Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тотална загуба на време ще е работата ти при тях...ако при започване стартовата заплата нето е под 1000 лв. без уточнение за бъдещо повишаване.

Винаги има какво да се научи ;) Най-вече ще си подобря много писменият немски.Заплатата е към 800лв(с напън стигала и до 1000).Но тъй като аз нямам грам опит това като за първа нормална работа е добре.Пък и това беше единствената работа която има плаващо работно време и не съвпада с упражненията ми в университета.

едит:Ако се нагласят нещата с ZAV догодина може и да емигрирам малко :lol:

Коментирали сме десетки пъти цикличността при EVN и Liebherr... Всеки да му мисли какво ще прави.

Ъ-ъ-ъ,това какво беше?!Питам понеже съм от по-новите потребители и съм го пропуснал  :popcorn:

Не, просто не те харесвам, и това би допринесло перфектно за имиджа, който съм си създал за теб в съзнанието си. :D

EDIT:

Имаме ли тема за коментиране на заведения?

...Най-вече ще си подобря много писменият немски

....Ако се нагласят нещата с ZAV догодина може и да емигрирам малко :lol:

Първо оправи българският и тогава се насочвай към немският език ;).

Първо оправи българският (1-во оправи НЕГО, защото ти си този, който ОПРАВЯ, демек - БЪЛГАРСКИЯ) и тогава се насочвай към немският (същото) език ;).

Ти също!

BUSTED!  :laughing:

========================

Между другото нЕкои по-глупави започнаха да се поздравяват с новоизсраното лайно относно цигарите. 

Нека пушат по заведенията уе! Нека пушат по тия заведения, нека им вонят дрехите, косата, зъбите. Нека им се състарява кожата от цигарения дим. Нека им влиза в очите докато ядат и пият спокойно някъде. Нека им мирише и между пръстите, щом им е кеф. Да им миришат и гащите чак, защото и те се омирисват. Да не могат да се видят направо. Да ходят с по един облак около главата, за да им е по-яко. Направо да си сложат каски и да си димят в тях, за да не споделят удоволствието с околните! Все пак, всичко трябва да е с пари, кой дава щастие и здраве на аванта?!

Първо оправи българският и тогава се насочвай към немският език ;).

Дам сигурно така ще стане.Все пак никъде не съм твърдял,че имам перфектен български език,но нали все пак във форума всички имат завършена българска филология в СУ,и с вас не мога да споря ;)

Никой няма завършена филология освен Ангел и Атанас. Какво значение има какво си завършил? Аз съм инженер и пиша грамотно. Имах даскал, който късаше за акомулатори....

А относно цигарите - Ангиле, да си купим по 1 противогаз и да се налеем в некоя дискотячница, където се пуши?

А относно цигарите - Ангиле, да си купим по 1 противогаз и да се налеем в некоя дискотячница, където се пуши?

Тц, не става - нямат необходимите разцветки...като започнат да ги правят червени, розови, виолетови и т.н., може и да го навиеш.

Ти също!

Начи недей да ходиш в Цалапица или Съединение, защото там членуването на всичко що може и не може да бъде членувано е въпрос на чест!

Пример - Иван = Иванът, Готмар = Готмарът и т.н. и т.н.....

Никой няма завършена филология освен Ангел и Атанас. Какво значение има какво си завършил? Аз съм инженер и пиша грамотно. Имах даскал, който късаше за акомулатори....

По-скоро с един вентилатор. Или ароматизатор за тоалетна. Аз ще подновя плана си с миризливите ампули от 101 балона и ще пусна 2-3 в заведението. Да замирише на развалени яйца. Няма миене. Само проветряване, а те като нямат вентилации...

Креативна идея - с противогаз, от който виси ароматизатор-борче.

Противогаза добре, но защо ароматизатор? Далеч по-добре е да си водиш на каишка домашен любимец - скънк. :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...