Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Who knows ... трябва да съм на него на стационара, че като ми троснат някоя фекалия sс вин8 да знам какво става. Нямам избор.

А какво против Макстън имаш? Аз лично по-бърз браузър не съм виждал в близките 6м. И ми е много по-приятен за работа от Хром.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Win8, Maxthon.... Трябва да ти се счупят ръцете и да ти се забрани да се доближаваш до компютър за много, много години!

Ей т'ва вече е тролене :lol: Макар, че донякъде съм съгласен (само ако може да не чупим ръцете на хоста) :D

Силно не разбирам какъв ви е проблема с моя браузър, с win8, че е зле... зле е.

Иване, ти репортна ли се слънце мое за своите изцепки от преди няколко страници? 

След ъпдейт на java & flash проблема изчезна!?

Относно ходенето пеша и карането на кола аз поне си имам златно правило. Ако мястото, където отивам, се намира на повече от 30 мин. пеша, взимам кола. До 30 мин. ползвам двойката :).

Мийнуайл искам да похваля фирма Емаг, защото в днешно време е рядкост да срещнеш такъв професионализъм, било то и от онлайн магазин. Преди седмица на една от картите ми охлаждането взе да сдава багажа, попълних нужната бланка за рекламация, като след един час ми звънна някакво възпитано момиче с приятен глас, за да ми каже, че куриерът ще е пред нас в рамките на 2-3 часа, ако това не е проблем. Куриерът дойде, взе картата, след това посредством имейли бях известяван кога картата е одобрена и приета в сервиза и ми дадоха номер, за да следя прогреса на ремонта. Днес ми писаха, че картата е оправена и в рамките на 24-48 часа ще бъде вкъщи. Всичко това безплатно. Как да не пазарувам след това пак от същата фирма? Нищо че били те "гадните румънци"...

Аз пък съм съгласен с повечето неща казани от Иван(Пс) в последните 1-2 дена тука. Не с всичко, но повечето.

Да се качваш на автомобил за 1,5км пробег е нормално само ако се разхождаш със сценично облекло, ако ти липсва крак, ако си много болен, или ако си с временна или постоянна инвалидност. Другото е просто неприемливо. А да имаш възможност да ходиш до работа, но да предпочиташ да използваш кола е чист идиотизъм.

След години като искате да ходите, няма да можете вече.

Вие сте троловете, а не аз!

Не, просто се дразня, защото, до преди да направят синя зона около твоята работа, и ти ходеше с колата, а сега се изказваш, все едно нямаш кола. Това ме дразни. Затова те наричам и светец, защото изведнъж стана.

Колкото до ходенето - в 8 вечерта през шикера не е много яко...и не, не всички работим в центъра на града :)

Пешо, мнението си е мнение, всеки има право да го изкаже, но не и по този начин поднесено. Също както и колите, които съм карал до сега, не са били такива, че да показвам по някакъв начин престиж, както писа по-горе. Не ми е това целта.

----------------------

Говорейки за коли, дано Алианц ми изплатят щетата, 'щото вече ще трябва да ходя да си лея куршум. Тая година тотален карък с тея коли...Ваньо, подозирам че ти си замесен :lol:

Куршум не стига. Курбан трябва!

Брааат, курбан от пилешко не ста'а...дай да се разберем за една гарга на скара и да мирясаме! :lol:

Пешо, мнението си е мнение, всеки има право да го изкаже, но не и по този начин поднесено. Също както и колите, които съм карал до сега, не са били такива, че да показвам по някакъв начин престиж, както писа по-горе. 

Не съм конкретизирал. Вас двамата въобще не ви познавам толкова добре, че дори да знам кой как се движи, с кола или не. Генерализирам за голяма част от хората, които гледам...

Да се качваш на автомобил за 1,5км пробег е нормално само ако се разхождаш със сценично облекло, ако ти липсва крак, ако си много болен, или ако си с временна или постоянна инвалидност. Другото е просто неприемливо. А да имаш възможност да ходиш до работа, но да предпочиташ да използваш кола е чист идиотизъм.

След години като искате да ходите, няма да можете вече.

Абсолютно правилно.

Брааат, курбан от пилешко не ста'а...дай да се разберем за една гарга на скара и да мирясаме! :lol:

Каква щета?! Кога, какво?!

Каква щета?! Кога, какво?!

Прага на колата на паркинга на метро. Беше със забита транспортна количка, от тея, ниските. При това - доволно натисната.

В тоя ред на мисли - някой правил ли е каско на кола над 8 години и заслужава ли си?

Ако ги имаш паричките и нямаш гараж и служебно паркомясто в работата... що да не. В Пловдив, шанса да НЕ те застържат, натиснат или ударят в рамките на една календарна година клони към 0. Зависи от колата и застрахователя ама сигурно 300-400лв на година ще те оправят.

http://www.manager.bg/news/fotogaleriya-17-razliki-mezhdu-iztoka-i-zapada  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :lol:  :lol:  :lol:

Дам, към там се движат нещата, при застрахователна премия от 6000лв. Въпросът е - има ли смисъл, при положение, че се минава с експертна оценка на щетите? Явно предстои да разбера.

Еми знам за случаи в които за 7мес. след сключване на каското ти оценят 40% овехтяване на колата... в Армеец. Може другаде да не е така.

Аз 4-5 пъти съм се прибирал пеша от офиса (Чернишевски) до нас (Тракия - хлебозавода) Но с уговорката, че времето е било като сега в момента, приятно, нито да се потиш нито да зъзнеш. Близо 50 минути умерено ходене. А иначе шефа ме кара на работа, с личния автомобил рядко ходя.

Еми знам за случаи в които за 7мес. след сключване на каското ти оценят 40% овехтяване на колата... в Армеец. Може другаде да не е така.

Чааакай ся, или предпочитам да си мисля, че не е това, което разбирам от написаното, или съм много босичък на тая тема... Това означава, че 7 месеца от датата на сключване на каското, оценката на колата пада с 40%? Т.е. примерно от 6000лв премия става на 3600лв?

глупости на търкалета....овехтяване в Армеец се смята на 10-13% макс , другото са приказки от пред блока.

и да естествено че има смисъл. аз до ден днешен си карам на експертна оценка и проблеми почти съм нямал....

Добре де, някой ще ме светне ли за какво иде реч с това овехтяване? И като ида да си направя каско на бараката, аз ли казвам за колко искам да я застраховат, или те ми казват за колко? И като завеждам щета, тая експертна оценка както при ГО ли я правят, или вече си говорим за истински цени?

Сефте се занимавам с такива дейности и грам не съм наясно за какво иде реч. Могат да си ме гъбаркат колкото си искат, като отида в Алианц :lol: Перфектният клиент съм!

карат по едни немски таблци в коя година колко струва колата. И през годината продължава да поевтинява. Та ако вземе, че стане нещо ти го смятат по тях и те така.

карат по едни немски таблци в коя година колко струва колата. И през годината продължава да поевтинява. Та ако вземе, че стане нещо ти го смятат по тях и те така.

А къде могат да се видят тея таблици?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...