Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мисля,че към 30лв на седмица е и при нас,но почти всяка седмица сме в Калофер и караме на газ.

едит:Горе-долу с по 30литра на седмица изкарваме.Тва са към 300км градско.

120 до 200 лева на месец само за гориво? Че това е около 1/5-та от дохода.  :nugget:

Мен за сега не ми пречи. Повече ми е приятно да си карам колата така, от колкото да ми пречи разхода. И карах близо 2 месеца и 1/2 коли с по-нисък разход, но ужастно дразнещи ... не мога да ти опиша какво е да се качиш пак в собствената си кола.

Впрочем горе въобще няма предвид, коя колко харчи, върви и т.н. Говоря за това , че си е моята кола. С моя волан, с моята настройка на седалката, с моя скоростен лост ... общо взето идилия :D и преди съм карал дълго време една и съща кола и го нямаше това. Знам, че сегашната си е просто един 20 годишен таралясник, обаче аз от малък си ги харесвам и съм искал такъв (с по-голям мотор ама и тоя става). Та нито се заблуждавам, че е кой знае какво, нито, че е уникална... ама си е точно каквото исках. И оценявам факта, че я имам. Щото никой от познатите ми хора не кара колата която е искал, а такава каквато и имал пари/намерил/подарили са му. 

120 до 200 лева на месец само за гориво? Че това е около 1/5-та от дохода.  :nugget:

И на мен ми летят по толкова на месец, да не е и повече с тоя бензин. В най-скоро време ще газифицирам положението.

И на мен ми летят по толкова на месец, да не е и повече с тоя бензин. В най-скоро време ще газифицирам положението.

Мхъм друго си е 1.22 за литър :D 

Ми за един компресор отказал да работи ми казаха ааа, не може да направим нищо - гаранцията е 1 година, а не 2. И те така. И аз в КЗП и сега ще чакам да видим какво ще ги глобят за отказ на рекламация и гаранционно обслужване :)

С касова бележка за подобен уред по закон е минимум две години. Бой по тиквите им нагли, нЕма'се предаваш! 

Наско Райфъла говори по ТВ7 за честност......божееее какво доживях......  :wtf:

И ти си учуден?

И над 200 правя... Да, идиотизъм е, но така е в България. 

@Netroot, за теб е ясно. Ти се счупваш от път.

Хм, а колко от този разход е за ходене/връщане на/от работа?

400-500 км, което прави 100-на лева на месец за ходене на работа :)

И още около 200 за бръмчене :D

Но това зависи и от разстоянието до офиса все пак :)

И идея си нямам каква е разстоянието до офиса. Ще го засека тази вечер по единият маршрут и утре сутрин по другият.

Да, знаем те, че си чок open и че работиш за много пари, споко. ;)

Нямах това предвид, просто ми стана интересно как им определи дохода на хората....

Ела си тук и ще я видиш...и то за литър, а не за галон. А иначе ви-пауър рейсинг на Шел гони трите лева (2.99) - пак за литър, а ако вече си забравил какво е литър, ще ти дадем линк към уикипедията... ;)

Мани лошо ми става с тия цени за литър. Не съм забравил нито какво е литър, нито защо дори на шибаното Пунто сложих гаС накрая. Това е най-евтиния бензин, който съм зареждал. Най-скъпия е 4,99(тукашния випауър 93 октана). В Ню Йорк ли беше, къде беше, бензина е долар надолу, Илинойс е един от най-скъпите щати за почти всичко.

Колко ви върви за гориво на месец?

За съжаление през ден ми се налага да пълня резервоара и го разхищаваме това гориво аз и още кой знае колко хиляди души. На тия цени успявам да падна малко под "стоянка" на седмица.

Моя маршрут е между 5 и 6км в едната посока.

Моят е 0.1 км до входа + 0.1 км по коридори. :evil

П.П. Голям зор...трябва да си газифицирам маратонките... :laughing1:

С касова бележка за подобен уред по закон е минимум две години. Бой по тиквите им нагли, нЕма'се предаваш! 

Знам, че е 2 години по закон. Аз учтиво попитах, после учтиво намекнах, че по закон е 2 години. Ама хич не ми се разправяше на информацията, пък и жената там звъня на някакъв управител да пита след като и казах за 2-те години. Оня каза 1 година. Жената какво е виновна, че шефа е решил се прави на тарикат. Жалбата я заведох още вчера на обяд.

По темата за колите и разходите - аз на месец праскам около 50 литра дизел за ходене на работа и връщане. + някое друго ходене до нашите да закарам детето и обратно. Някъде около 700-800км ми е градското на месец.

Вторник... 4 HP-та с проблеми по тоците (къси по дъното, късо по зарядното, развалена инфо букса на зарядното, прегрято дъно) ... в такива дни се чудя как от HP толкова добре си смятат времето през което трябва да работи лаптопа и след това да се скапе.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...