Psihara^^ Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Аз го правя всеки ден също. 2,1 км в посока. От -11 до +38,5. Все още шавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Аз и в дъжд съм го правил. И в сняг и в киша. И в пек. И то не веднъж, а всеки ден. 1.7 километра по права линия (без да мога да се движа по права линия). И странно - жив съм. Е, може би минуса е, че отивам освежен на работа, след разходката до там. Точно заради това написах, че не е невъзможно нито е геройство То ако това ще е аргумента, и на мен нищо ми няма от каране на колата Но ако колата ми стои пред блока и мога да си спестя ходенето, бих предпочел да отида с колата. Особено в неприятно време Тук всички се оказаха супер железни, хората ползват рейсове за по една спирка когато вали или е шибано времето, обаче вие не се впечатлявате от климатичните условия @woox-е то стига да навали сняг няколко пъти като хората, разбира се никой не почиства след това, всичко замръзва и докато не се стопли се ходи по гаден лед .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Когато дойде зима, забелязвам, че мъжете по улиците РЯЗКО намалят. Мъжете се качват по коли и рейсове. Оставаме само аз, чистачите на прозорци (тези момчета са железни) и девойките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Когато дойде зима, забелязвам, че мъжете по улиците РЯЗКО намалят. Мъжете се качват по коли и рейсове. Оставаме само аз, чистачите на прозорци (тези момчета са железни) и девойките. Жените са мазохисти. Като видя приятелката ми как излиза с пола и някакви ботички в студено време и леко потрепервам Та въобще не стават за пример Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Къв е извода - Ваньо е жена :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Мда, такава съм. И съм доста желана. Тук ский к'ва публика имам. Всички гробаджии начело с Галакси и Румбата искат да ме взимат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Точно заради това написах, че не е невъзможно нито е геройство То ако това ще е аргумента, и на мен нищо ми няма от каране на колата Но ако колата ми стои пред блока и мога да си спестя ходенето, бих предпочел да отида с колата. Особено в неприятно време Тук всички се оказаха супер железни, хората ползват рейсове за по една спирка когато вали или е шибано времето, обаче вие не се впечатлявате от климатичните условия @woox-е то стига да навали сняг няколко пъти като хората, разбира се никой не почиства след това, всичко замръзва и докато не се стопли се ходи по гаден лед .. Аз си вървя във всякакво време до работа. Дори ми е готино като мога да стигна пеш до офиса, а не се налага да се дондуркам с някакви коли. Разходката е приятна, през приятен маршрут. Стигам за 15 минути. С кола стигам за 10, като трябва да търся място за паркиране, защото е на центъра на града - още поне 5, и после имам 5 минути от мястото за паркиране до офиса. В най-добрия вариант - 20 минути. И закво? Защото нямам чадър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Абе, вие да не живеете при мама и тати?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Само събота и неделя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Не, защо? И каква връзка има това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Ами, защото аз примерно вечер минавам и през магазини, трябва да се яде. Мъкна по 3-4 торби понякога. Без кола е тегаво... Ваньо, не знаех, че си на квартира сам... Съзряваш! Гордея се с теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Ами, защото аз примерно вечер минавам и през магазини, трябва да се яде. Мъкна по 3-4 торби понякога. Без кола е тегаво... Ваньо, не знаех, че си на квартира сам... Съзряваш! Гордея се с теб! Тиии ся нищо не разбираш! Ш'са научиш да пазариш по-практично и няма да ти се налага да мъкнеш по 3-4 торби! И не бързай много с гордеенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 И не бързай много с гордеенето Факт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 За мен лично да занеса 3-4 торби от пазара/магазините за мръвки/млечни не е проблем. Е, не отричам, че пазар/магазини са ми на не повече от 2 минути пеш от нас А и честно казано, с тия малки улички, училище наблизо и малко места за паркиране - дори и да си взема колата - пак сигурно бих си ходил пеш за пазаруване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Е то като пазаруваш само за себе си - 3-4 торби са вече глезотии за гъза. Ама я вземи да пазаравуш за 2-3-4 ма души, ще видите 2-3 торбичкинчеца ли ще са или 2-3 торби МЕТРО (от ония платнените където събират труп в тях, не найлоновите Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Всеки ден ли пазарувате по 3-4 торби вие, извинявайте? А и магазина е точно до блока ми. Не знам защо трябва да ходя И до там с колата.Мога просто да излезна, да повървя 150 метра, да си купя каквото ми е нужно и да се прибера.А за стекове с напитки, минерални води и т.н. други големи покупки, мога да отида през уикенда с колата да напазарувам.Мога и 1 ден да отида с колата на работа, щом трябва да минавам да пазарувам задължително по пътя към вкъщи. Улицата няма да ми се разсърди.Аргументите ви са просто нелепи, затова или кажете, че ви мързи да ходите, или излъжете, че сте болни и не можете да ходите продължително време, или просто се направете, че не сте видели какво пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Бахтаядискусиямайна , вие луди ли сте бе пичуи ? На който му е удобно кара кола , който не иска да кара кола да си ходи пеш , ма проблема е че всеки иска неговата гледна точка да е правилната. Мен също не ме кефи да ходя пеш на 40 градуса жега или на -20 и чесно казано не ме еВе ма грам кой кво мисли..... все още никой от форума не ми е зареждал колата с нафта та явно решението си е мое..... а да , за малко да забравя - тука 2-ма , 3-ма от ходещите бахти изтъкването , бахти чудото ....... не сте направили най-голямото геройство на земята.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Никой не е казал, че сме. Баси. Просто казваме, че всички, които шофират, са ламери. Т'ва е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Явно разходките под жарното слънце са си казали думата Аз работя на другият край на града и няма как да ходя на работа без кола , ма и до нас да работех пак нЕма сила която да ме накара да си оставя колата лятото и да вървя в най-голямата жега.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Само да уточня: И 2023-та идва. А тогава проекта е да се забрани шофирането в градски условия без походящите credentials. Всичко ще си дойде на мястото рано или късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 До 2023-та има толкова време че изобщо не мисля да се напрягам да го мисля. Пък и до тогава може да са ни прекръстили на малката Сирия , таааа..... ни ма иВе.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Абе... в края на краищата - секи да си живее живота както си иска. Само да не пречи на останалите.Мен не ме кефи претоварения софийски трафик и се старая да не ставам част от него. И докато офиса ми е на 20 минути пеш - няма да почна да ходя с кола. Дори да я взема. Като идем в Бояна вече ще мисля. Там се очертава да има и баня, та коу'уото може пак да дойде на преден план. П.П. Вчера си видях снимките от Януари. И се направи сравнение от типа before/after. От тогава, при умерени тренировки и много слабо спазване на хранителен режим съм свалил 5 или 10 % мазнини (не помня), 5 кила и съм натрупал малко мускулатура. Горд със себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Това е от ходенето... по вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Всеки ден ли пазарувате по 3-4 торби вие, извинявайте? А и магазина е точно до блока ми. Не знам защо трябва да ходя И до там с колата. Мога просто да излезна, да повървя 150 метра, да си купя каквото ми е нужно и да се прибера. А за стекове с напитки, минерални води и т.н. други големи покупки, мога да отида през уикенда с колата да напазарувам. Мога и 1 ден да отида с колата на работа, щом трябва да минавам да пазарувам задължително по пътя към вкъщи. Улицата няма да ми се разсърди. Аргументите ви са просто нелепи, затова или кажете, че ви мързи да ходите, или излъжете, че сте болни и не можете да ходите продължително време, или просто се направете, че не сте видели какво пише. Къде видя някой да казва всеки ден? Ха сега да видим, кой слага чужди думи. Браво, че магазина ти е до блока - вдига му се пазарната цена, но на някой не им е. Пак да повторя - да си пазаруваш за теб си е едно, за 2-3-4 човека е друго, особено ако е и за седмица, а не за довечера да хапнеш нещо. А като се наложи и да идеш с детето, и за 1 торбичка, пак ще е с колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 А аз от ходене по вода съм направил големи цици. Необяснимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.