w00x Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 По принцип - да, но ти беше толкова категорична в предната дискусия, че последното е сюреалистично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Начи...ше го напиша тука. Ако не ми пратите снимки от закриването на сезонЯ...да не сте писали повече в темата за Ф1 Поскойно, Стефчо, поскойно, няма да те забравим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Специално за Иван (нетруут) и Стефчо (всички го знаем кой е) Това ми е мнението на 05.10. (ако правилно си спомням): Дори аз, върлата пушачка, съм против свалянето на пълната забрана. Аз така свикнах да излизам навън, че вече не се замислям дори. И не ми пречи. Ако ми върви мохабетът, може да не излизам изобщо да пуша. Хем пуша по-малко, хем си говоря с приятни хора. Win / win. И нигога не съм нарушила забраната. Защото пушенето не ми е най-определящата част от живота. Изобщо, тази забрана малко промени мисленето ми, та се радвам за себе си. Пак си обичам да пуша, ама не на всяка цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Похвално! Когато човек спре да бъде безкрайно категоричен - означава, че е започнал да мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Е време ми беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 и аз съм пушач , и мен не ме бърка тая забрана...... нека си се пуши вънка аз незнам само кой го надига тоя вой че трябва да се махне щото заведенията фалирвали ..... е нЕма ли кой да ги светне тия с фалирващите заведения че може би проблема е при тях щото като платиш 5лв за шопска салата би трябвало да става и за ядене или че боядисването и освежаването на интериора направено преди 10-15 години вече няк'си се е загубило...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 злобиле, ти що още си с тоя аватар бе?? За кво ти търсих онова мангалче, ако няма да го слагаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Че той карал ли те е да го търсиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Добрата воля.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 злобиле, ти що още си с тоя аватар бе?? За кво ти търсих онова мангалче, ако няма да го слагаш? нещо май съм пропуснал edit : да бе видях го , мерси ма моето танцуваше по бавно е тва ми е фаворит ма не моа да го намеря с по малък размер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 А къде затри оня кючек на полянката...много яко си беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 нещо май съм пропуснал edit : да бе видях го , мерси ма моето танцуваше по бавно е тва ми е фаворит ма не моа да го намеря с по малък размер Можеш да си го намалиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Злоба, ето ти го стария Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 е тва ми е фаворит ма не моа да го намеря с по малък размер Поздрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 max 300kb...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Е, сега вече даже може и да си ги менка. П.П. Довечера ще видя дали специално за тебе не може да се избегне ограничението за големина на файла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 А къде затри оня кючек на полянката...много яко си беше... То форума му го затри с последните ъпдейти. Когато спряха да се движат анимираните гиф-ове и той не изчака да го оправите ми си смени аватара и замина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 бахти комунистическият форум не можем да псуваме , не можем да си слагаме и големи аватари не можем да се ебаваме с новите Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 системата казва "НЕ"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati.- Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Ммм… как да предложа да излезем на една съученичка :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Предложи и да ти направи свирка на паркинга. Тука сте като в песен на Веско Маринов... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Ммм… как да предложа да излезем на една съученичка :D Обърка раздела бе пич. Направо форума май обърка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Педереси, манафи или траверси....пушеното трябва да става единствено и само в собствения ти дом и в никоя друга обществена сграда освен ако не е частен клуб. Сиктир с тия цигари. Баси какво сме го заразисквали сякаш е проблем номер 1 в световен мащаб. Нито е непрекосновено право, нито е задължително да пушиш. Щом го правиш по собствена воля....закона трябва да те задължи да го правиш на студа. Това е едно от много малкото неща в тая скапана страна, в която съм в момента, което ми харесва. Няма значение даунтаун, патладжаните или богатите предградия. Като ти се пуши - вънка и толкова. Ебаси толкова е елементарно. По-лесно е от събирането на 2+2 милЬОна. Разни радетели на тезата на Галчето ще замоля да не ми се врязват остро с въпроса за пиенето. Щото двете неща са общи като Хаскюу и Хюстън. И да, когато си прасе - ще се нарежеш у вас, на центъра и къде ли не. И аз съм го правил и още около 99% нормални хора са го правили и ще продължат да го правят. Ти пък кво подскачаш, бе!? Найш през кой крачол ми е тази забрана и дали я има или не? Дори и преди нея, винаги съм се съобразявал с хората около мен, че дори съм се жертвал да ходя на купони на непушачи (мъченическият ми ореол е на хим. чистене в момента). Спазвам я и дори изобщо не ми пречи, обаче кога някой като Ванчо се размрънка като вдовица заа... крива калиманда и все тая ми иде на акъл - Ми... пеераси, Сър... И да... Политиците току размахат някоя миризлива партенка и пальошите почват да кляфкат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Ти пък кво подскачаш, бе!? Че и ти подскочи Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Ъхъ. ПиснАло ми е от федейкини на к'ви ли не каузи в нашата мила Уотдъфакланд. П.п. Егати... Глей как ме караш да изглеждам на мноо начетен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.