някой "хитрец" да и сложи метан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 50лв през ден...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 50лв през ден...... Аз ако имах толкова пари щях да се оженя Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 50лв през ден - 15 * 50= 750 лв. Мисля, е ти е време да се жениш :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Аз 'зимам 350 на месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Тоя форум нещо нема да го бъде, май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 мхм Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 оплачете се на КЗП и си искайте парите абе оглеждам се и се опитвам да си избера некоя готина сградичка да си окупирам. готино ша е. в центъро на градо требе да е. ако удържа окупацията 5 години мога да претендирам за прехвърляне на собствеността като добросъвестен стопанин. централното кметство не е лоша сградичка, ама и чисто новия дом на културата не е лош, пък е и с малко входове, та с две-три шашки може да се контролира. малък проблем се явява че провизиите за 5 години са си бая обем и маса. ама ако ме дадът по новините все ще се намери някой добър човек да носи бири, баници или други зарзавати. а някак си между другото, след като приватизираха Сточна гара с все парцела, прехвърлиха и собствеността на Централната ЖП гара с концесийка, та сега си избират с търг консултант за строеж на Интермодален терминал, което както и да го превеждам от модернистично поанглизчанчен български език на нормален пак си остава .... Сточна гара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Вчера и днес проверих какво е разстоянието от офиса до квартирата ми. По краткият маршрут е 7 километра до гаража в който паркирам. Ако си спра пред квартирата е още километър. По - дългият маршрут е около 8 и нещо. Значи средно по 15-16 километра на ден само за да ходя на работа. Работя между 15 и 20 дена в месеца, но може и по - малко. 250-300 километра на месец ми се събират. Това обаче не включва другите пътувания. Понякога правя по 4-5000 километра за няколко дена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Не мога да си обясня как може да съществуват такива хора като този индивид от обявата.Че чак и обява успял да си пуснеhttp://prodavalnik.com/dzh-za-svadbi-i30379051 Описание на обявата:"ДЖ ЗА ВАШАТА СВАДБА ГОДИШНИНА КРЪЩЕНЕ И АБИТОРЕНСКИ БАЛОВЕ ФИДЕО ЗАЗНЕМАНЕ ОРГАНИЗИРАНЕ ИСЦЯЛО НА СВАДБЕНОТО ВИ ТЪРЖЕСТВО ГОЯМ ОПИТ СЪС СУПЕР КАЧЕСТВЕНА ТЕХНИКА И ЗВУЧЕНЕ МУЗИКА ПО ВАШ ИЗБОР КУПОНА ОТ НАС ОБАДИСЕ И СЕ ОВЕРИ И СУПЕР ИЗГОДНИ ЦЕНИ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Искам да отбележа, че плейъра от "СУПЕР КАЧЕСТВЕНА ТЕХНИКА" е на поне 12 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Стояне, това си е направо за другата тема бре! Ама иначе е с капс лок, за повече тежест... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Не мога да си обясня как може да съществуват такива хора като този индивид от обявата. Че чак и обява успял да си пусне http://prodavalnik.com/dzh-za-svadbi-i30379051 Описание на обявата: "ДЖ ЗА ВАШАТА СВАДБА ГОДИШНИНА КРЪЩЕНЕ И АБИТОРЕНСКИ БАЛОВЕ ФИДЕО ЗАЗНЕМАНЕ ОРГАНИЗИРАНЕ ИСЦЯЛО НА СВАДБЕНОТО ВИ ТЪРЖЕСТВО ГОЯМ ОПИТ СЪС СУПЕР КАЧЕСТВЕНА ТЕХНИКА И ЗВУЧЕНЕ МУЗИКА ПО ВАШ ИЗБОР КУПОНА ОТ НАС ОБАДИСЕ И СЕ ОВЕРИ И СУПЕР ИЗГОДНИ ЦЕНИ" туй е сприндерман-имиттатор милсия млко ас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 ди жей бях малко ас мухахах бахти неграмотника Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Ейййй окоти ми се MicroSD карата на самсунг... ебаси ... преди 6м ми се изпатка 16ката 3.0 стик , ся клас 10 самсунг 16ка ... ебаси шанса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Ейййй окоти ми се MicroSD карата на самсунг... ебаси ... преди 6м ми се изпатка 16ката 3.0 стик , ся клас 10 самсунг 16ка ... ебаси шанса. Как точно успя да го постигнеш това? Вкъщи имам бая сд карти и освен че ги губя, друго не ги правя. До момента таквоз чудо не ми се е разваляло. Не казвам, че не е възможно, но ти как го правиш. И така и така сме на тази тема да питам... ако на даден телефон пише Support extend card: TF card, up to 32GB това означа ли, че микро сд карта ще стане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Дайте да се скараме за нещо, че много доскуча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 ...ако на даден телефон пише Support extend card: TF card, up to 32GB това означа ли, че микро сд карта ще стане? Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Ваньо, учудва ме, как не си обсъдил платените от Герб окупатори в университетите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 За там не знам, няма как да кажа. Вече съм далеч от платформата, не мога да кажа със сигурност. Аз виждам само какво става наоколо офиса, общината и подобните неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 И на мен ми летят по толкова на месец, да не е и повече с тоя бензин. В най-скоро време ще газифицирам положението. Чшш, оу! Това с коя кола, бре? Щото и моят барутник ми 'аби по толкова, ама първо, че е все натоварен (обща маса ~ 1700) и второ си е със сравнително лаком за конете си мотор. Пък и не е като да не го карам непрекъснато. Ваньо, учудва ме, как не си обсъдил платените от Герб окупатори в университетите Мен пък ме учудва как така не е врътнал едно кръгче на форума на флик-флаци от кефа, причинен му от онзи деншните срамни събития по централните булеварди в пиков час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Галин, за кое говориш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.