sk8er Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Пффф стана ми лошо,тръгнах си от даскало и ся лягам да СПЪ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Пффф стана ми лошо,тръгнах си от даскало и ся лягам да СПЪ. кофти буфкай яко витамини и плодове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Като гледам последните постове за спането...мина ми през главата мисълта..."Защо по-голямата част от хората бързат да си свършат работата за деня през първата му половина (сутринта), а следобяд си вършат личните ангажименти?" Гоня едни срокове и днес в 7.30...след 3 безсънни нощи, легнах да поспя поне до обяд и после пак да продължа с работата....и точно днес да си забравя включен телефона - в девет без петнайсет ми звъни някаква си и ме пита можел ли съм да правя аранжименти....то си пишело на визитката, ама тя за всеки случай решила пак да си попита...и то точно днес...рано сутринта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Тея списания трябва да си наемат художници за ретуш на снимките. Или поне хора, които някога са учили Анатомия Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 В насторение съм!Дано се запази по-дълго чувството!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 защо точно като искаш да разпориш всеки си прави оглушки или работи до късно защо трябва в петък вечер да съм на бира в нас, а не на ракиджос на кръчма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 принтерът умря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 тия от юнакс трябва да спрат да правят субтитри, или поне тоя дето е направил субовете за последната серия на лоста. преводът му е траги - комичен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 е весело беше тази вечер де...поне поотмина Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Just maybe I’m crazy, The world spins round and round and round shi-di-ri-di-day, shi-di-ri-di-da-na shi-di-ri-di-day, shi-di-ri-di-da-na К'во и трябваше на тая Руслана да идва в България... пак започнах да слушам на лууп боклуците й. :ph34r: Като ще е Евровизия, поне да е "Вода". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Днес ще кпувам електрическа китара на старо за титаничната цена от 20 лв! После ще има джангър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Кога ще ти е първия концерт :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Днес ще кпувам електрическа китара на старо за титаничната цена от 20 лв! После ще има джангър! Пълдин? Хора, не бива така! Един смотан инструмент е всъстояние да откаже човек от това да се занимава с музика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 какво бихте направили с worm на pc-то ви..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 какво бихте направили с worm на pc-то ви..? Бих го закачил на въдицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Пълдин? Хора, не бива така! Един смотан инструмент е всъстояние да откаже човек от това да се занимава с музика! Orpheus Solo! [Edit] Ходих в Rising Force на Цар Асен, купих един комплект струни и перо. И си харесах едно миди клавиатурче, Edirol с USB и MIDI мурафети и контролери, много сочно. 260 лв, има и с по-малко клавиши, предполагам и по евтино съответно. Та ще взимам. С тия пари можеше една от по-евтините китари в магазина да взема, ама предпочитам това. Тая китара ще се оправи, пуснах баща ми да прави магии по адаптерите и потенциометрите, тия дни ще е готова и закърпена като нова. Те адаптерите са си нови де, колегата ги е сменял. И така ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Не ми пипай мидито! Кой ти го препоръча? Аз смятам края на другата седмица, живот и здраве, да го взимам, ама и да ме изпревариш, ще кажа да ми изпишат още едно. Между другото днес бях на концерт на групата, в която свирят консултантите в магазина - уникален концерт - както винаги! Тези хора са на Световно ниво! Ей такива мисли ми минават през главата в момента! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Я кажи къде кога и как и защи свирят? Аз хванах едно много готино момче на смяна, слабо с брадичка малко. Много разбран тип! Мидито никой не ми го е препоръчвал, аз като отидох за струните реших да питам, аджеба, имате ли едно миди така като за мен... [Edit] Божичкоууууу! Пуснах китарата най-после като хората, имах проблеми с оправянето на Line In-a. С ужасни стари струни е, адаптерите още са й наливни, стърчат кабели от тях, няма потенциометри още и пак звучи сносно. Джангър да има! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Седя си аз и се тъпча с фин млечен Milka и фин млечен Lindt и се чудя каква аджеба е разликата, освен в цената (почти двойна). Толкова шоколад изядох тези дни, че сетивността ми е притъпена за всякакви други вкусове Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Я кажи къде кога и как и защи свирят? Аз хванах едно много готино момче на смяна, слабо с брадичка малко. Много разбран тип!Еми групата е Freestyle, свирят в Петното чат-пат. Те в магазина общо са трима - Стойко(с руса коса), Жака(той има брадичка и обеци) и Ангел(и той има брадичка, но не носи обеци). И тримата са супер готини! Ето на товаклипче, качено от @Mike Patton (който пее в него), на телекастъра свири Ангел с цигарката в уста. Стойко свири на бас, а Ангел на китара във Freestyle, Жака не свири в групата. /едит: В същност ето едно парче с Бобо -> и без Бобо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Времето вън е толкова яко, а аз отивам на работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Като ще е Евровизия, поне да е "Вода". Да тук съм напълно съгласен с теб "ВоДаааа" Минават ми само псувни през главата. Почнах да си правя принцеси , слагам ги аз в грила , нооо той неще да захапе , следователно някой кабел ще да е, добре ясно е че е кабел. от 3 болчета които трябва да се развъртят, едното ми взе душата 20 мин. не мога да намеря с какво толкова малко да го захвана ,че така е заяло побърках се, но поне го оправих. Сега ще ям с кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Балкава - толкова вредна...и толкова вкусна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Балкава - толкова вредна...и толкова вкусна Що да е вредна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 края на кариерата на един наистина добър футболист дойде.не е приятна гледка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.