Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

аз обикновено като пиша...не си правя вятър на устата

Едва ли някой би могъл да си прави вятър на устата с клавиатура...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Карти за намаление, групово пазаруване, разни оферти като грабо и прочее ги смятам за тъпотии. Винаги има някакво шибано огранипение или подробност та да ти се отще

ама ако намериш още 20 пациенти и шефа на пирамидата ще мине на бентли и ше спре да се занимава с тия прости беемвета на духинг.

Взимаш патрона и отиваш при онези с бравите. Двата стандарта са за да те нервират единствено. Разликата е в около 1мм на езика или положението му. С просто око трудно се забелязва, но грешния вид просто не работи

Работи ама по някое време блокирала... :unhappy:

Работи ама по някое време блокирала... :unhappy:

В моя случай взехме една брава ей тъй на вид от Бриколаж, тръгнахме да я монтираме и не стана. Пробвахме с едно малко чукче (голямо нямахме) да я наместим - пак не стана. Така я въртяхме, онака я въртяхме - влиза и не превърта. Накрая извиках един ключар, той каза че сме взели по ДИН трябвало по БДС и понеже нямал ни изброи 5 места където да търсим, накрая май само в Мауер имаше та взехме тяхната (и трябваше да го слушам как ни сапунисва 15 минути колко перфектни са им бравите и как никой не можел да ги разбие дрън дрън та пляс)

В моя случай взехме една брава ей тъй на вид от Бриколаж, тръгнахме да я монтираме и не стана. Пробвахме с едно малко чукче (голямо нямахме) да я наместим - пак не стана. Така я въртяхме, онака я въртяхме - влиза и не превърта. Накрая извиках един ключар, той каза че сме взели по ДИН трябвало по БДС и понеже нямал ни изброи 5 места където да търсим, накрая май само в Мауер имаше та взехме тяхната (и трябваше да го слушам как ни сапунисва 15 минути колко перфектни са им бравите и как никой не можел да ги разбие дрън дрън та пляс)

Дам и мен ме сапунисваха онзи ден за патрон за 135лв :D

Та днес поръчах от онлайн магазина им за 35лв един, та да видим каква ще я свърша утре.

П.С. Къде намери на Мауер да продават?Защото офиса им там до моста на герджика, не били магазин :)

Тия пичове не ги знам какво творят по Богомил, но целият блок вибрира...  :grin:

Междувременно вонята пак се носи из града... Проверките били показали, че не е от пречиствателната станция - каква изненада! Да видим кога ще се сетят да прегледат канализацията... И докога от ВиК ще се правят на ударени... 

А-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а,300 лв. билет?????????????????????????????????????????

За събитие,където ще те агитират да се присъединиш към меко казано съмнителна кауза и то с начална вноска. :nugget:  :laughing:

П.С. С изпълнители 

* Графа

* Мария Илиева

* Десислава

* Дичо

* Васил Петров

Няма да стане!

Тея наште няма ли да се усетят ква бомба със закъснител са бежанците,чиято бройка се увеличава?!И да си зададат някои въпроси така както аз го правя след като погледна картата ?

Мен пък ми е интересно тия бежанци как така прескачат Турция и идват тук, и що не ходят в Гърция?

все си мисля че малко се преувеличава с всичките "радикалисти" които ще влезнат заедно с другата сган но въпреки това не мисля че се обръща нужното внимание на тоя проблем , тихомълком минава новината че ще се строи 30 метрова стена , ма иначе всичко било ок , контролирали ги били....... шЕ видим , дано да нямаме след 5 години такива проблеми каквито има Македония в момента с Албанците. 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...