Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

здрасти. приятно ми е. аз съм от последните мохикани без фейс. смятам и така да си остана.

мобоооооооооооо, леката ми закачка и заигравка с думите започна от фейс(БУК) и премина към лицето, което всеки носи на глъвътъ си (горната). Така че и ти имаш лице. Освен ако не си Мел Гибсън :confused :moon:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

да, по-добре е. дори в СФ тези данъци са по-ниски. Във Варна също.

ако имаш постоянен адрес там и си готов.

Хах, дЕдо ми, лека му пръст имаше парцел в Храбрино... Ше зема да се регистрирам на постоянен адрес там, като взема някой ден таралясник...

П.П. Приятелката ми също няма фейсбук. И доста колеги - също. Това, че на доста хора общуването им е останало основно в нета, далеч не означава, че всички други са така ;)

До миналата седмица триех Герберасти от фейса. Май само Румен съм оставил.

Тази седмица обаче почвам с Вегейтарианците. Нещо много са се аквитизирали, не се издържа. Там няма да има прошка.

Не се хващайте за т'ва кой е от Гроб и кой не е. Веганите са далеч по-голяма напаст от глупците. Пък ако е вегейтариански гербер, малииииииииииии!

Не се хващайте за т'ва кой е от Гроб и кой не е. Веганите са далеч по-голяма напаст от глупците. Пък ако е вегейтариански гербер, малииииииииииии!

ми ако е и гей от горе на всичко? От столипиново. :)

Ти по принцип ли си заключена ощипана девойка в мъжко тяло или само тука го играеш такава?

Oh, wait:

Или ти си гей+веган+ром+гербер? Ако е така, не съм целял да те обидя. Предполагам, че бидейки в тази тежка категория, животът ти не е лесен!

Виждам, че докато работя по аквариумите днес, някакви лайна са ударили вентилатора... Вие вино нямате ли бре, хора? Погледнете навън какво е - само за полягване с питиета и мезета...

Това беше на стената на Иван днес...

=====================

Ама какъв хляб съм си изпекъл..... И след малко с правена от нас лютеница като го запукам....  :devil

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...