mIRCata Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Кога това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Преди час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 О-о-о,това не бива да е обидно след като отговаря на качеството и действията на тези индивиди.Защо ли? друго си е герберастите кат се осерат да искат разследване що някой смее да ги подслушва незаконно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 в00кс , всяка кола се паркира на огледала , тва че ти не можеш да паркираш твоята не прави огледалата и задното стъкло виновни .... и все пак парктроника е хубаво нещо , слагай си някъв и не го мисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Василе, я ми кажи как двете странични огледала ще ти покажат какво се намира срещу центъра на задницата? В 90% от случаите може да паркираш/маневрираш на огледала, но в останалите 10% просто няма как, а за да я праснеш/застържеш на заден ти е необходимо да го направиш само 1 път. П.П. И това дето казваш не се отнася само за Ангел - на нормален паркинг на заден (по огледала) мога да вкарам колата между 2 други така, че страничните ми огледала да опират в техните, но това ми умение ни най-малко не ми помага например да видя в центъра на задницата надигнатия бордюр от корените на някое дърво например и да задера ауспуха в него, мислейки си, че това дето виждам в страничните огледала е достоверно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Охх надявам се да ме вземат на тази длъжност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Василе, я ми кажи как двете странични огледала ще ти покажат какво се намира срещу центъра на задницата? В 90% от случаите може да паркираш/маневрираш на огледала, но в останалите 10% просто няма как, а за да я праснеш/застържеш на заден ти е необходимо да го направиш само 1 път. П.П. И това дето казваш не се отнася само за Ангел - на нормален паркинг на заден (по огледала) мога да вкарам колата между 2 други така, че страничните ми огледала да опират в техните, но това ми умение ни най-малко не ми помага например да видя в центъра на задницата надигнатия бордюр от корените на някое дърво например и да задера ауспуха в него, мислейки си, че това дето виждам в страничните огледала е достоверно. ок де. ама тази кола си я карал от има-няма 5 години. дали пък случайно не си посвикнал с габаритите й и пространствените й особености междувременно? или пък не знаеш точно до кое камъче трябва да почнеш да въртиш онзи прословут завой на заден, дето нищо не виждаш? така че на вукса му е простено - още не е свикнал и всичко му е криво. след 3-4 задирания вече ще знае точните габарити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 друго си е герберастите кат се осерат да искат разследване що някой смее да ги подслушва незаконно. А бе едните и другите са вредни елементи.да не се произнасям по-остро.Сега олекна ли ти?Генералния въпрос за обикновения трудовак е КАК ДА СЕ СПАСИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 ок де. ама тази кола си я карал от има-няма 5 години. дали пък случайно не си посвикнал с габаритите й и пространствените й особености междувременно? .....на вукса му е простено - още не е свикнал........ Нещо схванах много накъде го насочи, ама карай...идеята беше, че без значение колко години карам тази кола и колко идеално съм свикнал с габаритите й, няма как да знам какво става долу в невидимата област - нещо, което всъщност важи за почти всяка кола, но изключително много се усеща на такива с малки и/или сплеснати задни прозорци. Пасата (който вече не карам) го карах доста по-кратко време, но с него видимостта назад беше много по-добра, респ. и не се осланях на парктроника, освен в някои редки и сложни моменти на паркиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 купувайте си нормални коли със заден джам ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Пламене, идеята ми беше, че ако паркирам в мола, на паркинг, между 2 коли, пред нас, на тротоара и т.н. камера не ми трябва. Това, че ти минаваш от някъде някога е друг проблем. В на Ангел случея е да свикне с габаритите и при захождане към паркиране се вижда има ли нещо в средата или няма. Сигурен съм, че 99.9% от автомобилите в пловдив, който нямат въобще заден джам нямат камери Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Аз мога да я паркирам на огледала колата без проблем, но не мога да преценя разстоянието по тия огледала. Това ми е проблема. Иначе мога да я паркирам вече. В началото ми беше много трудно без никаква видимост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Аз мога да я паркирам на огледала колата без проблем, но не мога да преценя разстоянието по тия огледала. Това ми е проблема. Иначе мога да я паркирам вече. В началото ми беше много трудно без никаква видимост. Еми ще оставаш по-голямо разстояние, все пак не за половин кола Подпри бронята веднъж дваж и се видиш къде е лимита. Няма да е надраскаш дори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Аз мога да я паркирам на огледала колата без проблем, но не мога да преценя разстоянието по тия огледала. Това ми е проблема. Иначе мога да я паркирам вече. В началото ми беше много трудно без никаква видимост. Залепи с тиксо някакво кече на бронята и така паркирай до допир няколко пъти, след което си направи сметка за разстоянието и можеш да махнеш помощните средства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 И аз търсих лимита един път и го усетих като тръгна да се накланя оградата . Добре, че беше от дърво. Аз кола на огледала също не мога да паркирам. Винаги си въртя главата, а когато бях взел книжка и забравих да си врътна главата винаги баща ми ми се караше. Приуса дето карах няколко дни също е отвратителен. Толкова е гаден, че цяла кола не видях. Колегата спря и вика кво става. И аз му казах - качи се на шофьорското място и се опитай да си видиш колата...к**ец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UelJZG_bF98&feature=youtu.be Тия всеки път правят някакви уникални реклами Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Аз мога да я паркирам на огледала колата без проблем, но не мога да преценя разстоянието по тия огледала. Това ми е проблема. Иначе мога да я паркирам вече. В началото ми беше много трудно без никаква видимост. Един парктроник и като спре да бибитка ами се разпищи на умряло и натискаш спирачката Още по-хубаво ако показва и разстоянието на някакво дисплейче. ПС: И задължително казваш да монтират крайните датчици отстрани на бронята на ъгъла за да хваща не само назад, ами и настрани така, че като завиваш за да паркираш да се разбибитка ако ще опреш ъгъла, че при мен от едната страна е ок, от другата хваща когато вече е леко късно и ако не съм готов със спирачката и ... я опрях 2 пъти... единия път огънах на един друг леко калника.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 ... я опрях 2 пъти... единия път огънах на един друг леко калника.. Едно от нещата, от които съм много доволем от колата (предполагам е така с повечето нови автомобили) е, че броните са от доста добре направена гъвкава пластмаса и имат наистина сериозен ход, при който няма да им стане нищо. Тук е редовно да се случи някой да ти натисне бронята при паркиране, но благодарение на тази гъвкавост почти нищо не остава и най-вече не се нарушава формата на бронята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Един парктроник и като спре да бибитка ами се разпищи на умряло и натискаш спирачката Още по-хубаво ако показва и разстоянието на някакво дисплейче. ПС: И задължително казваш да монтират крайните датчици отстрани на бронята на ъгъла за да хваща не само назад, ами и настрани така, че като завиваш за да паркираш да се разбибитка ако ще опреш ъгъла, че при мен от едната страна е ок, от другата хваща когато вече е леко късно и ако не съм готов със спирачката и ... я опрях 2 пъти... единия път огънах на един друг леко калника.. Абе човек, карал съм кола с парктроник. Ти какъв ме изкара направо.. Едно от нещата, от които съм много доволем от колата (предполагам е така с повечето нови автомобили) е, че броните са от доста добре направена гъвкава пластмаса и имат наистина сериозен ход, при който няма да им стане нищо. Тук е редовно да се случи някой да ти натисне бронята при паркиране, но благодарение на тази гъвкавост почти нищо не остава и най-вече не се нарушава формата на бронята. То хубаво бронята, а боята? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Едно от нещата, от които съм много доволем от колата (предполагам е така с повечето нови автомобили) е, че броните са от доста добре направена гъвкава пластмаса и имат наистина сериозен ход, при който няма да им стане нищо. Тук е редовно да се случи някой да ти натисне бронята при паркиране, но благодарение на тази гъвкавост почти нищо не остава и най-вече не се нарушава формата на бронята. Ти вземи опри в метално колче или дърво или като моя случай бетонна колона пък гледай после на какво прилича боята. Бронята е ок ама боята без драскотина няма да се размине. Освен броня в броня и то ако не са яко кални, тогава пак може леко да има. Но с бетонна колона като в моя случай шанса да се разминеш без поражения е нулев Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 То хубаво бронята, а боята? Редовно остъргвам бордюрите с долната страна на предната ми броня - повдига се лекичко, а после като изкарвам на заден пак пристъргва по бордюра и си се спуска в нормално положение. Вярно, от долната страна има драскотини, но се виждат само когато легнеш под колата...иначе няма шанс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Е хубаво де, боята, та боята. Кво ви пука за боята? Много по-лесно се оправят поражения по боята, отколкото ако трябва да изчукваш и ламарини. Освен това на мен разни чертички и драскотини изобщо не ми правят впечатление, дори така смятам, че е много по-добре. А тази гъвкава пластмаса си върши идеална работа в голям процент от подобните случаи. Аз редовно паркирам на два пръста разстояние от колите пред и зад мен, като винаги очаквам, че ако някой от тия двамата реши да излиза преди мен задължително ще ме натисне леко, обаче това не ми помрачава ежедневието изобщо, напротив. Така и не мога да възприема педантичното отношение към автомобила като към някаква уникална едва ли не свята вещ. Егати преекспонираните ламарини. От лятото имам едно черно петно с диаметър около 4 см. на предната маска под капака, в резултат на удар от летящ камък на магистралата. Черното е от пласмасовтата основа, след като го минах с няколко шкурки за да го подготвя за китосване и боядисване, ама в момента си седи такак и хич не ми се занимава. Даже се ядосвам, че си дадох парите за флакона с боя металик, така с това черно петно колата ми излгежда по-интересна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 ....Така и не мога да възприема педантичното отношение към автомобила като към някаква уникална едва ли не свята вещ. ... Така де, какво са се разциврили все едно, че кой знае какво карат....Чефо с ферарито да му мисли за драскотините, понеже като се сети колко е дал за него и колко после ще го одрусат за боядисване...ама пак добре, че човек по някое време все се събужда и му става едно весело като разбере, че всъщност няма да се охарчва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Малееее тоя тотално се изпедерасти: http://www.youtube.com/watch?v=dU77MpIHP3c#t=198 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Това си е с давност година и нещо...не казвай, че за пръв път го чуваш... Онзи там се прави на храст, мен ако питаш си е чист педераст... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.