Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Чагаев - Пудар, скучна история.... На Чагаев килцата му бяха малко в повечко, а Пудар въпреки няколкото наистина тежки удари и двата нокдауна успя да остане на крака и да издържи цялата среща.

Да видим какво ще се случи по време на истинското събитие тази вечер.

Короната сорт Суматра и бутилката Каберне са в готовност :))

И все пак вярно се оказа това от програмата на ртл, че мачът ще е след 22 часа. Кефи ме да зяпам мача по тази програма заради многото предисловия и обяснения преди това. Така че и лаици като мен да разберат и да им стане интересно.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

как се забавляват трезвениците ?  :Facepalm:

Много ми е лесно. Пия си количка (или минерална вода) и танцувам, ама много. Раздавам се. Без да ми пука. Много релаксиращо и освежаващо ми действа да си танцувам. Хич не ми трябва да пия каквото и да е алкохолно.

Ужасяващ Кличко!

Обаче вече не му остават избягващи ходове и следващата защита ще е с нашето момче :punk  И тази среща ще бъде нещо уникално!

Psihare - жив и здрав и скоро 6 pack :)

Edit : екстра е станала а3ката , надявам се до седмица две и аз да се похваля с едно спортсбек-че.

кой кво ще да разправя за големи атмосферки напомпан турбо бензин си е кеф.

200кс на газ? 1.8т?

Няма газ в момента. Другата седмица ще я карам за една система Фобос1, с малко по-специални инжектори.

Edit : екстра е станала а3ката , надявам се до седмица две и аз да се похваля с едно спортсбек-че.

кой кво ще да разправя за големи атмосферки напомпан турбо бензин си е кеф.

Мдам, учудващо добре се получи. Аз самият въобще не очаквах такава промяна.

Човекът, който ми я сложи, сам остана учуден! Вика, пич, направо 6 стана. Наобиколиха я там, взеха да разглеждат, откъде съм я бил купил...

В момента, ако използваме широкоразпространената формула за 15% загуби на предно, излиза, че на вала съм 197.5 к.с на 311.5 Nm.

Колата върви като мощен дизел. на 3-та и 4-та от 3000 оборота нагоре направо излита. Трябва да ида някъде, да си направя надеждни замервания 0-100...

Много съм доволен, все едно съм си купил нова кола!

1.8Т е приятен за чип , в момента прегоравям за един спортсбек 2.0Т и първото нещо ще е да мина през Маднес моторспорт за едно чипче. 

Имам чувството, че докато бях на Пампорово бях по-малко болен, отколкото като се върнах на жегата в Пловдив.

Каква жега то е 8 градуса :lol: Или както във всички офиси и при вас бучат яко климатиците и вътре е 25-6 градуса :D 

Ужасяващ Кличко!

Обаче вече не му остават избягващи ходове и следващата защита ще е с нашето момче :punk  И тази среща ще бъде нещо уникално!

Ужасяващо добър ли искаше да кажеш ? Сигурно игра на 10% от възможностите си,даже не се беше изпотил до към 8-9 рунд.Тоя пияния руснак не знаеше къде се намира, след мача в главата приличаше на Джейсън без хокейната маска...

Ритуално се отказвам от дизелите !  :grin:

Браво :) нещо смислено да чуя. :)

Иначе 1.8т яко тупа. Ама на предно загубите са под 15%. На задно са толкова по принцип.

Аз да попитам: а колко гори?

Де да го знам колко гори! Ако му стъпвам, сигурно ще хване 13-14.

Този проблем ще го реша с газификация другата седмица.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...