Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ебахти женките сте. Все едни чета БГ-лайна(мама).

Не можело на огледала да се паркира, на кой му се люпела боята от бордюра... Да бяха на Чефо Фераритата... Ок... Ама не са. Боцкай w00x-е парктроника и тва е. Няма какво да го мислиш.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пуснали го по ТВ и жена ми взе че ми го прати и аз припаднах от ужас

За късмет имаше малко останало от онзи 21 годишния елексир да се успокоя.

Видене, да ти кажа, това беше едно от най-хубавите уискита, дето бях пил до момента. Елексир отвсякъде. Може да го пиеш в чаши от коняк, защото е такъв безподобен мехлем с перфектен вкус и аромат. Изобщо не искам да знам 30 годишно какво е, щото после няма да искам да пия друго. Ммммммммм това сам да си опукам 1 бутилка за няма и 3 дена не беше ми се случвало

Тия пак почнаха с масовите акции. Преди години пак им забраниха да спират коли просто така и се почнаха акции Комар и т.н., и като са ме спирали две седмици след забраната на въпроса защо ме спирате ми отговориха "Трябва ли да има причина да те спра" 

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/09/25/2147861_ministur_iovchev_zabraniava_rutinnite_proverki_na_putia/?ref=rss

http://news.plovdiv24.bg/460179.html

Ааа Иван беше прав за онзи пияндурник на главната.Оня ден минаваме и тоя в 8 часа пак си беше надул музиката и с пиян глас "подканваше" хората :D Абе жалка история ;) 

Тия пак почнаха с масовите акции. Преди години пак им забраниха да спират коли просто така и се почнаха акции Комар и т.н., и като са ме спирали две седмици след забраната на въпроса защо ме спирате ми отговориха "Трябва ли да има причина да те спра" 

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/09/25/2147861_ministur_iovchev_zabraniava_rutinnite_proverki_na_putia/?ref=rss

http://news.plovdiv24.bg/460179.html

Че какво лошо има? Трябва да има проверки, само така ще има някакъв контрол. Ще ти изгубят 4-5 минути от времето, голяма работа.

Пуснали го по ТВ и жена ми взе че ми го прати и аз припаднах от ужас

За късмет имаше малко останало от онзи 21 годишния елексир да се успокоя.

Видене, да ти кажа, това беше едно от най-хубавите уискита, дето бях пил до момента. Елексир отвсякъде. Може да го пиеш в чаши от коняк, защото е такъв безподобен мехлем с перфектен вкус и аромат. Изобщо не искам да знам 30 годишно какво е, щото после няма да искам да пия друго. Ммммммммм това сам да си опукам 1 бутилка за няма и 3 дена не беше ми се случвало

Това ми е голям проблем последните 6 месеца...толкова алохол се изпи колкото в БГ за сигурно поне година и половина. Имал съм дни в в лятно време дето дори бира не съм бливзвал, а тука не пропускам. Това не е добре.

http://www.youtube.com/watch?v=HOvWa75UipU&list=PL2014E261C1F65B12

Тази е уникална. Василис Карас в женски вариант :)

Че какво лошо има? Трябва да има проверки, само така ще има някакъв контрол. Ще ти изгубят 4-5 минути от времето, голяма работа.

Напротив...трябва да те спират само ако има защо. Превишил си скоростта, направил си забранен завой, липса на минетка и т.н...ама да те гледат на 10толевка...заеби. Мен са ме спирали 2 пъти и винаги е имало за какво. Единия път карах с 15 мили над позволеното и ми се размина, втория път обаче не ми се размина. Ако си спазвам правилата и всички стикери са си от където трябва и в точната дата....няма патрулка, която да ме спре ;). Освен ако не е извършен обир или нещо друго със същата кола като моята.

Малееее тоя тотално се изпедерасти:

http://www.youtube.com/watch?v=dU77MpIHP3c#t=198

:Facepalm:

Абе гледам го това творчество, слушам го... и не мога да разбера главният лирически герой какво се опитва да ни каже. :moon:

Междувременно снощи гледах Господари на ефира и пускаха някакви гафове на Орешко Бежков и бяха написали отдолу "прИмиер". Което веднага ми напомни преди години как бяха написали "тенЕсист". :laughing:

Напротив...трябва да те спират само ако има защо. Превишил си скоростта, направил си забранен завой, липса на минетка и т.н...ама да те гледат на 10толевка...заеби. Мен са ме спирали 2 пъти и винаги е имало за какво. Единия път карах с 15 мили над позволеното и ми се размина, втория път обаче не ми се размина. Ако си спазвам правилата и всички стикери са си от където трябва и в точната дата....няма патрулка, която да ме спре ;). Освен ако не е извършен обир или нещо друго със същата кола като моята.

Значи ако карам с 50 в града, не нарушавам знаците и не минавам на червено може да ми се размине:

Каране с изтекла гражданска отговорност.

Каране без аптечка, пожарогасител и т.н.

Каране зимата със слик-ове.

Каране без минат годишен преглед и данък на автомобила.

Каране в НЕТРЕЗВО състояние.

Нормално ли е това според теб?

Със закъснение потвърждавам - на Ангел колата е тотално недразумение на тема видимост назад. С тия греди и това задно стъкло, което все едно го няма, движението назад е ужас. Огледалата му също не ги бива. За пръв път ще кажа, че парктроник е нужен в автомобил. 

Как е възможно да има хора, които без да спазват никакъв хранителен режим, не правят никакви упражнения и не полагат никакъв физически труд, изглеждат добре сложени и нямат шкембета и т.н?! Баси мамата.

Напълно възможно е, но е временно - и аз бях така дълги години, но рано или късно човек се освинва.... 

Не е. Аз съм съгласен, че трябва да спират.

+1

Разбира се не за щяло и не щяло и да те питат имаш ли аптечка. Акциите им ги подкрепям, защото пиещите&каращите няма друг шанс да бъдат хванати/санкционирани.

Само с колелцето ли?

Ами да...И ограничение на количеството поглъщана храна....Както и почти изцяло изключване на хляба от менюто...Ако ям хляб или сандвич и т.н., то е само сутрин (в много редки случаи) и на обяд....3-4 храненета за ден...И си ям всичко...т.нар. "зърнена диета".

Може, ама анален/анално! За прочистване на дебелото черво ;)

Инак пак опираш до диетите или потенето с уредите...

Купих си от аптеката сега кутия жълт кантарион за чайче вечер. Прочетох, че действал приспивно. Нещо ми омръзна всяка нощ да броя звездите от терасата. И чета отзад на кутията, че освен приспивното действие помагал при нощно напикаване от една страна, а от друга имал диуретичен ефект!?! Това не са ли две коренно противоположни неща или аз нещо не разбирам.

Ахахахах

Жълтият кантарион притежава разнообразни и много полезни свойства. Действа противовъзпалително, противомикробно, ранозаздравяващо и противоязвено, тонизира нервната система, има подчертан кръвоспиращ ефект, подобрява оросяването на сърдечния мускул, засилва сърдечната дейност, леко понижава артериалното налягане, има пикочогонен ефект. Съставката хиперицин има меко антидепресивно действие. Използва се при производството на много лекарствени препарати, като напр. Esbericum, Remotiv, Doppelherz energie-tonicum N, Sanoral.

Според уйкипедия. Май ще броиш още повече звезди :lol:

Значи ако карам с 50 в града, не нарушавам знаците и не минавам на червено може да ми се размине:

Каране с изтекла гражданска отговорност.

Каране без аптечка, пожарогасител и т.н.

Каране зимата със слик-ове.

Каране без минат годишен преглед и данък на автомобила.

Каране в НЕТРЕЗВО състояние.

Нормално ли е това според теб?

Всичко това, което изброяваш са нарушения. А ако мислиш, че като си пиян и водиш автомобила по същия начин....сигурен съм, че не е така. Не съм пробвал, но съм играл на компютърна игра свирка пиян. Мога само да си представя какво щеше да е в реалността. Освен това ти как мислиш аз получих глоба за 200 кинта от патрулка ЗАД мен при положение, че сити стикера е на предния джам. Проверили са ми номера. Видяли са къде се води колата, сити стикера ми беше ЛИЛАВ, а на Чикаго е бял Вижда се от капсулата на Баумгартнер. Веднага сирени и другото ти е ясно. Моето не беше някъв случаен подбор, бяха си ме проверили. Аз имам една застраховка и това ми е. Другото са различни видове стикери дето трябва да следя, за да ги купя.  

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...