host Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Ама й махни надписчето отзад... и остави батките изненадни от вагон-а/спортбек-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 При "добра" ""култура"" на """шафиора""" няма нужда от чип и няма нужда от повече от 140 конски сили, защото са неприложими в реална среда. Офф...Ваньо...заеби.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 При "добра" ""култура"" на """шафиора""" няма нужда от чип и няма нужда от повече от 140 конски сили, защото са неприложими в реална среда. Ако можеше да стане евтино, 290 к.с. щях да я направя. А ти, щом си мислиш, че няма разлика... така да бъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Къде съм казал, че няма разлика!??!?!??!?!?!??!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!??!?!??!?!??!?!?!??!?!??!?! Искам само да припомня, че максимално разрешената скорост в града е 50 km/h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Да и всички го спазват, а два мармота ги увиват в целофан... Освен това, не се движим само в града! Вчера на извънградското какъв кеф им беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Където максимално разрешената скорост е 90 km/h. Разибрам, че всички искате да стигнете въпросната скорост за около 3 секунди и след това просто да се движете с нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Момче... ти си класически случай за БЪЛГАРИН vs СВЕТА. Забелязал ли си повечето шофЕри с техните умения в какъв диапазон смятат за най-забавно шофирането (планинско, на писта, в града... в тракия)? Обикновено между 20 и 130км... за повече или нямат скил или имат разум да не вдигат?! Ся... в тия км повечето масови мотори ако са бензин ... в началото са прекално мудни, а въртящия момент им иде високо... въртиш, въртиш... докато стигне нужните обороти... няма място, идва завой... дизела развърта добре ама скоростите ти идват малко къси и ти окапва леко във високите. Имайки това предвид и, че не гоним макс скорост... СВЕТОВНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ са за предпочитани мотори около 200кс за градско каране - бензин или дизел. Които предлагат достатъчно мощност и въртящ момент без това да е за сметка на непонятен разход на гориво. Та недей така с тия 140кс. Нз даже как ги определи точно 140кс. Освен това ... зависи в какво са. Ако са в Алфа 33... стигат. Тая скрап е толкова лека, че лети с тях. Ако е на е46 е тъжна история (и двете съм ги карал). И 136к.с. 2.0д-то на е46 е тъжна история в повечето случаи. След чип нещата вече са ок. Та това не е ламтеж за безумни количеста коне. Просто иде реч за приятно поведение, което не те кара да гребеш из предавките нон-стоп и не те кара да форсираш мотора постоянно, за да отговори той на желанията на водача. И повечето водачи в БГ изцеждат в 60% от времето моторите на колите си във всеки един случай. Аз поне такива виждам. Всякакви БМВ-та, Опели, Рена, Ситроенчета ... на всеки светофар почти в лютеницата отиват... 2ра почти на макс ... (90км/ч някъде) ... и в края на Н. Вапцаров сме си пак заедно, въпреки, че аз съм карал с 60. И това не са само млади хора. Млади, стари... няма значение. Миналия петък един ДЯДО... буквално. Човека беше видимо над 60г. Чакам си от Коматевско за ляв завой да вляза по Н.Вапцаров. Влязъл съм на 13сек зелено и бях първа кола. 2-3 сек след мен в крайно мое дясно лада 2105 набива отчаяни спирачки поради несъобразено висока скорост на влизане в завоя и едвам спря на една педя от трафика минаващ в обратната посока. Та тоя дядо караше. Викам си... тоя човек сигурно си изкара акъла, ще тръгна бавно да не вземе да стане някоя беля, че е хладно... аз съм летни гуми, той с всесезонни на 5гр външна температура. Господина вместо да тръгне спокойно... едвам изчака последната кола от насрещното и с мръсна газ... колкото върви ладата на първа се изтреля, удари дупката пред спирката на Н. Вапцаров... 2ра ... гаааааззззззз...и червено. Гледам го човек (спял съм до него) ... не изглежда да е луд... светва зелено... без мигач си зави като пич и отлетя пак на някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Защото навсякъде в света ограничението е повече? Не знаех. Жалко за мен. Пожелавам ви на всички да карате коли с 400 и 500 и даже 600 коня. И да си ги карате в Тракия или... Където и да било. Но пак да кажа - докато сте на пътя, 50/90/140 е тавана на скоростта. А да, света, хм? Защото ти си шофирал във всички държави на планетата? И АБСОЛЮТНО В ЦЕЛИЯ СВЯТ ИМА ТЕНДЕНЦИЯ ЗА ПО-БЪРЗИ АВТОМОБИЛИ?! И ЗА ПОВЕЧЕ КОНЕ?! Моля ви, г-н Адвокат, не се обаждайте неподготвен. Само ти вървиш срещу света. И ... Ти също си българин, доколкото помня. EDIT: Ако не си забравил, петрола свършва. Убийствата на пътя стават пъти повече, защото всеки селски бек си купува неуправляема кола с много коне. Пътищата утесняват. И най-вече - идва 2019 г. Anyway, аз съм срещу света, да. И съм българин, да. Но поне не се самозалъгвам. А с жалките ти коментарчета, в които дори не вникваш, а се опитваш да плюеш, можеш само да си ги завреш на 1 специфично място. Тук комплексарите не успяват. EDIT2: И докато не съм забравил - да го д**аш ти и всички, които си мислите, че пътят е ваш. С пожелания за много любов! EDIT3: А може и без любов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Защото навсякъде в света ограничението е повече? Не знаех. Жалко за мен. Пожелавам ви на всички да карате коли с 400 и 500 и даже 600 коня. И да си ги карате в Тракия или... Където и да било. Но пак да кажа - докато сте на пътя, 50/90/140 е тавана на скоростта. А да, света, хм? Защото ти си шофирал във всички държави на планетата? И АБСОЛЮТНО В ЦЕЛИЯ СВЯТ ИМА ТЕНДЕНЦИЯ ЗА ПО-БЪРЗИ АВТОМОБИЛИ?! И ЗА ПОВЕЧЕ КОНЕ?! Моля ви, г-н Адвокат, не се обаждайте неподготвен. Само ти вървиш срещу света. И ... Ти също си българин, доколкото помня. Аре стига се прави на моралист...неееема нужда... Светът върви към по-ниски коне, защото гони по-нисък разход, защото нефтът свършва, защото преди години технологиите наложиха употребата му за такива цели и сега цената на горивата е доста висока. Съответно хората не могат да си позволят лукса да карат 200 коня всеки ден, в града, чисто за да ги слушат как бръмкат. Иначе казано - бедните да го д*хат...тааааа...недей да носиш от 9 дерета вода... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Аз тук не виждам някой богат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Никой не върви към по-ниски коне. Вървят към по-малки... но турбо мотори. Даунсайзинг. _______________________К.С. не убиват никого като видиш с какви автомобили се трепят приоритетно хората... ще останеш приятно изненадан, че са икономични 1.1 до 2.0л Липсата на каквато и да е мисъл в главата на шофьорите ги убива. Скоростта убива, не мощността на колата. Защото не могат да реагират на скоростта, а не на мощността на автомобила. А това, че по-мощния автомобил развива по-бързо скоростта, която е извън възможностите на шофьора е вече спомагащ фактор. Но мощният автомобил сам по-себе си не е нужното и необходимо нещо за да си убиец. Нужни са само 1т желязо и задвижването им без да можеш да ги контролираш. _______________________Ще ти подмина пожеланията с крайно цветущ характер. Репорт-ни се сам. Разгледай Ауди, Бенц и БМВ от какви мотори им почва гамата при 3та серия. Която си е среден клас, при А4, при Ц-клас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Кво ще става през 2019 ? Ще построят Белене и ще има земетресение,и ще умрем като мишки ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 АМА ВИЕ СТЕ ИЗПЕРКАЛИ ОТ АГРЕСИЯ, ЕБАСИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Аз тук не виждам някой богат. Именно За това изтискваме от кошниците по 20-30 кончета за да ни е по-комфортно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Yet again: Аз не съдя никого за желанието за по-бърз автомобил, аз съдя само начина, по който се използват конете. Защото знам, че след направите зверските машини, няма да отидете на Дракон, а ще се дърпате по улиците, както прави наш Чефо, наш Коста, наш Васко, наш Стоил, наш Краси и т.н. и т.н. Нямам нищо против да се пуснете до Боровец или до Пампорово в 2 сутринта и да тествате шофьорските си умения. Но вие (и под "вие" визирам образа на българина в "бърза" кола) няма да го направите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Споко, вече полото GTI е 1.4 почти 200кс ... и производителите го правят _______________________Ти много предполагаш. Много ми е интересно от къде съдиш кой с кого се пуска? Щото аз познвам хора дето се пускат на "митницата" ... ама аз не съм от тях. Много се съмнявам и някой от пишещите тук да е от тях. Или пък да се пускам по пълни улици с коли и пешеходци ?! Не че вчера нямаше да се размажат 2 бмв-та пред Аладина (дизелчета 3та серия) като се дърпаха по 6ти септември в неделя в 18:00 по булеварда (на почти червен светофар прелетяха). Та защо си мислиш, че ние (аз) сме персонажите от Бързи и Глупави? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Прочети ми мнението отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Мен също малко ме озадачава това пишкомерене с коне, мощност и максимална скорост. След като тия коли не ги карат по състезателни писти, а по пътища, където се движат и простосмъртни с нормални коли. Да не говорим и за наглите пешеходци, които имат нахалството да искат да пресичат създадените за speed junkie-та пътищата и да заемат спирачните отсечки, че дори и да им викат "тротоари". На такива безумия съм се нагледал по пътищата, че не знам. Май наистина голяма част от хората като си вземат кола с повече коне и си мислят, че това им дава правото да се разпореждат с пътя.И малко се чудя. Правят коли, които имат състезателни характеристики, а са предназначени аз пътища, с ограничения на скоростта доста под капацитета на тая кола.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Аз тук не виждам някой богат. АЗ САМ БОГАД!!!!!!1111111 Имам кола за всеки ден от седмицата, като най-евтината ми е БОГАТитот Вейрон! Ти сам видя онзи ден. ПС Верно какво ще стане 2019, че чак ми стана интересно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Маите? Перу? Човека с шантавата коса от Хистъри ченъл от предаването за извънземните?! ________________________Т'ва за пускането по планински пътища ...с какво? С лодка за рафтинг? Със колело или скейтборд? Нали знаеш какви реакции се изискват за каране на планинско + вечер + плюс каране за сцепление + плюс сечене на ленти (щото иначе няма как да стане)? И такива хора познвам, спряха да карат за време и сцепление... щото леко размазаха по 1-2 коли. Въобще представите ти/ни се различават много, относно нещата за които става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Започва проектът за дистанционно регулиране на скоростта на автомобилите. Измислица на ЕС, която ако има успех, ще стане задължителна за все и всë. Нещо като унифицираното зарядно за телефони. Защо си мислите, че всички нови автомобили имат достъп с Интернетя? За гъзария? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Аз продължавам да твърдя, че по-мощната кола е по-безопасна (стига да не е със задно без стабилизиращи системи или пък в ръцете на безмозъчен идиот). Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Ако вкарат оня пиниз колата сама да си следва трафика и да си кара (като новата S-class) ... +++++++11111111111111111 за това. Няма по-добра идея. Ставаш сутринта, сипеш си едно кафе и се качиш в колата ... возиш се към работа и хич не те е еня дали другите са будни на пътя, дали жена им спи със съдеда им и са го разбрали преди 5мин... дали са нямали пари за накладки и т.н. Возиш се, и те се возят ... и всичко ще е 6+. Събота и неделя на Дракона или на Серес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Аз продължавам да твърдя, че по-мощната кола е по-безопасна (стига да не е със задно без стабилизиращи системи или пък в ръцете на безмозъчен идиот). По-бързо можеш да се махнеш от криволичещите малоумници по пътя. Ония, на които се опитваш да им предвидиш всеки вход, за да не решат да завият в теб без мигач във всеки един момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 По-бързо можеш да се махнеш от криволичещите малоумници по пътя. Ония, на които се опитваш да им предвидиш всеки вход, за да не решат да завият в теб без мигач във всеки един момент. Такива с BMW 3-ки и Алфички ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.