Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Уффф...писна ми вече, днес за N-ти път "спечелвам" N-тия iPhone5 и за N-ти път отново се отказвам да си го прибера, а досега щях да съм напълнил един шкаф с айфони. Цъкам си из нашия тракер и разбира се след малко цъкане ми се отваря поп-ъпа с поздравленията. Хубави хора - предлагат ми даже да си избера дали да е бял или черен, само дето трябва да побързам с цъкането, че имало срок:

053d3ec0e26e0d2f.jpg

По-долу виждам доволните физиономии на вече спечелилите преди мене Валентин Пенков от Бургас, Габриела Николова от Варна и столичанката Теодора Иванова:

5cfb99eedbcf70b8.jpg

Странно, защо ли Габриела ми прилича на ония с по-дръпнатите очи, ама карай, то сега всякакви се мешат (като онова русото цигане например)...обаче май-май и ония другите съм ги засичал нейде, само че под чужда самоличност...

Пуснах аз едно запитване до моя приятел в подобни случаи, чичко Гугъл...и ето какво ми изкара за по-малко от минута:

d608a0f0bfdd91f1.jpg

cda4bd82659e45f5.jpg

ac1fc124c29c397e.jpg

Вальо от Бургас всъщност бил Стивън от Калифорния, Теодора - Паула от Мадрид, а дръпнатата си била дръпната...и това са снимки отпреди 2-3 години, че и пак имам чувството, че даже и така не са им имената...Не мога да разбера само, след като от толкова години така открито лъжат хората с айфони-майфони, защо не си опекат лъжите малко по-качествено, а така елементарно се опитват да лъзнат хората - не се правят така тия работи, мен да ме наемат за шеф на отдела им за лъжи и измами, пък да видиш как ще им вдигна рейтинга и успеваемостта. :woot

Леко съм притеснена. Тази вечер готвих (демек не купихме нещо готово отнякъде), мъжът ми яде и половин час по-късно заспа непробудно. Сега от време на време само проверявам дали още диша. :)

Щото за тези, дето биха им се вързали, няма никакво значение кой е на снимката и не биха проверили изобщо. Щом има снимка - значи е истина.

Е майка ми тръгна да ме пита за онези простотии във фейсбук за "спестяването от сметките на тока", даже ми каза "ми има хора, пишат, че са доволни". :Facepalm:

Леко съм притеснена. Тази вечер готвих (демек не купихме нещо готово отнякъде), мъжът ми яде и половин час по-късно заспа непробудно. Сега от време на време само проверявам дали още диша. :)

Ахахахахахаха това изби рибата

Дядка, продават щипки за нос. 

Кой е желаещ да взривим детелината за летището в "Младост? И Орлов? И малко релси? :)

Не говорим за пържени яйца и препечени филийки, а за "специалитети". ;)

Е да де ;) Аз ги мога и специалитетите :D Мъфини туй-онуй  

Този боклук мъфина минава за специалитет???!!! :Facepalm: :Facepalm: :Facepalm:

Да като е домашен и почти никой не прави такива работи.Със сладко от боровинки знаеш ли какъв кеф е :P Изобщо няма как да ми сравняваш хамериканските боклуци с нещо домашно...  

Да като е домашен и почти никой не прави такива работи.Със сладко от боровинки знаеш ли какъв кеф е :P Изобщо няма как да ми сравняваш хамериканските боклуци с нещо домашно...  

Абе которе, какво занчение има дали един боклук е приготвен в домашна обстановка или не? Английският мъфин като рецепта, съдържание, изпълнение и вкус си е пълен боклук и НЯМА как просто да мине в графата на каквито и да било специалитети. Ти наясно ли си какво означава кулинарен специалитет? Това, че нещо може да ти е вкусно и да го харесваш не го определя автоматично като специалитет.

От КЗП само като чуха, че от Кауфланд са ми се направили на луди за гаранция и ми казаха - вижте от сайта или ако можете елате директно при нас да подадете жалба. Те са много добре запознати с гаранциите и да не се правят на ударени :)

Днес ще си разнообразя обедната почивка :)

От КЗП само като чуха, че от Кауфланд са ми се направили на луди за гаранция и ми казаха - вижте от сайта или ако можете елате директно при нас да подадете жалба. Те са много добре запознати с гаранциите и да не се правят на ударени :)

Днес ще си разнообразя обедната почивка :)

Какво е станало? 

Честит Имен Ден, Магданози и Пиромани! (ако съм забравила някого, зло да го забрави :) ) Желая ви здраве, късмет, много щастие, усмивки и успехи. Весело изкарване :)

Благодаря Галя.

Беше супер уикенд..Най-хубавия ми имен ден до сега...

Какво е станало? 

Ми за един компресор отказал да работи ми казаха ааа, не може да направим нищо - гаранцията е 1 година, а не 2. И те така. И аз в КЗП и сега ще чакам да видим какво ще ги глобят за отказ на рекламация и гаранционно обслужване :)

Наско Райфъла говори по ТВ7 за честност......божееее какво доживях......  :wtf:

Да, брутално беше.... Ами адвокат Дяков?! Хахахаха...

3.36...ще доживея ли да видя цифрата 2 по тия бензиностанции :D

Ела си тук и ще я видиш...и то за литър, а не за галон. А иначе ви-пауър рейсинг на Шел гони трите лева (2.99) - пак за литър, а ако вече си забравил какво е литър, ще ти дадем линк към уикипедията... ;)

2.70лв всяка неделя. Промоция на Рейсинг-а. Супер му е качеството според мен. Дори по-добро от Еко 100 , но хора мапващи карти на двг казват, че е Екото е по-доброто гориво от 2те... все сам да пробва :) Вероятно при тях става въпрос за доста по-сериозни мотори, но при мен ВиПауър-а е невероятен за колата.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...