Antares Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Ебаси абстиненцията... Това не е на добре.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Що да е вредна? Защо е много калорична. Усещам как "локофена" ще се дави в собстената си кръв едит: LPFC, нямах предвид теб...извинявам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Усещам как "локофена" ще се дави в собстената си кръв ако това изказване е отправено към мен, ще обясниш ли какво искаш да кажеш и кое по-точно те накара да го кажеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 края на кариерата на един наистина добър футболист дойде.не е приятна гледка. Ай сикана бе майна! Как може бях го пропуснал този мач снощи и днес 1 приятел ми разказа ама не очаквах че може да е нещо толкова жестоко Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Минава ми през главата ,че времето е много слънчево последните няколко дни, даже прекалено топло , и се чудя да се радвам ли или да очакваме екстремно застудяване Също така искам да поздравя и да попитам къде се изгуби TAZ ? Приятно кафенце на всички които му се наслаждават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 трябва да си продам видеокартите, че съм се обезпаричил... тъпо магаре, ще си дава парите за глупости... на ти сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Налегнало ме е много сериозно нежелание за работа Не помня кога беше последният уикенд, през който не съм имал работа. И съм затрупан с разни идиотски ръководства с инструкции за употреба на всевъзможни машини. Искам почивка! Искам поне два дни без професионални задължения! Искам рожденият ми ден да дойде по-скорооооо! П.С. Навсякъде около себе си чувам тихо пищене...полудявам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Аз като гледам времето навън и слушам седмичната прогноза, сърчицето ми затрептява и ми се иска да съм цветенце и да цъфтя, да цъфтя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Аз като гледам времето навън и слушам седмичната прогноза, сърчицето ми затрептява и ми се иска да съм цветенце и да цъфтя, да цъфтя... Само да не ти го нацъфтят... Ти вчера що не се обади? Върза ми тенекия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Само да не ти го нацъфтят... Ти вчера що не се обади? Върза ми тенекия... И ся как е ... дрънчи ли ти .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Епа неска съм се явил на бял свят преди шеснадесет лета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Честит ти рожден ден тогава Жив и здрав и всичко най-готино Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Епа неска съм се явил на бял свят преди шеснадесет лета. Жив и здрав и още 16х16 лета... А иначе на мен нищо не може да ми мине през главата в момента просто защото ме боли...а и каиве не съм пил...ужаса е огромен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Епа неска съм се явил на бял свят преди шеснадесет лета. ЧРД , брат , щастието да не те напуска ии всяко твое желание е мое пожелание Ще си отворя 1 бира за твое здраве , наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Епа неска съм се явил на бял свят преди шеснадесет лета. Честит Рожден Ден! Желая ти да си здрав, да имаш много късмет, приятели (може малко, но верни), шанс в живота и да си много усмихнат! Поне толкова Весело изкарване!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 ЧРД на един от най-смислените 16-годишни хора в тоя форум! Скейтър, жив и здрав да си и всичко да става както си го мислил! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 ЧРД на един от най-смислените 16-годишни хора в тоя форум! Скейтър, жив и здрав да си и всичко да става както си го мислил! Подкрепям Курунир! Не бях забелязал че си на 16! Повечето на твоята възраст са абсолютна пепел Жив и здрав! Много щастие, късмет и всичко най! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Епа неска съм се явил на бял свят преди шеснадесет лета. ЧРД здраве и да е кораф може и да не е прав Ба* го верно си бил на 16 Минава ми , че мразя Макдоналдс и пиримоциииите му под 10 лв немога да оставя като ида Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Мерси много,Пичове и Пички.Живи и здрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Мерси много,Пичове и Пички.Живи и здрави! Няма мерсиии, сипиииииииии Здраве, щастие , късмет , коли ,жени , пари , мотокари, камиони, самолети , хеликоптери, къщи на 6 етажа с 4 дка двор, мотори на 4 колела , Ферарита в гаража, кучета и котки по двора, яка софра в трапезарията и много усмивкиииииииииии ти пожелавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Мразя да форматирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Защо винаги става така, че едната седмица ти е нормално натоварена, а следващата, по едно и също време на деня трябва да си на две места едновременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Щото бате живеем в лайняна държава, която ни е поставила в още по-лайняни условия на живот. Щото сме насредата на една голяма пиеса, която не се знае кога ще свърши. По-лошото е че не изглежда да свършва добре. Така че мести си го в другия крачол и давай напред Малко е уморително на моменти, но няма как. За сметка на това след това бирата се услажда повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Само да не ти го нацъфтят... Ти вчера що не се обади? Върза ми тенекия... Ми то затова ще цъфти Беше късно и можеше да си си легнал с накоя девойка, дето е цъфнала и тя... Канят ме на екскурзийка през уикенда на Златоград, дали моето момченце ще се съгласи да я сподели с мен? Или пак ще се опива? И там това ще се прави ама поне на въздух и с другари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Skapana istoria, ne moga da si instaliram poddryjka na bulgarski...Inache tuka e mnogo iako, horata sa mnogo drujeliubni kma bratiata slaviani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.