Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Всичко това, което изброяваш са нарушения. А ако мислиш, че като си пиян и водиш автомобила по същия начин....сигурен съм, че не е така. Не съм пробвал, но съм играл на компютърна игра свирка пиян. Мога само да си представя какво щеше да е в реалността. Освен това ти как мислиш аз получих глоба за 200 кинта от патрулка ЗАД мен при положение, че сити стикера е на предния джам. Проверили са ми номера. Видяли са къде се води колата, сити стикера ми беше ЛИЛАВ, а на Чикаго е бял Вижда се от капсулата на Баумгартнер. Веднага сирени и другото ти е ясно. Моето не беше някъв случаен подбор, бяха си ме проверили. Аз имам една застраховка и това ми е. Другото са различни видове стикери дето трябва да следя, за да ги купя.  

Тва на пътя Пловдив - Пазарджик ли се развива действието с патрулката отзад и проверяването на номера, за да ти видят стикера?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

В Чикаго се развива, но какво от това? Мислиш си, че тук не могат да те проверят? За стикер няма как все още, но бързо се установява собственост на колата. Поне 3 пъти са ми го въртяли тоя номер. Един от които се откроява през годините... 

И какво като ми проверят собствеността на колата, можеш ли да ми кажеш?

Гражданската ли ще ми изскочи, техническия преглед ли, касова бележка за пожарогасител и аптечка, или пък промилите в кръвта ми на момента?

И не говорим за наливане. Много професионални шофьори карат пили алкохол. И това е видно от разкритите такива след катастрофа. А колко други карат пили без да са участници в катастрофа кой знае? Или те като не правят катастрофи, нека си карат?

Трябва хората да са под напрежение, че ще ги проверят, за да не злоупотребяват. Аз няколко пъти съм чувал "Абе, трябва да направя ******, че ако ме спрат, ще ме глобят." И това ***** не е нещо, което е видно без рутинна проверка.

Ест. че на запад всичко ще ти изкочи само като претърсят базата с данни. И тук вече гледат дистанционно за винетен стикер и гр. отговорност. За преглед не знам още. А и ако излезнеш от бара и се качиш в кола, дори и д ане си пил пак ще те проверят и това става и тук :)

Основанието е, че излизаш от бар и криволичиш на пътя. пък ти доказвай, че си карал правилно. Примерно. Само първото е достатъчно основание.

12 февруари 2013

Проверки по метода "широкообхватен контрол" стартират от днес на магистрала "Тракия". Служители на КАТ и на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” към транспортното министерство ще проверяват дистанционно за наличието на "Гражданска отговорност" и винетки на шофьорите. 

За първи път в реална експлоатация ще се демонстрират работните станции за отдалечен достъп, добавят от МВР. Акцията ще се проведе от 10 до 13 часа днес и ще се повтори на 15 февруари.

Първите две устройства ще бъдат предоставени на пътните полицаи от ОДМВР – Пловдив.

Няма как да те проверят в момента, защото нямат основание да те спрат.

Имат как да те проверят във всеки един момент, стига да решат. 

Имат как да те проверят във всеки един момент, стига да решат. 

Значи ПАК могат да те спрат без да си нарушил правилника. За какво си говорим тогава?

Кой е казал обратното? Аз не съм. Спирам те и толкоз. Усъмнил съм се, че си пиян - ха докажи моя грешка... Да ги видим обаче дали наистина ще докладват в Централата всяко спиране и причината за него. 

Не мисля, че за съмнение ще могат да спират. Сигурно ще им изискват за всяко спиране да има основание. Иначе няма да има смисъл от тоя безсмислен "закон".

Най-добре направо да го махнат.

Ти може да не мислиш, но точно така ще е. Понеже явно не вдяваш - да опишем хипотетичен случай. 

Седим си аз и Ванчо в патрулката, зъзнем от 3 часа, прочели сме всички вестници на Пеевски и сме изслушали всички глупости по радиостанцията... Идва черна Алфа, силно ритната отзад. Посибъл дейнджър ин да бокс - все ще набараме нещо нередно, а пък и в такава кола може и полугола ковра да видим. Да раздвижим малко смяната. Спираме Алфата, докладвайки веднага по станцията, че се съмняваме за употреба на алкохол. Облещени като след клипа от THE RING, виждайки шофЕра с бяло сако и синя роза на ревера и НИКВА ковра, пускаме Алфата да си ходи. По избор ако се отървем от стреса може да си го проверим за алкохол и всичко останало. 

Сега по-ясно ли е? 

-------------------------------

Слакър, оцеДа ти е тука. Обади ми се.

Не.

Не мога да ти помогна повече... 

Между другото - за около 3 дни и половина отсъствие: 

3n37.jpg

Към момента над 675 милиона на клик... 

Къде са ентусиастите?   :laughing:  :laughing:  :laughing:

Слакър, оцеДа ти е тука. Обади ми се.

Нямам ти номера бе. През деня става ли да мина да го взема? Че аз работя до Папараци и мога да мина покрай вас - явно си някъде в района :)

Между другото - за около 3 дни и половина отсъствие: 

Към момента над 675 милиона на клик... 

Къде са ентусиастите?   :laughing:  :laughing:  :laughing:

Ти ОЩЕ го държиш това??!?!?!

Утре има вероятност да съм с полегнал целия ден... Така че може да го измислим. 

Държа го, когато се сетя за него. Не ми пречи... 

Седим си аз и Ванчо в патрулката, зъзнем от 3 часа, прочели сме всички вестници на Пеевски и сме изслушали всички глупости по радиостанцията... Идва черна Алфа, силно ритната отзад. Посибъл дейнджър ин да бокс - все ще набараме нещо нередно, а пък и в такава кола може и полугола ковра да видим. Да раздвижим малко смяната. Спираме Алфата, докладвайки веднага по станцията, че се съмняваме за употреба на алкохол. Облещени като след клипа от THE RING, виждайки шофЕра с бяло сако и синя роза на ревера и НИКВА ковра, пускаме Алфата да си ходи. По избор ако се отървем от стреса може да си го проверим за алкохол и всичко останало. 

Аз пък че го питам от дека му е туй сако!

БУАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА Т'ва мнение на Виден не съм го прочел :rofl:

Може и друг сценарий - наблюдавате паническите опити на шофера да паркира и решавате да проверите за алкохол :lol:

Брей тия дни на кариерата в ТУ не бяха пълна  загуба на време :D Говорих с хора от EVN,Liebherr,Siemens,ZAV(немското бюро по труда) и с HR-Ката на Call Point New Europe.

Брей тия дни на кариерата в ТУ не бяха пълна  загуба на време :D Говорих с хора от EVN,Liebherr,Siemens,ZAV(немското бюро по труда) и с HR-Ката на Call Point New Europe.

...

И те к'во?

И ти к'во?

И ся к'во?

...

Ще се опитам да изровя един стар пост на zlobil-а по повод твоите умотворения, дето лепваше точно и ще си го сложа в подписа...

Тотална загуба на време ще е работата ти при тях...ако при започване стартовата заплата нето е под 1000 лв. без уточнение за бъдещо повишаване.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...