zweti_lettera Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Да не са върнали пушенето в заведенията? Не съм бляла из новинарски сайтове тези дни и явно съм назаднала откъм информираност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Това с миризмата е много добра идея. Само дето някъде ще издеш боя С това симпатично животинче в ръцете мислеш ли, че някой ще има смелостта да ти посегне? Ако е хиперидиот евентуално може, но след това не бих искал да съм на неговото място, пък и ще му държи влага с месеци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Това с миризмата е много добра идея. Само дето някъде ще издеш боя И как по-точно? Ампулата в джоба, докато вървиш я пускаш на земята в навалицата, някой я настъпва и тва е. Сектора се празни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 2-3 Пъти може и да сполучиш. След това става рисково за теб. Все някой ще се сети да прегледа записите от камерите и ще забележат че около появяването на миризмата във всички случаи присъстваш ти. Особенно ако повториш тази операция над 20 пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Човече, имаш нужда да влезеш в нощно заведение. Просто ей така. Да се update-неш, че говориш пълни небивалици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Не ме кефи. Какво намираш там толкова интересно не знам. Досадно силна музика (и обикновенно не по моя вкус) скъпи питиета и сега ако кажеш че няма достатъчно удобни кресла да се разложи човек да си пие питието спокойно и съвсем ме загуби ПС: Тръгнах да слагам запетайки после нарочно изтрих и тези дето бях сложил. Ваньо страдай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 сега ако кажеш че няма достатъчно удобни кресла да се разложи човек да си пие питието спокойно и съвсем ме загуби Дедо, ти се шегуваш. Кви удобни кресла бе човек? Глей ся за кво става въпрос - все едно си в претъпкан автобус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Абе ще им направи впечатление, че там където се появява червеното сако, после стават инцидентите :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 И Аню ще стане супергерой! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 THE RED JACKET!!! И ще се почнат заглавия "THE RED JACKET STRIKES AGAIN!!!"" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Не ме кефи. Какво намираш там толкова интересно не знам. Досадно силна музика (и обикновенно не по моя вкус) скъпи питиета и сега ако кажеш че няма достатъчно удобни кресла да се разложи човек да си пие питието спокойно и съвсем ме загуби ПС: Тръгнах да слагам запетайки после нарочно изтрих и тези дето бях сложил. Ваньо страдай Ми кво се обаждаш тогава като не знаеш за какво става въпрос. Щели да ме видят... Аз така или иначе съм навсякъде постоянно бе. Не съм подозрителен вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Мирка, ко е т'ва черпене с кока кола?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Слакър, оцетът ти те чака! Утре заминавам и отиваме на другата седмица, да знаеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Здравната комисия казва "Не" на пушенето. Топ коментарът под статията е, че законът трябва да остане. Топ коментарът има повече "-", отколкото "+". So sad... So so so sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Що ли като чета подобни коментари на непушачи и бивши такива и все се сещам за онзи виц - Ами... пеераси, Сър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 СпецЯлно за Н.В. капралът Иванов! http://www.youtube.com/watch?v=aY4pZlP6YtE Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Що ли като чета подобни коментари на непушачи и бивши такива и все се сещам за онзи виц - Ами... пеераси, Сър... Педереси, манафи или траверси....пушеното трябва да става единствено и само в собствения ти дом и в никоя друга обществена сграда освен ако не е частен клуб. Сиктир с тия цигари. Баси какво сме го заразисквали сякаш е проблем номер 1 в световен мащаб. Нито е непрекосновено право, нито е задължително да пушиш. Щом го правиш по собствена воля....закона трябва да те задължи да го правиш на студа. Това е едно от много малкото неща в тая скапана страна, в която съм в момента, което ми харесва. Няма значение даунтаун, патладжаните или богатите предградия. Като ти се пуши - вънка и толкова. Ебаси толкова е елементарно. По-лесно е от събирането на 2+2 милЬОна. Разни радетели на тезата на Галчето ще замоля да не ми се врязват остро с въпроса за пиенето. Щото двете неща са общи като Хаскюу и Хюстън. И да, когато си прасе - ще се нарежеш у вас, на центъра и къде ли не. И аз съм го правил и още около 99% нормални хора са го правили и ще продължат да го правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Личи си колко диагонално си ми чел последния пост по този въпрос. Ама здраве да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Дори може и да не съм го чел. . Не си водя записки все пак. Всъщност няма и значение. В обществена сгарада - вънка с цигарата и тва е. Какво има да се чудим и да се маем. Едва ли не аз да се чувствУвам виновен, че някой решил да се трови, трябва да излезе навън....за да продължи да се трови...еми няма как да се случи ако ще турско да стане. Заради тия глупости и онова леке в Пазарджик ли беше къде беше каза на учителката, че с електронната цигара можело да си пуши на закрито...за тва си я опъва в класната стая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Чефо президент! На Америка при това! И съм сигурен че ще е по-добър от настоящият им комунист Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Слакър, оцетът ти те чака! Утре заминавам и отиваме на другата седмица, да знаеш...Алцхаймер - както казах още като писа първия път - нямам ти телефона. Ти не пращаш нищо на ЛС - аз как да се разбера с теб къде, кога и колко бе!?!??!?! Като те питах за през деня - ти каза, ще спя целия ден - ми няма да взема да те притеснявам сега, като не можеш, не можеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Голем си мушмул! Казах ти че съм цял ден вкъщи, не че ще спя! Можеше да ми пишеш и да дойдеш. Нищо - другата седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Начи...ше го напиша тука. Ако не ми пратите снимки от закриването на сезонЯ...да не сте писали повече в темата за Ф1 едит: Индира Радич много върви с бира...после що ми расте корема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Личи си колко диагонално си ми чел последния пост по този въпрос. Ама здраве да е. Последният може и да не сме го чели, но предишните ти ги помним отлично. Мнението ти по въпроса трудно може да се забрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Да ви е минавало през акъла, че може да съм си сменила мнението за пушенето на публични места? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.