djadomraz Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 21 годишен бушмилс ми минава през гърлото и е такъв мехлем... ммммм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 21 годишен бушмилс ми минава през гърлото и е такъв мехлем... ммммм Наздраве дедо! Капачката със специална коркова тапа ли е? Щото ако не е, ще трябва да те разочаровам, че не пиеш това, което си мислиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Какво може да му е специалното на корка не разбирам? Иначе да, с такава тапа е, не е с дозатор, ако това имаше предвид. С дозатор са скапаните уискита, които аз не мога да пия. Всичко над 100 кинта е с коркови тапи, дори хубавите бленд, та какво да говорим за малцовите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Какво може да му е специалното на корка не разбирам? През него уискито "диша" и още няколко подобни тънкости. Това с дозаторите е ясна индикация за МЕНТЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Аз съм забелязал, че колкото по-грозна изглежда бутилката, толкова по-хубаво е уискито. Виж коняците традиционно са си в уникални бутилки (и са на цената на поне 2 уискита ама то е друга тема). Сега ще скочи някой трезвеник, че се обясняваме за пиячка в тази тема, а не в другата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Ако пък и не оцветена бутилката направо е висш пилотаж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Отиваш в ЕМК. За чий чеп обаче ще ръчкаш готова работа... Пикаеш на шумка да ти тропа ми се струва... Защото не ме кефи заводския плейър, а навигацията все едно я няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Eй така се прави: Не, не е смешно, УНИКАЛНО УМНО е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Защото не ме кефи заводския плейър, а навигацията все едно я няма. има и друго обаче аз както и много хора харесваме колите да са максимално близо до това което е излязло от завода без посредствени плеъри с евтини светлинки , аз лично кола със сменен касетофон ако ще и най-хубавият алпин да е музиката , даже няма да я погледна. вземи си един xcarlink и ще ти е мирна главата , хем ще стане и далеч по бързо и лесно. вчера врътнахме и ние едно такова чеверменце ама с агне , добре е Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Аз мога да си го запазя фабричния плейър и ако тръгна да я продавам, да си го сменя просто. И без това никой няма да ми оцени плейъра за 900лв и да е готов да даде пари отгоре.Гледах някакъв такъв виртуален CD Changer, но не ставаше за моята кола. Най-хубавия Xcarlink виждам, че е 115 паунда, което са си 260лв.Не знам дали си заслужава икономията, при положение, че мога да взема чисто нов ето такъв за 470лв, при положение, че в деком е 899лв.А и освен тия 260лв, трябва да сложа и парктроник, защото няма как да свържа камера. Реално на цена идва едно и също. Само работата по свързването... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 ..защото няма как да свържа камера. ... Защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Ами защото трябва да слагам допълнителен екран за камерата. Ако сложа и поставка да си слагам телефона докато карам, ще стане като на djadomraz бюрото. С 3 екрана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 А за парктроника, нали и на него трябва да му сложиш някъде "екранчето", не е ли все тая? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Ако сменя плейъра, няма да слагам парктроник и няма да имам допълнителни екрани.Камерата се свързва с плейъра и като включиш задна се включва автоматично. Може и без да включваш задна да гледаш през камерата.Няма да ми трябва и поставка за телефона, защото се свърза с Mirror Link технологията и екрана на телефона излиза върху плейъра, като може и да си го командваш през екрана на плейъра.Обажданията се прихващат по блутуут-а и се води разговора през микрофона, който е в комплекта на плейъра, та и това неудобство изчезва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Аха...не ти хванах логиката по-горе, защото съм го прочел през ред - всъщност няма да слагаш парктроник, а ще сменяш плеъра.... П.П. А иначе и от моята задна камера сигналът влиза в GPS-а и го активира автоматично....разбира се стига да се навия изобщо да включа GPS-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Eй така се прави: Не, не е смешно, УНИКАЛНО УМНО е! Хората са си го казали: Накарай мързеливия на работа да те научи на акъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Искаха ми лична карта за Smirnoff ICE. Първо се засмях, после видях, че е почти 6.0% алкохол. А аз се чудя що като оправя 6 и съм си замотан баси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Искаха ми лична карта за Smirnoff ICE. Първо се засмях, после видях, че е почти 6.0% алкохол. А аз се чудя що като оправя 6 и съм си замотан баси. Е кво толкова, ти си младеж, нормално е. Питаш ли ме, когато преди година и нещо, пазарувайки из източните щати някакъв алкохол, една касиерка, която можеше точно да ми бъде дъщеря, ми поиска ID. На всичкото отгоре бях брадясал зверски, като половината брада ми е естествено побеляла. Аз гледах пет минути неразбиращо, докато накрая само изръсих едно "Seriously?". Да не говорим за това, че BC шофьорската ми книжка се оказа изключително трудна за "разгадаване", макар и да си е на чист английски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 На мен по принцип си ми я искат, но не вярвах, че дори за въпросната напитка я искат. Явно и за ферментирал компот ще ми искат лична карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Принципно трябва да ти я искат и при всяко плащане с кредитна карта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Принципно трябва да ти я искат и при всяко плащане с кредитна карта... Тва са стари положения. Вече всички кредитни карти са Chip§Pin и при нормално пазаруване няма никакъв смисъл да се изисква ID. Евентувално ако става въпрос за по-сериозни транзакции, тогава ID може да се прибави като допълнителна подсигуровка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Тука картите винаги са имали пин и повечето са с чип, но въпреки това са задължени да искат Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Принципно в някои магазини като плащаш с дебитна карта може и да не се пише пин.Тогава искат лична карта със сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Принципно в някои магазини като плащаш с дебитна карта може и да не се пише пин.Тогава искат лична карта със сигурност. За подобни изцепки псувам много по Глобул. Оставил съм на майка ми една дебитна карта за да ми плаща разни дивотии в БГ. Съответно отива в Глобул за да плати договор на мое име, с карта на мое име и тъпаците и отказват Иначе в Пловдив доста често ми искат лична карта когато плащам с кредитната, чак ми е досадно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Пробвал ли си да си смених цвета на косата и да не влизаш с качулка всеки път? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.