zweti_lettera Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Чагаев - Пудар, скучна история.... На Чагаев килцата му бяха малко в повечко, а Пудар въпреки няколкото наистина тежки удари и двата нокдауна успя да остане на крака и да издържи цялата среща. Да видим какво ще се случи по време на истинското събитие тази вечер. Короната сорт Суматра и бутилката Каберне са в готовност И все пак вярно се оказа това от програмата на ртл, че мачът ще е след 22 часа. Кефи ме да зяпам мача по тази програма заради многото предисловия и обяснения преди това. Така че и лаици като мен да разберат и да им стане интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 как се забавляват трезвениците ? Много ми е лесно. Пия си количка (или минерална вода) и танцувам, ама много. Раздавам се. Без да ми пука. Много релаксиращо и освежаващо ми действа да си танцувам. Хич не ми трябва да пия каквото и да е алкохолно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Ужасяващ Кличко! Обаче вече не му остават избягващи ходове и следващата защита ще е с нашето момче И тази среща ще бъде нещо уникално! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 'ни е жив и здрав Ваньо Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 200кс на газ? 1.8т? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Благодаря, Пеше! И ти да си жив и здрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Psihare - жив и здрав и скоро 6 pack Edit : екстра е станала а3ката , надявам се до седмица две и аз да се похваля с едно спортсбек-че. кой кво ще да разправя за големи атмосферки напомпан турбо бензин си е кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vbttZVTSJRU Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Музиката на Two Steps From Hell е невероятна. Ето и любимата ми композиция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Имам чувството, че докато бях на Пампорово бях по-малко болен, отколкото като се върнах на жегата в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 200кс на газ? 1.8т? Няма газ в момента. Другата седмица ще я карам за една система Фобос1, с малко по-специални инжектори. Edit : екстра е станала а3ката , надявам се до седмица две и аз да се похваля с едно спортсбек-че. кой кво ще да разправя за големи атмосферки напомпан турбо бензин си е кеф. Мдам, учудващо добре се получи. Аз самият въобще не очаквах такава промяна. Човекът, който ми я сложи, сам остана учуден! Вика, пич, направо 6 стана. Наобиколиха я там, взеха да разглеждат, откъде съм я бил купил... В момента, ако използваме широкоразпространената формула за 15% загуби на предно, излиза, че на вала съм 197.5 к.с на 311.5 Nm. Колата върви като мощен дизел. на 3-та и 4-та от 3000 оборота нагоре направо излита. Трябва да ида някъде, да си направя надеждни замервания 0-100... Много съм доволен, все едно съм си купил нова кола! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 1.8Т е приятен за чип , в момента прегоравям за един спортсбек 2.0Т и първото нещо ще е да мина през Маднес моторспорт за едно чипче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Имам чувството, че докато бях на Пампорово бях по-малко болен, отколкото като се върнах на жегата в Пловдив. Каква жега то е 8 градуса Или както във всички офиси и при вас бучат яко климатиците и вътре е 25-6 градуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Ритуално се отказвам от дизелите ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Ужасяващ Кличко! Обаче вече не му остават избягващи ходове и следващата защита ще е с нашето момче И тази среща ще бъде нещо уникално! Ужасяващо добър ли искаше да кажеш ? Сигурно игра на 10% от възможностите си,даже не се беше изпотил до към 8-9 рунд.Тоя пияния руснак не знаеше къде се намира, след мача в главата приличаше на Джейсън без хокейната маска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Каква жега то е 8 градуса Или както във всички офиси и при вас бучат яко климатиците и вътре е 25-6 градуса 8 градуса си е жега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Ритуално се отказвам от дизелите ! Браво нещо смислено да чуя. Иначе 1.8т яко тупа. Ама на предно загубите са под 15%. На задно са толкова по принцип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Аз да попитам: а колко гори? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Колкото - толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 17 газ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Аз да попитам: а колко гори? Де да го знам колко гори! Ако му стъпвам, сигурно ще хване 13-14. Този проблем ще го реша с газификация другата седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 залагам на 15+ ако му се раздава цялата газ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Е, пак е по-добре много, отколкото досегашните 11-12 бензин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Което пак си е 20 лева на 100 км. То вече и с дизела е толкова. Баси мамата, ко се случва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.