Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Къде видя някой да казва всеки ден? Ха сега да видим, кой слага чужди думи.

Браво, че магазина ти е до блока - вдига му се пазарната цена, но на някой не им е.

Пак да повторя - да си пазаруваш за теб си е едно, за 2-3-4 човека е друго, особено ако е и за седмица, а не за довечера да хапнеш нещо.

А като се наложи и да идеш с детето, и за 1 торбичка, пак ще е с колата.

Assassin-а го вади като аргумент в дискусията. Значи го прави всеки ден. Ако го правиш 1 път седмично, защо изобщо се споменава?

Говорехме за предвижване от точка А (дом) до точка Б (работно място) в рамките на 2км в градска среда.

Ама правете си каквото си искате. Аз се натоварвам като трябва да търся място за паркиране в центъра, та затова нямам намерение да се натоварвам излишно всеки ден с това начинание. Предпочитам приятна разходка.

И не, не ми трябват цици. Ще помоля да не просите нежелани услуги от мое име. Ако на някой му трябва допълнителната цица на Иван, да си я поиска за себе си директно, а не чрез трети лица.

Толкоз тъпотии в 5 страници дори в тая тема - не бях виждал 10 години... Тотално No comment. Някои хора вместо да поумняват - прогресивно затъпяват... Други, които са напълно неграмотни на определена тема, правят опити грамотно да обясняват неграмотността си на останалите... Ужас... 

Както и да е... Вчера източих 250 литра вино и направих скара за 35 души. Дядо стана на 80 с много хора и ръченици. Да е жив и здрав и го споменавайте с добро. Тези, които сте яли от салатите му и сте пили от ракийката му имам предвид. И дано някои поне от нас да доживеят до такива години...   

Assassin-а го вади като аргумент в дискусията. Значи го прави всеки ден. Ако го правиш 1 път седмично, защо изобщо се споменава?

Говорехме за предвижване от точка А (дом) до точка Б (работно място) в рамките на 2км в градска среда.

Ама правете си каквото си искате. Аз се натоварвам като трябва да търся място за паркиране в центъра, та затова нямам намерение да се натоварвам излишно всеки ден с това начинание. Предпочитам приятна разходка.

И не, не ми трябват цици. Ще помоля да не просите нежелани услуги от мое име. Ако на някой му трябва допълнителната цица на Иван, да си я поиска за себе си директно, а не чрез трети лица.

Ами почти всеки ден, да...

То са зеленчуци, алкохол...

Добре айде, дай ми я тая цица, ама да не е космата само!

Дядо стана на 80 с много хора и ръченици. 

Жив и здрав да ви е дядото и поне до неговите години да доживеем! Наздраве!

Да бе, да е жив и здрав дядото още поне толкова.

Все ми е било гадно, че нямам дядовци. Всички са се споминали до 4-годишната ми възраст... :(

Абе тя аргументацията е за простосмъртните. А на безсмъртните и безгрешните да са им живи и здрави дядовците :)

Никога не съм вярвал, че ще гледам тази камбанария, но днес гласувах за оставането на клиент, от когото реално не реализираме печалба (980 евро за миналата година), но осигурява работа на 1-2ма от сътрудниците ни. Напълно съм убеден, че ако това го гласувахме миналата година, щях да кажа "тия да се махат, по-добре да си почиваме малко". Но не ми пречи да отделям малко време, ако 1 семейство има хляб на масата. Да видим дали ще го мисля същото догодина.

Никой не е казал, че сме. Баси. Просто казваме, че всички, които шофират, са ламери. Т'ва е. ;)

Аве... Аполоне... Ай Яла да ми носиш онова, дет ми се лангърка из багажника. Ем тия кинти, дет за бензин ги давам ти ще ги взимаш. Кво му'й!? Ем ше си шпоркаш пеш, ем ще си помпиш кофички с има - няма, сто и пеесе кила... Ъм, кво ше кажеш? Дабъл бенефит ве, брат... Ем ше взимаш кинти за тва, дет ти е приятно, ем найш кви ръце ще заформиш!?  Ще можеш да гушкаш едновременно по 4 -5 кифли с червени роклички.

Аде, де..., бъди човек и отделяй по малко време, та един друг човек да не бъде вече ламер :unhappy:

Не е само при теб, и тук съм го забелязал. Не знам дали е точно сутрин и  вечер но от време на време си я пуска тази грешка вместо да се отвори :)

Това ми трябваше да знам. Сега вече поне обяснението не е паранормално :D

0000050734-middle.jpg

Никога не съм вярвал, че ще гледам тази камбанария, но днес гласувах за оставането на клиент, от когото реално не реализираме печалба (980 евро за миналата година), но осигурява работа на 1-2ма от сътрудниците ни. Напълно съм убеден, че ако това го гласувахме миналата година, щях да кажа "тия да се махат, по-добре да си почиваме малко". Но не ми пречи да отделям малко време, ако 1 семейство има хляб на масата. Да видим дали ще го мисля същото догодина.

И как осигурява работа, като имате 980 евро печалба? Или взимате 0.2% от целия оборот от тоя клиент, или на онези 2-ма сътрудници не им трябва много. :)

И как осигурява работа, като имате 980 евро печалба? Или взимате 0.2% от целия оборот от тоя клиент, или на онези 2-ма сътрудници не им трябва много. :)

Разлика между печалба и приход да правиш.

Аз поне го разбирам след заплати,осигуровки и тн. на два работника от тоя клиент им остават 1000 евро печалба.

Разлика между печалба и приход да правиш.

Аз поне го разбирам след заплати,осигуровки и тн. на два работника от тоя клиент им остават 1000 евро печалба.

Бинго.

Това и аз го разбрах, но не разбирам каква е тая фирма, която урежда работа на работници, като дава на тях много по-голяма печалба, отколкото прибира за себе си. Не разбирам и защо го прави. По принцип началните договорни условия не са ли били за нормална печалба от клиента като фирмата посредник да си е прибирала достатъчен дял?

Абе все едно... Не ме и интересува.

само ако има и сричкопренасяне.

иначе съм чувал че имало стари норми които забраняват двустранното подравняване, защото неравните интервали правят четенето неудобно и по-бавно.

ТОЗИ ДЯДО НА ЦЕНТЪРА ЩЕ ГО ЗАСТРЕЛЯМ! И ТОЙ И ТОТЕВ И ВСИЧКИ, КОИТО СА МУ ПОДПИСАЛИ РАЗРЕШЕНИЕТО, ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНАТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТААААААААААААААААААА

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...