Psihara^^ Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 120 до 200 лева на месец само за гориво? Че това е около 1/5-та от дохода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Мисля,че към 30лв на седмица е и при нас,но почти всяка седмица сме в Калофер и караме на газ. едит:Горе-долу с по 30литра на седмица изкарваме.Тва са към 300км градско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 120 до 200 лева на месец само за гориво? Че това е около 1/5-та от дохода. Мен за сега не ми пречи. Повече ми е приятно да си карам колата така, от колкото да ми пречи разхода. И карах близо 2 месеца и 1/2 коли с по-нисък разход, но ужастно дразнещи ... не мога да ти опиша какво е да се качиш пак в собствената си кола. _______________________ Впрочем горе въобще няма предвид, коя колко харчи, върви и т.н. Говоря за това , че си е моята кола. С моя волан, с моята настройка на седалката, с моя скоростен лост ... общо взето идилия и преди съм карал дълго време една и съща кола и го нямаше това. Знам, че сегашната си е просто един 20 годишен таралясник, обаче аз от малък си ги харесвам и съм искал такъв (с по-голям мотор ама и тоя става). Та нито се заблуждавам, че е кой знае какво, нито, че е уникална... ама си е точно каквото исках. И оценявам факта, че я имам. Щото никой от познатите ми хора не кара колата която е искал, а такава каквато и имал пари/намерил/подарили са му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 120 до 200 лева на месец само за гориво? Че това е около 1/5-та от дохода. От чий доход?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Да, знаем те, че си чок open и че работиш за много пари, споко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 120 до 200 лева на месец само за гориво? Че това е около 1/5-та от дохода. И на мен ми летят по толкова на месец, да не е и повече с тоя бензин. В най-скоро време ще газифицирам положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Колко ви върви за гориво на месец? По 500 лева. Може и повече. Рядко обаче е по - малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 И на мен ми летят по толкова на месец, да не е и повече с тоя бензин. В най-скоро време ще газифицирам положението. Мхъм друго си е 1.22 за литър Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Ми за един компресор отказал да работи ми казаха ааа, не може да направим нищо - гаранцията е 1 година, а не 2. И те така. И аз в КЗП и сега ще чакам да видим какво ще ги глобят за отказ на рекламация и гаранционно обслужване С касова бележка за подобен уред по закон е минимум две години. Бой по тиквите им нагли, нЕма'се предаваш! Наско Райфъла говори по ТВ7 за честност......божееее какво доживях...... И ти си учуден? 120 до 200 лева на месец само за гориво? Че това е около 1/5-та от дохода. И над 200 правя... Да, идиотизъм е, но така е в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 @Netroot, за теб е ясно. Ти се счупваш от път. Хм, а колко от този разход е за ходене/връщане на/от работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 @Netroot, за теб е ясно. Ти се счупваш от път. Хм, а колко от този разход е за ходене/връщане на/от работа? 400-500 км, което прави 100-на лева на месец за ходене на работа И още около 200 за бръмчене Но това зависи и от разстоянието до офиса все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Уточни кой питаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 60-70% е свързано с работата от тия км/разходи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 И идея си нямам каква е разстоянието до офиса. Ще го засека тази вечер по единият маршрут и утре сутрин по другият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Моето е около 1,8 километра. Май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Моето е около 1,8 километра. Май.При мен е доста повече. Поне 5-6 е, но никога не съм засичал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Да, знаем те, че си чок open и че работиш за много пари, споко. Нямах това предвид, просто ми стана интересно как им определи дохода на хората.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Както и да го е определил е прав, дори е щедър. За повечето хора това е не една пета, а една трета от заплатата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Моя маршрут е между 5 и 6км в едната посока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Ела си тук и ще я видиш...и то за литър, а не за галон. А иначе ви-пауър рейсинг на Шел гони трите лева (2.99) - пак за литър, а ако вече си забравил какво е литър, ще ти дадем линк към уикипедията... Мани лошо ми става с тия цени за литър. Не съм забравил нито какво е литър, нито защо дори на шибаното Пунто сложих гаС накрая. Това е най-евтиния бензин, който съм зареждал. Най-скъпия е 4,99(тукашния випауър 93 октана). В Ню Йорк ли беше, къде беше, бензина е долар надолу, Илинойс е един от най-скъпите щати за почти всичко. Колко ви върви за гориво на месец? За съжаление през ден ми се налага да пълня резервоара и го разхищаваме това гориво аз и още кой знае колко хиляди души. На тия цени успявам да падна малко под "стоянка" на седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Моя маршрут е между 5 и 6км в едната посока. Моят е 0.1 км до входа + 0.1 км по коридори. П.П. Голям зор...трябва да си газифицирам маратонките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Моят е към 7+, но пък го минавам когато аз реша Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 С касова бележка за подобен уред по закон е минимум две години. Бой по тиквите им нагли, нЕма'се предаваш! Знам, че е 2 години по закон. Аз учтиво попитах, после учтиво намекнах, че по закон е 2 години. Ама хич не ми се разправяше на информацията, пък и жената там звъня на някакъв управител да пита след като и казах за 2-те години. Оня каза 1 година. Жената какво е виновна, че шефа е решил се прави на тарикат. Жалбата я заведох още вчера на обяд. По темата за колите и разходите - аз на месец праскам около 50 литра дизел за ходене на работа и връщане. + някое друго ходене до нашите да закарам детето и обратно. Някъде около 700-800км ми е градското на месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Вторник... 4 HP-та с проблеми по тоците (къси по дъното, късо по зарядното, развалена инфо букса на зарядното, прегрято дъно) ... в такива дни се чудя как от HP толкова добре си смятат времето през което трябва да работи лаптопа и след това да се скапе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.