Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Като гледам последните постове за спането...мина ми през главата мисълта..."Защо по-голямата част от хората бързат да си свършат работата за деня през първата му половина (сутринта), а следобяд си вършат личните ангажименти?" :confused

Гоня едни срокове и днес в 7.30...след 3 безсънни нощи, легнах да поспя поне до обяд и после пак да продължа с работата....и точно днес да си забравя включен телефона - в девет без петнайсет ми звъни някаква си и ме пита можел ли съм да правя аранжименти....то си пишело на визитката, ама тя за всеки случай решила пак да си попита...и то точно днес...рано сутринта... :woot

защо точно като искаш да разпориш всеки си прави оглушки или работи до късно :sick

защо трябва в петък вечер да съм на бира в нас, а не на ракиджос на кръчма :sick

тия от юнакс трябва да спрат да правят субтитри, или поне тоя дето е направил субовете за последната серия на лоста. преводът му е траги - комичен :wacko:

Just maybe I’m crazy,

The world spins round and round and round

shi-di-ri-di-day, shi-di-ri-di-da-na

shi-di-ri-di-day, shi-di-ri-di-da-na

К'во и трябваше на тая Руслана да идва в България... пак започнах да слушам на лууп боклуците й. :ph34r:

Като ще е Евровизия, поне да е "Вода". ;)

Днес ще кпувам електрическа китара на старо за титаничната цена от 20 лв! :P

После ще има джангър!

Пълдин? Хора, не бива така! Един смотан инструмент е всъстояние да откаже човек от това да се занимава с музика!

какво бихте направили с worm на pc-то ви..?

Бих го закачил на въдицата :P

Пълдин? Хора, не бива така! Един смотан инструмент е всъстояние да откаже човек от това да се занимава с музика!

Orpheus Solo! :P

[Edit] Ходих в Rising Force на Цар Асен, купих един комплект струни и перо. И си харесах едно миди клавиатурче, Edirol с USB и MIDI мурафети и контролери, много сочно. 260 лв, има и с по-малко клавиши, предполагам и по евтино съответно. Та ще взимам. С тия пари можеше една от по-евтините китари в магазина да взема, ама предпочитам това. Тая китара ще се оправи, пуснах баща ми да прави магии по адаптерите и потенциометрите, тия дни ще е готова и закърпена като нова. Те адаптерите са си нови де, колегата ги е сменял. И така ... :D

Не ми пипай мидито! :D

Кой ти го препоръча?

Аз смятам края на другата седмица, живот и здраве, да го взимам, ама и да ме изпревариш, ще кажа да ми изпишат още едно. :) Между другото днес бях на концерт на групата, в която свирят консултантите в магазина - уникален концерт - както винаги! Тези хора са на Световно ниво! Ей такива мисли ми минават през главата в момента!

Я кажи къде кога и как и защи свирят? Аз хванах едно много готино момче на смяна, слабо с брадичка малко. Много разбран тип!

Мидито никой не ми го е препоръчвал, аз като отидох за струните реших да питам, аджеба, имате ли едно миди така като за мен... :P

[Edit] Божичкоууууу! Пуснах китарата най-после като хората, имах проблеми с оправянето на Line In-a. С ужасни стари струни е, адаптерите още са й наливни, стърчат кабели от тях, няма потенциометри още и пак звучи сносно. Джангър да има! :punk [/Edit]

Седя си аз и се тъпча с фин млечен Milka и фин млечен Lindt и се чудя каква аджеба е разликата, освен в цената (почти двойна).

Толкова шоколад изядох тези дни, че сетивността ми е притъпена за всякакви други вкусове :)

Я кажи къде кога и как и защи свирят? Аз хванах едно много готино момче на смяна, слабо с брадичка малко. Много разбран тип!
Еми групата е Freestyle, свирят в Петното чат-пат. Те в магазина общо са трима - Стойко(с руса коса), Жака(той има брадичка и обеци) и Ангел(и той има брадичка, но не носи обеци). И тримата са супер готини! Ето на това

клипче, качено от @Mike Patton (който пее в него), на телекастъра свири Ангел с цигарката в уста. :) Стойко свири на бас, а Ангел на китара във Freestyle, Жака не свири в групата.

/едит: В същност ето едно парче с Бобо ->

и
без Бобо :).

Като ще е Евровизия, поне да е "Вода". ;)

Да тук съм напълно съгласен с теб :punk "ВоДаааа"

Минават ми само псувни през главата. Почнах да си правя принцеси , слагам ги аз в грила , нооо той неще да захапе :angry: , следователно някой кабел ще да е, добре ясно е че е кабел.

от 3 болчета които трябва да се развъртят, едното ми взе душата 20 мин. не мога да намеря с какво толкова малко да го захвана ,че така е заяло побърках се, но поне го оправих.

Сега ще ям с кеф :P

Балкава - толкова вредна...и толкова вкусна :love :lol: pray.gif

Що да е вредна? :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...