AssassiN Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Да кихнеш е далеч по-кофти! Добро утро! Тръгвам за работа! Имам километър и половина дотам, ще се опитам да не вдигам повече от 140! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Ти си в Младост там е кочина в момента Там и да искаш и 60 няма да дигнеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 За по-малко от 3 километра се качваш на кола? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Dude, stop trolling... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 За по-малко от 3 километра се качваш на кола? А ти в градския транспорт ли искаш? Бях се зарекал в БГ, че ще карам разпадащ се Москвич на гаС и метан едновременно, но в автобус няма да се кача. Еле па от където живея до работата. Сиктир...два билета по левче ли бяха в посока, 4 кинта на ден само за това. Ше има да взимат . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Какъв градски транспорт за 30 минути ходене!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Какъв градски транспорт за 30 минути ходене!?!?!?! нЕкой друг път . 45 мин и то с бъъързо ходене и подтичване(говоря от нас до работата). Това в мокро или зимно време ще чакаш да се случи ама по-скоро слънцето ще изгрее от запад . Правих го щото Пунтото беше пак с отворен мотор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Ваньо, спориш с хладилника... Българина трябва да демонстрира престиж и положение по всякакъв възможен начин. Ходенето пеш не е престижно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Какво общо има престижа с удобството ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Как е възможно шофирането на разстояние от 1,4 километра в софийския трафик да е удобство?!?!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 По-удобно е да си стоя в климатизираната кола пред това да вървя в жегата например. Да не задълбавам в темата за това колко е яко да се появи някой изпотен и осмърдян в офиса, който и да реши, че няма нужда да ползва душовете ни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Ваньо, спориш с хладилника... Българина трябва да демонстрира престиж и положение по всякакъв възможен начин. Ходенето пеш не е престижно. Това тролене е толкова жалко, че мисля да го оставя без коментар. Да не си в мензис? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 По-удобно е да си стоя в климатизираната кола пред това да вървя в жегата например. Да не задълбавам в темата за това колко е яко да се появи някой изпотен и осмърдян в офиса, който и да реши, че няма нужда да ползва душовете ни. Това не е дори валиден аргумент! Някой, който си мирише лятото, ще си мирише дори и да трябва да извърви 2-те минути от паркинга до офиса... Пеше - Абсолютно си прав, батко. И асасина и Арпата, а сега ще се появи и Чистача... Непоправими. 1 път Стойо ми беше казал: Ако ще нафтата да стане 10 лева, пак няма да ходя пеша до работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Едно е да вървиш 2 минути друго е 30 минути в жегата. А това за "престижа" ще излезе, че не тези които карат колите си мислят за такива глупости, а околните За мен е важно да ми е удобно на гз, пък който каквото ще да си мисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Как е възможно шофирането на разстояние от 1,4 километра в софийския трафик да е удобство?!?!?!?!?! А как ходенето е удобство . Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Ти мани ... ами вече си паркирал и след 1.4км пак трябва да паркираш!? Аз за това докато имах лекции в ПУ никога не ходех с кола. Паркирането отнемаше повече време от отиването до там с кола или пеш. А да не говорим пък на Сакъзов един път съм търсил място 22минути за спиране. Просто не си струва за такива разтояния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 1 път Стойо ми беше казал: Ако ще нафтата да стане 10 лева, пак няма да ходя пеша до работа. Да, така ще си бъде, щото не искам да се разкисвам в жегата лятото и да умирам от студ зимата, за да отида до тъпата си работа, до която не ходи нито един рейс, нал' се сещаш. Аз не го искам това, ти ако искаш - ходи да ти замръзва сопола по центъра...светецо...дразниш, харабия! Сега искам да си представиш майка ми, на токчета, да отиде пеша до работа...или не, ще си носи 5 чифта обувки, дето да сменя, докато стигне до работа, в зависимост от атмосферните условия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Св. Иван Безпогрешний просто прича, че това е "удобство". Което обаче малко хора пренебрегват. Реално сигурно процента на хора имащи нужда от автомобил през деня е 30% от реално ползващите го - предполагам това е тезата му. Аве Иван. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Майка ми ходи на токчета и ходи до работа. Шефката е с 10+ повече години от майка ти и също ходи на токчета и ходи до работа. Не аз съм светеца с тия доводи, а вие, мили мои. Защото искате да са ви святи организъмчетата с тия автомобили. И какви са тези нападки? Нещо на лично ли те обидих, че не разбрах? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 ...светецо...дразниш, харабия! +1 В голям трол се е превърнал. Най - добре не му обръщайте внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 В какъв трол съм се превърнал?! Вие сте се побъркали! Изнасям си гледната точка и дори не се заяждам, а ме налазихте все едно казах, че съм гласувал за ДПС. Я се стегнете. Всички в редица по един и да си ударите по една чикия. Стига сте говорили глупости. Много добре знаете, че съм прав. Вие сте троловете, а не аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Свят голям, хора всякакви. Мисля, че има известна разлика между тролене и различно мнение от твоето. Струва ми се, че всеки има право на мнение. В случая с Иван сме на едно мнение. В други - не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 ____________________ Някой може ли да си качи Maxthon 4 браузър и да ми каже дали му дава да поства, чрез бързата опция? Защото като искам да я ползвам и само ми се появяват трите квадратчета горе и мисли, мисли и нищо. Само чрез пълната риплай опция ми дава да поствам. (вин8 съм) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Вин колко? Че т'ва има ли вече стабилна версия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Някой може ли да си качи Maxthon 4 браузър и да ми каже дали му дава да поства, чрез бързата опция? Защото като искам да я ползвам и само ми се появяват трите квадратчета горе и мисли, мисли и нищо. Само чрез пълната риплай опция ми дава да поствам. (вин8 съм) Win8, Maxthon.... Трябва да ти се счупят ръцете и да ти се забрани да се доближаваш до компютър за много, много години! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.