Midex Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Е уста има - все ще стане за нещо. .. И цици, и цици, дядо попе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 И цици, и цици, дядо попе... Ученото си е учено. Иначе повече от 12 часа на ден игра на компа = зомби, може да си стиснем ръцете и на 8 часа. Според зависи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Аз пък имам лек проблем с LOL,но се надявам скоро да почна работа и да се реши Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Има и са. Ако държиш ще потърся статията, но това, което описа е точно параноята на всички противници. Правени са тестове, включително са го взривявали за да се измерят последствията в контролирана среда - нищо по-различно от другия. Проблемите от ядрените реактори се преекспонират много здраво.Дедо бе, поспри се малко. Нищо не се преекспонира, говоря за тия двигатели конкретно. Просто никой нормален индивид не би посмял да се навре в нещо подобно и да излети с него в космоса и това си е съвсем резонно. Виж за непилотирани кораби може би да станат нещата. Но пак ти казах, това изобщо не е решението, което да дръпне развитието на космическите полети. За сериозни космически двигатели се изискват революционно-различни източници на енергия, при това колосална такава. Дори да предположим, че ще се използва някаква позната технология, която да ускорява космически кораб до скорости сравнително близки до тези на светлината за осъществяване на полет до някоя от близките до нас звезди, ще трябва да се разполага с неограничен енергиен източник. Такъв от познатите ни до този момент може да бъде единствено реактор на ядрен синтез - водород в космоса колкото искаш, обаче още сме твърде далеч от усвояването на тази технология, а уж самия процес го познаваме много добре. И цици, и цици, дядо попе... Хубаво де, защо пък всички са убедени, че русалките нямат от онова другото? Виждали са русалка на живо или какво? Според мен би трябвало всичко да си имат, като рибената опашка е само екстра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Хубаво де, защо пък всички са убедени, че русалките нямат от онова другото? Пърдялник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Изгоря или каквото там правят флашките като се развалят. За сефте ми се случва нещо такова. Изнервен, от бест бая си взех 16 гиги и сега ще има мръсна чалга из улиците . А поради факта, че инструментите правят майстора....за сега съм с 3 тонколони, вместо с 4. Това е няква мъка с по-голяма отвертка да завиваш по-малки винтчета. За малко да скъсам едната мембрана Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 И цици, и цици, дядо попе... Цици дето модераторе, ама ако не трябваше да е с обтегаема форма за по-добро плаване Колкото кита има цици - сигурно са некви такива - нюню. За това не ги и споменах Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Може да са еластични и като излезе на въздух да се издуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Колкото кита има цици - сигурно са некви такива - нюню. За това не ги и споменах Имат бе, няма майтап. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Тая е някво китайско менте :) Знаем ти слабостта към китайското Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Пред мен стои голяма дилема. Да си взема ли CD да си сменя фабричното или да не си взимам CD да си сменя фабричното. Единствено ме притеснява, че няма да има кой да ми го свърже като хората после, а сам е почти абсурд да се оправя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 За кола ли говориш, за лаптоп ли...нищо не се разбира. Сигурно става дума за първото, така че се обърни към Магданоза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Пърдялник? Е що, според теб нямат ли? Дори и да акат теменужки, все някак си от някъде трябва да излизат. Имат бе, няма майтап. Мдам, за циците няма спор, ама и на тази снимка съществените неща не се виждат, та ще трябва само да умуваме логически. За кола ли говориш, за лаптоп ли...нищо не се разбира. Сигурно става дума за първото, така че се обърни към Магданоза. Лаптоп със CD? Тия не изчезнаха ли заедно с динозаврите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 За кола ли говориш, за лаптоп ли...нищо не се разбира. Сигурно става дума за първото, така че се обърни към Магданоза. Ами аз съм се обърнал, но той каза, че не се е занимавал точно с това, което аз искам, но можело да пробва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 В краен случай, технополис... до хвода има вдин гараж, момчето е разбрано. Може и да ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Проблема в цялата история е, че искам да си ползвам вече монтирания усилвател и колони без загуба на качество, а само да сменя Headunit-а с друг.За целта ми трябвали някакви преходници за кабелите, за да мога да си използвам функциите. Също ми трябвали и някакви други преходници и конектори, за да свържа управлението от волана, а също така искам да монтирам и камера за задно виждане към новото CD, която също трябва да се прекарва допълнително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Тая изгъзица камерата само за какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Ами защото нямам никаква видимост назад и паркирам трудно. Ако не е камерата, ще е парктроник, а тъй като са на една и съща цена, предпочитам камерата. Тя се предлага като опция към CD-то и горе долу цената излиза същата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Проблема в цялата история е, че искам да си ползвам вече монтирания усилвател и колони без загуба на качество, а само да сменя Headunit-а с друг. За целта ми трябвали някакви преходници за кабелите, за да мога да си използвам функциите. Също ми трябвали и някакви други преходници и конектори, за да свържа управлението от волана, а също така искам да монтирам и камера за задно виждане към новото CD, която също трябва да се прекарва допълнително. За управлението от волана освен кабелните преходници, ще ти трябва и специален интерфейс, който поддържа протокола на новия плейър, който смяташ да слагаш. Нещо като тези тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Да де. Именно. Таквоз нещо ще ми трябва за 6-те копченца на волана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Ами защото нямам никаква видимост назад и паркирам трудно. Ако не е камерата, ще е парктроник, а тъй като са на една и съща цена, предпочитам камерата. Тя се предлага като опция към CD-то и горе долу цената излиза същата. Слагаш един такъв парктроник и си спокоен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Една свястна работа с ненормирано работно време няма Всичките са от 9-18 или от 10-19часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Егати оплакванията.... Ела при нас да бачкаш от 4 до 12 или от 20 до 4 да те видя колко си ербап. Ще плачеш после за нормално работно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Ъъъ аз търся точно нещо от 2-10 или от 4-12,но уви в София няма.Все пак трябва да ходя и в университета,а искам да завърша догодина Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Мдам, за циците няма спор, ама и на тази снимка съществените неща не се виждат, та ще трябва само да умуваме логически. Фалш, Момчилееее, фалш, Даже ньйенкити са фалш! Проблема в цялата история е, че искам да си ползвам вече монтирания усилвател и колони без загуба на качество, а само да сменя Headunit-а с друг. За целта ми трябвали някакви преходници за кабелите, за да мога да си използвам функциите. Също ми трябвали и някакви други преходници и конектори, за да свържа управлението от волана, а също така искам да монтирам и камера за задно виждане към новото CD, която също трябва да се прекарва допълнително. Отиваш в ЕМК. За чий чеп обаче ще ръчкаш готова работа... Пикаеш на шумка да ти тропа ми се струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.