Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Добре де, някой ще ме светне ли за какво иде реч с това овехтяване? И като ида да си направя каско на бараката, аз ли казвам за колко искам да я застраховат, или те ми казват за колко? И като завеждам щета, тая експертна оценка както при ГО ли я правят, или вече си говорим за истински цени?

Сефте се занимавам с такива дейности и грам не съм наясно за какво иде реч. Могат да си ме гъбаркат колкото си искат, като отида в Алианц :lol: Перфектният клиент съм!

в повечето случаи ти дават 2 оферти - най-ниската и най-високата възможна за колата която имаш.

съответно при двете оферти една е с по-ниска премия , другата с по-висока .... естествено избираш по-високата която  в повечето случаи доста над пазарната цена на колата.

експертната оценка е снимат ти хАфтомобила и пращат снимките на някви "експерти" , след 2 седмици ти превеждат парите по банков път.

аз до сега с Армеец само веднъж съм имал проблем и ми платиха прекалено малко за боя предна броня но я бях боядисвал 2 пъти преди това та може и на това да се дължи. 

Ползвам голяма отстъпка в една брокерска компания ако искаш пиши да ти дам телефона на брокерката , ще ти даде оферти които съм почти сигурен че няма как да ги вземеш сам. Аз ползвам 25% в Армеец за редовен клиент или там както се води а тия от агенцията ми издействаха над 30% , което на 1500лв са си пари както и да го погледнеш.

Времето навън е мед.

(знам, че модерите виждат едитнатото мнение. Просто не искам нов shitstorm. Нека мобо се погрижи за това.)

ъъъъъ кво?

За неинформираността и неспособността на гробаджиите да четат и отсяват полезна информация и за сляпата им вяка в Доко Доко. Така де... Боко Боко.

Виж сега -без да се обиждаш ПРЕСТАНИ да плямпаш за политика.Очевидно е,че младостта ти е не е предимство за оценка на политико-икономическата ситуация.Както и прекалената самоувереност по въпроси,които не те касаят.Дори нямаш експертна подготовка по някоя област,която да ти дава основание за анализ и оценка.Чети темата за политика в хардуеърБГ-ще научиш различни АРГУМЕНТИРАНИ гледни точки.Ако ОЩЕ не си разбрал ДРУГИ клатят лодката.И не че изобщо са поели по правилния курс.А шеговито казано непрекъснато се изцепваш все едно някой млад гербаджия ти е изял десерта.Непрекъснати виждаш някакви гербаджийски фантоми тук и там.

Ае доживях и спам в книгата:

211497_100000653624713_953727304_q.jpg

Rose Williams

Hello , my name is Rose williams, i saw your profile today on face book and i was happy about it,really i would like to know you more and i will like you to contact me with this my private email address so that i can be able to send you my pictures, for you to know and see whom i am.

Here is my email address (william_rose55 @ yahoo.com) .Please i will be happy to receive your mail ,bye for now Please don't contact me On this site. Please contact me at (william_rose55 @ yahoo.com) PLEASE SEND ME YOUR EMAIL ADDRESS IN MY INBOX I SEND YOU MY PHOTO

И друго -в спора за автомобилите и ходенето пеша определено споделям твоята позиция. :thumbs-up:

А бе не винаги тролиш-само понякога  :lol:

Някак си съм убеден, че всички които подкрепяте идеята за пешеходстването не бихте се разходили пеша в горещо или студено време от Кауфланд в Тракия /срещу пощата/ до Мебелна къща, което според гугъл мапс е 1,7 км, 20-на минути ходене. Има си прекрасна алея за пешеходци :)

А при дъждовно време или при натрупал сняг дали бихте се разходили на това разстояние било то и в ежедневни дрехи, а не сценични, ако имате избора да сте с кола ? :))

Не казвам, че е невъзможно или някакво геройство

За неинформираността и неспособността на гробаджиите да четат и отсяват полезна информация и за сляпата им вяка в Доко Доко. Така де... Боко Боко.

И пак не разбирам.

Нали нас смотаните комунисти Господ (т.е. ББ) ни е наказал с нисък интелект, та трябва да ни се говори като на малки деца.

или това беше за аудиторията на ГРОБ?! Щото иначе ще вземе да мисли по някой въпрос критично, а не е хубаво да има критики по единствено правилната гледна точка.

пък и аз всъщност съм гласувал предимно за десни партии и решения.

обърквам се вече.

света е толкова сложен.

ех, да имаше кой да обясни.....

Интересно. Вечерно време не мога да отварям тракера, но сутрин мога. Какви магарии се случват при мен. Вечерта ми показва ерор 403 или 404 беше. Анадолец...нали :D

Интересно. Вечерно време не мога да отварям тракера, но сутрин мога. Какви магарии се случват при мен. Вечерта ми показва ерор 403 или 404 беше. Анадолец...нали :D

Не е само при теб, и тук съм го забелязал. Не знам дали е точно сутрин и  вечер но от време на време си я пуска тази грешка вместо да се отвори :)

Някак си съм убеден, че всички които подкрепяте идеята за пешеходстването не бихте се разходили пеша в горещо или студено време от Кауфланд в Тракия /срещу пощата/ до Мебелна къща, което според гугъл мапс е 1,7 км, 20-на минути ходене. Има си прекрасна алея за пешеходци :)

А при дъждовно време или при натрупал сняг дали бихте се разходили на това разстояние било то и в ежедневни дрехи, а не сценични, ако имате избора да сте с кола ? :))

Какви са тия ежедневни дъждове и снегове? Смени климата, тва на нищо не прилича. :)

--------------

На някой да му се намират едни 30 000 долара за период от 3 години? :)

Аз и в дъжд съм го правил. И в сняг и в киша. И в пек. И то не веднъж, а всеки ден. 1.7 километра по права линия (без да мога да се движа по права линия). На посока. И странно - жив съм. Е, може би минуса е, че отивам освежен на работа, след разходката до там. 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...