Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

21 годишен бушмилс ми минава през гърлото и е такъв мехлем... ммммм :)

Наздраве дедо! Капачката със специална коркова тапа ли е? Щото ако не е, ще трябва да те разочаровам, че не пиеш това, което си мислиш. :)

Какво може да му е специалното на корка не разбирам?

Иначе да, с такава тапа е, не е с дозатор, ако това имаше предвид. С дозатор са скапаните уискита, които аз не мога да пия. Всичко над 100 кинта е с коркови тапи, дори хубавите бленд, та какво да говорим за малцовите

Какво може да му е специалното на корка не разбирам?

През него уискито "диша" и още няколко подобни тънкости. Това с дозаторите е ясна индикация за МЕНТЕ. ;)

Аз съм забелязал, че колкото по-грозна изглежда бутилката, толкова по-хубаво е уискито.

Виж коняците традиционно са си в уникални бутилки (и са на цената на поне 2 уискита ама то е друга тема).

Сега ще скочи някой трезвеник, че се обясняваме за пиячка в тази тема, а не в другата..

Отиваш в ЕМК. За чий чеп обаче ще ръчкаш готова работа... Пикаеш на шумка да ти тропа ми се струва... 

Защото не ме кефи заводския плейър, а навигацията все едно я няма.

Защото не ме кефи заводския плейър, а навигацията все едно я няма.

има и друго обаче аз както и много хора харесваме колите да са максимално близо до това което е излязло от завода без посредствени плеъри с евтини светлинки , аз лично кола със сменен касетофон ако ще и най-хубавият алпин да е музиката , даже няма да я погледна.

вземи си един xcarlink и ще ти е мирна главата , хем ще стане и далеч по бързо и лесно. 

вчера врътнахме и ние едно такова чеверменце ама с агне , добре е :drunk:

Аз мога да си го запазя фабричния плейър и ако тръгна да я продавам, да си го сменя просто. И без това никой няма да ми оцени плейъра за 900лв и да е готов да даде пари отгоре.

Гледах някакъв такъв виртуален CD Changer, но не ставаше за моята кола. Най-хубавия Xcarlink виждам, че е 115 паунда, което са си 260лв.
Не знам дали си заслужава икономията, при положение, че мога да взема чисто нов ето такъв за 470лв, при положение, че в деком е 899лв.

А и освен тия 260лв, трябва да сложа и парктроник, защото няма как да свържа камера. Реално на цена идва едно и също. Само работата по свързването...

Ами защото трябва да слагам допълнителен екран за камерата. Ако сложа и поставка да си слагам телефона докато карам, ще стане като на djadomraz бюрото. С 3 екрана.

Ако сменя плейъра, няма да слагам парктроник и няма да имам допълнителни екрани.
Камерата се свързва с плейъра и като включиш задна се включва автоматично. Може и без да включваш задна да гледаш през камерата.
Няма да ми трябва и поставка за телефона, защото се свърза с Mirror Link технологията и екрана на телефона излиза върху плейъра, като може и да си го командваш през екрана на плейъра.
Обажданията се прихващат по блутуут-а и се води разговора през микрофона, който е в комплекта на плейъра, та и това неудобство изчезва.

Аха...не ти хванах логиката по-горе, защото съм го прочел през ред - всъщност няма да слагаш парктроник, а ще сменяш плеъра....

П.П. А иначе и от моята задна камера сигналът влиза в GPS-а и го активира автоматично....разбира се стига да се навия изобщо да включа GPS-a.

Искаха ми лична карта за Smirnoff ICE. Първо се засмях, после видях, че е почти 6.0% алкохол. А аз се чудя що като оправя 6 и съм си замотан баси.

Искаха ми лична карта за Smirnoff ICE. Първо се засмях, после видях, че е почти 6.0% алкохол. А аз се чудя що като оправя 6 и съм си замотан баси.

Е кво толкова, ти си младеж, нормално е. Питаш ли ме, когато преди година и нещо, пазарувайки из източните щати някакъв алкохол, една касиерка, която можеше точно да ми бъде дъщеря, ми поиска ID. На всичкото отгоре бях брадясал зверски, като половината брада ми е естествено побеляла. Аз гледах пет минути неразбиращо, докато накрая само изръсих едно "Seriously?". Да не говорим за това, че BC шофьорската ми книжка се оказа изключително трудна за "разгадаване", макар и да си е на чист английски. :lol:

На мен по принцип си ми я искат, но не вярвах, че дори за въпросната напитка я искат. Явно и за ферментирал компот ще ми искат лична карта :D

Принципно трябва да ти я искат и при всяко плащане с кредитна карта...

Тва са стари положения. Вече всички кредитни карти са Chip§Pin и при нормално пазаруване няма никакъв смисъл да се изисква ID. Евентувално ако става въпрос за по-сериозни транзакции, тогава ID може да се прибави като допълнителна подсигуровка.

Принципно в някои магазини като плащаш с дебитна карта може и да не се пише пин.Тогава искат лична карта със сигурност.

Принципно в някои магазини като плащаш с дебитна карта може и да не се пише пин.Тогава искат лична карта със сигурност.

За подобни изцепки псувам много по Глобул. Оставил съм на майка ми една дебитна карта за да ми плаща разни дивотии в БГ. Съответно отива в Глобул за да плати договор на мое име, с карта на мое име и тъпаците и отказват :D

Иначе в Пловдив доста често ми искат лична карта когато плащам с кредитната, чак ми е досадно. 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...