Psihara^^ Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Така, след като слезнах долу да го питам защо високоговорителя му е скрит в кашон и къде му е разрешението, 5 яки момчета ми скочиха. Гербаджиите са платили на доста народ да седи и да пази, явно. Сега ще пусна молба до Кметя. Да видим този человек какво ще направи по въпроса. Ако и с него не стане - клипче и в някоя медия. Това е нетърпимо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Не ти вярвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Молбата е пусната. Сега чакаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Лигльо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 кой дядо на кой център и какъв е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Този на фонтана на бингото, който събира подписката за сваляне на правителството.Има една тонколона от която от време на време гърми музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 ...който събира подписката за сваляне на правителството. Ахааа...той Ваньо явно затова негодува...аз пък си мислех, че е за някакъв дето проси, ползвайки музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 От време на време?! През цялото време! И на всичкото отгоре има микрофон и постоянно псува, нарежда, подканва хората, заяжда се, и още какво ли не! Всеки ден! Не може да се работи! Той е точно под терасата! Това не е човешко. И на всичкото отгоре пуска само 3 песни през тъпата тонколона! Подписи събирал. Хуя ми събира. Предишните протестиращи бяха много по-човечни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 ако шума е бил и между 14:00 и 16:00 то е нарушавал наредбата за осигуряване на обществения ред чл. 4 ал.(1) и подлежи на санкции. част от сградите по Княз Алекансдър Батемберг са си жилищни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Ванка, ти ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Не знаех, че в човешкото тяло има толкова много различни мускули. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Ванка, ти ли си? Той е! Щото ходи пеша... OMG ТОЯ Е ВЕГАН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Тоя ФБ пак го промениха да ГЕ едит. Сакам да благодаря на Магзданозчо за съветите. Сега си имам музичка за чудо и приказ. едит: 2. Дядомразе, не е останало време и за стола. Но той е на първо място в списъка след като изпълних нещата с музиката. Мерси и на теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Той е! Щото ходи пеша... OMG ТОЯ Е ВЕГАН! Мда, той ми беше една от инспирациите, когато започвах. Ама сега съм по-добър от него и си търся нов идол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Аз съм свободен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Аз съм зает, ама имам един свободен слот за идолопоклонници Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Аз съм свободен. Честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Аз съм свободен. Как така? Ти нямаше ли жена и дете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Свободата е състояние на дуxа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Какъв дух с жена и деца?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 опитомен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Нещастните продажни курви от plovdiv24 са ме написали като "реститутка". Нямам думи, просто нямам думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Да не стават грешки - свободен съм да му стана идол. Жената и детето не пречат - ей го на Зевс се е справял добре Даже, ако слуша от време на време ще отскачам до центъра, да ми се любува и почита на живо :) Може да заставам до дядото с микрофона. Нещастните продажни курви от plovdiv24 са ме написали като "реститутка". Нямам думи, просто нямам думи.Еми нали малко по-назад в темата стигнахме до извода, че си желана жена. Сега дали си реститута или нямаш нипо по главната ти си занеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Нещастните продажни курви от plovdiv24 са ме написали като "реститутка". Нямам думи, просто нямам думи.Явно нещо бъркаш с тренировките . Трябва повече да вземеш да приличаш на мъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Предполагам объркването е дошло от роклята.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.