gal4enceto Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Честит Имен Ден, Магданози и Пиромани! (ако съм забравила някого, зло да го забрави ) Желая ви здраве, късмет, много щастие, усмивки и успехи. Весело изкарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Мдаа....честит имен ден на всички празнуващи. Да са живи и здрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Честит имен ден на всички именници. Да са живи и здрави и много усмивки Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 И от мен - честит имен ден. Всичко най-най. -------------------------------- Абе защо в България всички са най-големите разбирачи, докато не им зададеш някакъв по-сложен въпрос?В Алфа форума пуснах тема, за да питам как да си сменя CD-то, но вече 3 дни никой не ми е отговорил. 130 преглеждания има темата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Може би щото е прекалено лесен въпроса. Махаш старото - слагаш новото. Има си кабелни преходници за всички авт. Не виждам нищо СЛОЖНО в тоя въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 При Алфите ВСИЧКО е сложно! Италианец барне ли нещо освен паста - майка си трака... Честито на имениците и наздраве! Допреди час си мислех колко много е 180м капково... Е - нищо не е ... Изпари се сякаш... Сега да пусна и един коаксиал, че да гледам Булсатком в къщата, а не само на беседката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 За да разбереш колко струваш и какви са хората около теб трябва да изпаднеш в тежка ситуация... И няма по-голямо признание от това - хора, на които даваш работа да искат да ти помогнат, вкл. и със собствени средства... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Може би щото е прекалено лесен въпроса. Махаш старото - слагаш новото. Има си кабелни преходници за всички авт. Не виждам нищо СЛОЖНО в тоя въпрос. Искам да използвам стария усилвател и искам да ми работят копчетата от волана. Къде да видя за кабелни преходници, за да знам дали си заслужава да се поръчват от чужбина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Тренирам си на Альошка и по едно време чувам плач на животинче. Ама много силен плач. Оглеждам се да видя дали някой не си бие кучето - нищо. Обаче плачът се усилва. Поогледах се пак и гледам в 1 трап - голям кашон от принтер. Отварям кашона... Вътре 4 кученца. Колкото ръката ми. И плачат. В момента, в който отворих кашота и те плъзнаха. Как са възможни такива работи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati.- Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Абе не знам дали съм объркал форума, но това ми минаваше през главата. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Ангиле, това е твоя човек. Ма за Алфа - еба ли го...http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=22245 Да са ибети ниподмити... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Коригирахте ли си часовниците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Тц. Ползваме съвременен софтуер и той сам се сменя. Иначе часовника в кухнята вече показва точно време - беше с час назад преди :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Хареса ли оцеДа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Да са ибети ниподмити... Чи вий кат съ ибети дан'съ пудмивати секи път преди тва бе? Явно ние сме мундари щото чак след туй одим да са позабършим малку (ако не ни мързи много) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 ... (ако не ни мързи много) Още не си си направил душкабина с джакузи до леглото?? Разочароваш ме...или пък вече не си толкова мързелив.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 #&$^*#&^*&Q#^$&^Q# и архитектите. Место няма, местооо ПС: Пробвал съм в джакузи - неудобно е и се хлъзга, освен това веднъж ми влезе и в носа вода и тотално ме отказа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Водата в носа наистина е огромен проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 не е като отмитата естествена смазка и последващия заклинчващ вакуум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 #&$^*#&^*&Q#^$&^Q# и архитектите. Место няма, местооо ПС: Пробвал съм в джакузи - неудобно е и се хлъзга, освен това веднъж ми влезе и в носа вода и тотално ме отказа Ти Волния Уили ли си го играл. То верно, че и аз в една душ кабина щях да се пребия...ама...вода в носа. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Джакузи бе Чефо и цялото пълно с вода а ние вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Хареса ли оцеДа? Дам. Почнах го вече. Някой ден трябва да си поговоря с твойта жена за рецептите на приготвяне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Туй на гугъл превод ми мяза...вярно, че китайците невинаги пишат правилно, ама това си е направо трудно за разчитане - хич да не беше слагал точки и главни букви като дедото, по-лесно щях да го разчета. My dear friend . Thank you for your purchase and choice . If you received a satisfactory project . Please give me a 5 star positive feedback . If you do not accept or damaged items are satisfied . Do not let the negative or neutral feedback me.please of e - mail to tell me . In 24 hours , I can answer you . Thank you very much ! You and your family many blessings . I say the truth . Believe me , continue buy.If " Do you have any questions email me your item has been shipped out of China today , ( 20-25 days ) send items please be patient and we are looking forward to the long-term cooperation with you . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Туй на гугъл превод ми мяза...вярно, че китайците невинаги пишат правилно, ама това си е направо трудно за разчитане - хич да не беше слагал точки и главни букви като дедото, по-лесно щях да го разчета. Ааа моля моля. Аз главни букви и точки слагам. Виж запетайките само ако наистина видя, че много се променя смисъла и ако съм на кеф нещо. То и с тях и без тях всичко се разбира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Виж запетайките само ако наистина видя, че много се променя смисъла и ако съм на кеф нещо. То и с тях и без тях всичко се разбира. Доста променят смисъла запетайките. Мързи ме в момента да търся примери. Опитай се да ги слагаш по усет. Като прочетеш написаното изречение, запетайка сложи там, където се налага да поспреш, за да си поемеш въздух. Надявам се да не страдаш от астма, разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.