Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тоя ФБ пак го промениха да ГЕ

едит. Сакам да благодаря на Магзданозчо за съветите. Сега си имам музичка за чудо и приказ.

едит: 2. Дядомразе, не е останало време и за стола. Но той е на първо място в списъка след като изпълних нещата с музиката. :) Мерси и на теб ;)

Моля, моля..Няма проблеми..Радвай се и свирукай...Със здраве да си я ползваш.. :beerchug

Добре де, тия протестиращи що не отидат у Тракия?! Там имат най-много електорат!? Има млади хора... хем там има необятни пространства... ще си свирят, викат, пеят ... Иван ще си работи на спокойствие? Ваньо пускай подписка против тях. И им пусни нещо на Хиподил, барем те разберат.

Господе, какво ми става. Гледам това > http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=64&t=349294 и се чудя как да не го купя... 

Нямам нищо против протестиращите!!! Стига си иронизирал цялата схема! Нека протестират, ТОВА Е ТЯХНО ПРАВО! Но преди имаше шатри, подписи, хора, плакати! А сега има 1 дядо с нелегална тонколона, който псува, обижда и пропагандира сваляне на правителство и гласуване за Герб! Има основна разлика в случващото се.

Разбирам, че аз и мобо сме единствените във форума, които не са от Герб. Разбирам, че всички вие сте млади, умни, проспериращи и т.н. Сега ние сме малцинството.... Отнасяйте се с нас като с такова и ни замервайте с безплатни услуги!

Ебаси цените на тия трошени е 36ци... Как може кола произведена 95-та да струва 6к ? Странното е че за тия пари се взима нещо 2002-2004та година :D 

Нямам нищо против протестиращите!!! Стига си иронизирал цялата схема! Нека протестират, ТОВА Е ТЯХНО ПРАВО! Но преди имаше шатри, подписи, хора, плакати! А сега има 1 дядо с нелегална тонколона, който псува, обижда и пропагандира сваляне на правителство и гласуване за Герб! Има основна разлика в случващото се.

Разбирам, че аз и мобо сме единствените във форума, които не са от Герб. Разбирам, че всички вие сте млади, умни, проспериращи и т.н. Сега ние сме малцинството.... Отнасяйте се с нас като с такова и ни замервайте с безплатни услуги!

Иване, залагам лявата ти ръка, не иронизирах. Честно. Знам какво е някой да пили до вас/офиса по-цял ден и да ти пречи да работиш. Сериозно го казвам. Тия ходения на центъра да се протестира не ги схващам. Все едно не могат да отидат някъде другаде. 

Искрен съм, няма ирония. 

Наистина си мислех, че иронизираш. Съжалявам,

Но правото на протест не бива да се отнема. Но трябва да се прави цивилизовано. Трябва да призная, че старите платени протести ги правеха по-добре, отколкото новите платени такива. Сега наемат хора за по-малко пари.. Съответно - по-глупафки...

Всичко в района е въпрос на контрол от:

Кмет на Район „Централен“-  г-жа Райна Петрова
Тел. 032/658 211, e-mail: kmet.centar@abv.bg 

Телефон: 032 / 658 237
WebSite:  http://www.plovdivcentral.org/

Дъ КмеТотев би трябвало да бъде открит на:

Пловдив – 4000, Пл. Ст. Стамболов 1 Тел.:+359 32 656700, Факс: +359 32 656703, email: kmet.kmet@plovdiv.bg

, но едва ли в петък-следобед. Иначе той би трябвало да контролира Пловдивски Общински инспекторат:

При сигнали за нарушение на наредбите на Община Пловдив:

Пловдивски общински инспекторат 032 625 650, 625 660, 633 323, 6-111

които пък при обаждане на тези телефони моментално да съставят акт за вдигане на шум в жилищни райони и нарушение на наредбата, която бях цитирал по-напред.

ама тва не е като да търсиш подкупи или поводи за глоби, за да си попълваш семейния бюджет, така че не е ясно дали ще се задвижат.

иначе в 15:00 е чудесно време да се сигнализира до инспектората. тъкмо ще са си стегнали багажа да си ходят.

правото на протест, не включва право на нарушение на обществения ред.

Ебаси цените на тия трошени е 36ци... Как може кола произведена 95-та да струва 6к ? Странното е че за тия пари се взима нещо 2002-2004та година :D

това не може да е истина...за 1500 лв трябва да може да си купиш 316-ка . За 6000 лв ще трябва и някви акции да вървят заедно с тая 36-ца(която не е М-ка).

Бе то ако псува и то по микрофона и тонколоната, най-малко нарушава обществения ред. Нещо ау, да го глобят?

Не е вярно. Казах само, че е пластмасов и не ме кефи. Нищо друго не съм казал, освен че е неоправдано скъп.

Не си споменавал нищо за пластмасата :) Нито за цената. За справка:

Еми... не знам дали да ти честитя.. :)

Най-много да се откажеш от Андроид след второ поредно разочарование.

Със здраве да си го ползваш и се надявам да не те дразнят нещата, които дразнят мен.

Отделно съм съгласен, че е прекалено доста скъп, но същото важи за повече смартфони.

аз и мисля други работи.

2 червени картона , 2 пропуска на Манолев , 1 пропуск на Ивелин Попов ...... бахти тъпите Арменци......... 

...

Ахахаха, баси култовите имейл адреси. Първо, кметицата на район Централен ползва смотан (баси спелинга само kmet.centar) АБВ акаунт за официална кореспонденция kmet.centar@abv.bg! WTF???!!! Поне баш-кмета има адрес в собствен домейн (надявам се собственост на общината), но пък за сметка на това е направо култов и кърти мивки: kmet.kmet@plovdiv.bg - кмет.кмет@баден.баден, ахахахахахахахасдклфйхсдкфйхсдкйхфсй :lol: :rofl:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...