djadomraz Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Когато го променят - слагам Надявам се да не страдаш от астма, разбира се. Хахахаха това беше добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Уффф...писна ми вече, днес за N-ти път "спечелвам" N-тия iPhone5 и за N-ти път отново се отказвам да си го прибера, а досега щях да съм напълнил един шкаф с айфони. Цъкам си из нашия тракер и разбира се след малко цъкане ми се отваря поп-ъпа с поздравленията. Хубави хора - предлагат ми даже да си избера дали да е бял или черен, само дето трябва да побързам с цъкането, че имало срок: По-долу виждам доволните физиономии на вече спечелилите преди мене Валентин Пенков от Бургас, Габриела Николова от Варна и столичанката Теодора Иванова: Странно, защо ли Габриела ми прилича на ония с по-дръпнатите очи, ама карай, то сега всякакви се мешат (като онова русото цигане например)...обаче май-май и ония другите съм ги засичал нейде, само че под чужда самоличност... Пуснах аз едно запитване до моя приятел в подобни случаи, чичко Гугъл...и ето какво ми изкара за по-малко от минута: Вальо от Бургас всъщност бил Стивън от Калифорния, Теодора - Паула от Мадрид, а дръпнатата си била дръпната...и това са снимки отпреди 2-3 години, че и пак имам чувството, че даже и така не са им имената...Не мога да разбера само, след като от толкова години така открито лъжат хората с айфони-майфони, защо не си опекат лъжите малко по-качествено, а така елементарно се опитват да лъзнат хората - не се правят така тия работи, мен да ме наемат за шеф на отдела им за лъжи и измами, пък да видиш как ще им вдигна рейтинга и успеваемостта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Леко съм притеснена. Тази вечер готвих (демек не купихме нещо готово отнякъде), мъжът ми яде и половин час по-късно заспа непробудно. Сега от време на време само проверявам дали още диша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Щото за тези, дето биха им се вързали, няма никакво значение кой е на снимката и не биха проверили изобщо. Щом има снимка - значи е истина. Е майка ми тръгна да ме пита за онези простотии във фейсбук за "спестяването от сметките на тока", даже ми каза "ми има хора, пишат, че са доволни". Леко съм притеснена. Тази вечер готвих (демек не купихме нещо готово отнякъде), мъжът ми яде и половин час по-късно заспа непробудно. Сега от време на време само проверявам дали още диша. Ахахахахахаха това изби рибата Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 След едно предишно готвене, един приятел ме прекръсти на Лукреция Борджия. Нормално е да се притеснявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Не е чак толкоз трудно готвенето щом аз го мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Не говорим за пържени яйца и препечени филийки, а за "специалитети". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Дядка, продават щипки за нос. Кой е желаещ да взривим детелината за летището в "Младост? И Орлов? И малко релси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Не говорим за пържени яйца и препечени филийки, а за "специалитети". Е да де Аз ги мога и специалитетите Мъфини туй-онуй Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Мъфини туй-онуй Този боклук мъфина минава за специалитет???!!! :Facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Този боклук мъфина минава за специалитет???!!! :Facepalm: Да като е домашен и почти никой не прави такива работи.Със сладко от боровинки знаеш ли какъв кеф е Изобщо няма как да ми сравняваш хамериканските боклуци с нещо домашно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Като говорите за манджи...бях в един гръцки ресторант. За малко да си заръфам пръстите. Тва готвеното ядене е адски вкусно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Да като е домашен и почти никой не прави такива работи.Със сладко от боровинки знаеш ли какъв кеф е Изобщо няма как да ми сравняваш хамериканските боклуци с нещо домашно... Абе которе, какво занчение има дали един боклук е приготвен в домашна обстановка или не? Английският мъфин като рецепта, съдържание, изпълнение и вкус си е пълен боклук и НЯМА как просто да мине в графата на каквито и да било специалитети. Ти наясно ли си какво означава кулинарен специалитет? Това, че нещо може да ти е вкусно и да го харесваш не го определя автоматично като специалитет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 От КЗП само като чуха, че от Кауфланд са ми се направили на луди за гаранция и ми казаха - вижте от сайта или ако можете елате директно при нас да подадете жалба. Те са много добре запознати с гаранциите и да не се правят на ударени Днес ще си разнообразя обедната почивка Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 От КЗП само като чуха, че от Кауфланд са ми се направили на луди за гаранция и ми казаха - вижте от сайта или ако можете елате директно при нас да подадете жалба. Те са много добре запознати с гаранциите и да не се правят на ударени Днес ще си разнообразя обедната почивка Какво е станало? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Честит Имен Ден, Магданози и Пиромани! (ако съм забравила някого, зло да го забрави ) Желая ви здраве, късмет, много щастие, усмивки и успехи. Весело изкарване Благодаря Галя. Беше супер уикенд..Най-хубавия ми имен ден до сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Какво е станало? Ми за един компресор отказал да работи ми казаха ааа, не може да направим нищо - гаранцията е 1 година, а не 2. И те така. И аз в КЗП и сега ще чакам да видим какво ще ги глобят за отказ на рекламация и гаранционно обслужване Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Наско Райфъла говори по ТВ7 за честност......божееее какво доживях...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Днес за по-малко от половин час сравниха със земята една къща до нас. Колко вярна е приказката за създаването и рушенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Наско Райфъла говори по ТВ7 за честност......божееее какво доживях...... Да, брутално беше.... Ами адвокат Дяков?! Хахахаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 3.36...ще доживея ли да видя цифрата 2 по тия бензиностанции Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 3.36...ще доживея ли да видя цифрата 2 по тия бензиностанции Ела си тук и ще я видиш...и то за литър, а не за галон. А иначе ви-пауър рейсинг на Шел гони трите лева (2.99) - пак за литър, а ако вече си забравил какво е литър, ще ти дадем линк към уикипедията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 2.70лв всяка неделя. Промоция на Рейсинг-а. Супер му е качеството според мен. Дори по-добро от Еко 100 , но хора мапващи карти на двг казват, че е Екото е по-доброто гориво от 2те... все сам да пробва Вероятно при тях става въпрос за доста по-сериозни мотори, но при мен ВиПауър-а е невероятен за колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Колко ви върви за гориво на месец? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 На седмица между 30 и 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.