Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Да кихнеш е далеч по-кофти!

Добро утро!

Тръгвам за работа! Имам километър и половина дотам, ще се опитам да не вдигам повече от 140!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

За по-малко от 3 километра се качваш на кола?

А ти в градския транспорт ли искаш? Бях се зарекал в БГ, че ще карам разпадащ се Москвич на гаС и метан едновременно, но в автобус няма да се кача. Еле па от където живея до работата. Сиктир...два билета по левче ли бяха в посока, 4 кинта на ден само за това. Ше има да взимат ;).

Какъв градски транспорт за 30 минути ходене!?!?!?!

нЕкой друг път ;). 45 мин и то с бъъързо ходене и подтичване(говоря от нас до работата). Това в мокро или зимно време ще чакаш да се случи ама по-скоро слънцето ще изгрее от запад ;). Правих го щото Пунтото беше пак с отворен мотор :D

Ваньо, спориш с хладилника... Българина трябва да демонстрира престиж и положение по всякакъв възможен начин. Ходенето пеш не е престижно.

По-удобно е да си стоя в климатизираната кола пред това да вървя в жегата например.

Да не задълбавам в темата за това колко е яко да се появи някой изпотен и осмърдян в офиса, който и да реши, че няма нужда да ползва душовете ни.

Ваньо, спориш с хладилника... Българина трябва да демонстрира престиж и положение по всякакъв възможен начин. Ходенето пеш не е престижно.

Това тролене е толкова жалко, че мисля да го оставя без коментар. Да не си в мензис?

По-удобно е да си стоя в климатизираната кола пред това да вървя в жегата например.

Да не задълбавам в темата за това колко е яко да се появи някой изпотен и осмърдян в офиса, който и да реши, че няма нужда да ползва душовете ни.

Това не е дори валиден аргумент! Някой, който си мирише лятото, ще си мирише дори и да трябва да извърви 2-те минути от паркинга до офиса...

Пеше - Абсолютно си прав, батко. И асасина и Арпата, а сега ще се появи и Чистача... Непоправими.

1 път Стойо ми беше казал: Ако ще нафтата да стане 10 лева, пак няма да ходя пеша до работа. :))

Едно е да вървиш 2 минути друго е 30 минути в жегата. 

А това за "престижа" ще излезе, че не тези които карат колите си мислят за такива глупости, а околните :)

За мен е важно да ми е удобно на гз, пък който каквото ще да си мисли. 

Ти мани ... ами вече си паркирал и след 1.4км пак трябва да паркираш!? Аз за това докато имах лекции в ПУ никога не ходех с кола. Паркирането отнемаше повече време от отиването до там с кола или пеш. А да не говорим пък на Сакъзов един път съм търсил място 22минути за спиране. Просто не си струва за такива разтояния.

1 път Стойо ми беше казал: Ако ще нафтата да стане 10 лева, пак няма да ходя пеша до работа. :))

Да, така ще си бъде, щото не искам да се разкисвам в жегата лятото и да умирам от студ зимата, за да отида до тъпата си работа, до която не ходи нито един рейс, нал' се сещаш. Аз не го искам това, ти ако искаш - ходи да ти замръзва сопола по центъра...светецо...дразниш, харабия!

Сега искам да си представиш майка ми, на токчета, да отиде пеша до работа...или не, ще си носи 5 чифта обувки, дето да сменя, докато стигне до работа, в зависимост от атмосферните условия...

Св. Иван Безпогрешний просто прича, че това е "удобство". Което обаче малко хора пренебрегват. Реално сигурно процента на хора имащи нужда от автомобил през деня е 30% от реално ползващите го - предполагам това е тезата му. 

Аве Иван.

Майка ми ходи на токчета и ходи до работа. Шефката е с 10+ повече години от майка ти и също ходи на токчета и ходи до работа.

Не аз съм светеца с тия доводи, а вие, мили мои. Защото искате да са ви святи организъмчетата с тия автомобили.

И какви са тези нападки? Нещо на лично ли те обидих, че не разбрах?

В какъв трол съм се превърнал?! Вие сте се побъркали! Изнасям си гледната точка и дори не се заяждам, а ме налазихте все едно казах, че съм гласувал за ДПС. Я се стегнете. Всички в редица по един и да си ударите по една чикия. Стига сте говорили глупости. Много добре знаете, че съм прав. Вие сте троловете, а не аз!

Свят голям, хора всякакви. Мисля, че има известна разлика между тролене и различно мнение от твоето. Струва ми се, че всеки има право на мнение. В случая с Иван сме на едно мнение. В други - не.

communist-volkswanen.img_assist_custom-4

Някой може ли да си качи Maxthon 4 браузър и да ми каже дали му дава да поства, чрез бързата опция? Защото като искам да я ползвам и само ми се появяват трите квадратчета горе и мисли, мисли и нищо. Само чрез пълната риплай опция ми дава да поствам. (вин8 съм)

Някой може ли да си качи Maxthon 4 браузър и да ми каже дали му дава да поства, чрез бързата опция? Защото като искам да я ползвам и само ми се появяват трите квадратчета горе и мисли, мисли и нищо. Само чрез пълната риплай опция ми дава да поствам. (вин8 съм)

Win8, Maxthon.... Трябва да ти се счупят ръцете и да ти се забрани да се доближаваш до компютър за много, много години!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...