Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Вие сте малцинство в момента :) Мнозинството са овчарите от ДПС и обирджиите на мандри от БСП. Тия хайвани ще измислят всяка възможна тема да скандализират обществото за да дръпнат до януари още 1-2 милиарда заеми и после да се изнижат. 

Намалянето на преференциите за по-нисък данък МПС (или по-скоро ограничаване и стесняване) , сега предложенията за цигарите... това са чиста проба идеи, които да са по вестниците. Минат, не минат... ей ти 1 месец комфорт. Ако минат, още по-добре. Никой не се интересува вече какво става в Мин. на икономиката. Никой не гледа данните за 3-месечията ... пуснаха Биг Брадър, Хъ-фактор ... стана хладничко и тия се надяват народа да се откаже, пък те да си действат на спокойствие.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Отпуснати са над 400млн ДДС към бизнеса които реално ги няма няма да споменавам как 1/3 от парите са взети от 3 фирми предполагам всеки го знае..... съвсееем скоро Ореха и компания ще преразглеждат бюджета отново...... истината е че положението изобщо не е розово..... 

Тва такъв спад на работата не е имало никога , с който и да говоря - магазинер,автомонтьор , продавач , всичките повтарят едно и също - такова чудо не е било , потреблението в момента е свито до някъв абсолютен минимум и то при положение че тежките месеци с високи сметки тепърва идват..... 

А да кръчмите и баровете работят , явно чалгата постигна своето , щото няк'си не го приемам за нормално да си броиш цял седмица стинките и да мааш дюнери и събота да изригнеш в галакси със спестените 50 леа..... няма се оправим невър...... 

ШШШшшшшш! Няма да говориш така за момчето! Той вдигна пенсиите, вдигна майчинските. Ся ша вкара тия от ГРОБ в затвора. И Белене можеше да построи ама му пречат. Тва е най-експертния министър-председател в света. След края на годината и кредитния рейтинг ще барнат оценяващите агенцийки сигурно, от там и лихвите по кредитите заминават нагоре... Всичко е 6.

тъй-тъй.

ех сега да имаше един добър чичко пожарникар/футболист/милиционер да ни спаси....

толкова хубаво си беше - всичко беше законно. и правилно. и редно.

това са чиста проба идеи, които да са по вестниците. Минат, не минат... ей ти 1 месец комфорт. Ако минат, още по-добре. Никой не се интересува вече какво става в Мин. на икономиката. Никой не гледа данните за 3-месечията ...

напълно вярно, лошо че тези дето се усещат са не 1% ами направо 1 промил. рецептата отдавна е измислена - хляб + зрелища... като намалее хляба - увеличават зрелищата :throw:

Овъртях си цялото Субару в няква лигава лайнарщина дето се поставя преди асфалтирането. Начи сцепление никакво, от там като се почнаха едни въртене в кръг и занасяния(за малко един бордюр да отнеса) и сега подозирам, че май само от джама ще мога да го махна това лигавото Ужассс

Мамка му!

Последно, от колко часа ще са Кличко - Поветкин ? :sad2:

Овъртях си цялото Субару в няква лигава лайнарщина дето се поставя преди асфалтирането. Начи сцепление никакво, от там като се почнаха едни въртене в кръг и занасяния(за малко един бордюр да отнеса) и сега подозирам, че май само от джама ще мога да го махна това лигавото Ужассс

Подозирам, че това "лигавото" е битум. Битумът е нефтопродукт и се разтваря в други нефтопродукти - нафта, бензин. Предлагам ти да опиташ първо с нафта и чисти памучни парцали (за да не надраскаш лака).

Успех.

Подозирам, че това "лигавото" е битум. Битумът е нефтопродукт и се разтваря в други нефтопродукти - нафта, бензин. Предлагам ти да опиташ първо с нафта и чисти памучни парцали (за да не надраскаш лака).

Успех.

Саше, хич да не го бара туй чупено Субару! Ако го е опръскал хубаво изотдолу - има покритие срещу гниене! То това му е като екстра направо. :laughing:  :laughing:  :laughing:  

Мамка му!

Последно, от колко часа ще са Кличко - Поветкин ? :sad2:

Сега гледах програмата на RTL, защото там винаги дават мачовете на Кличко. Наше време се пада 22:15 ч. Поне така са обявили.

ПП Баси, спирам да купувам обувки и парцали. Направо се чудя как ме търпи мъжът ми. :)

Сега гледах програмата на RTL, защото там винаги дават мачовете на Кличко. Наше време се пада 22:15 ч. Поне така са обявили.

ПП Баси, спирам да купувам обувки и парцали. Направо се чудя как ме търпи мъжът ми. :)

Филм +! И току що галата започна.

Гадо оувър енд аут!

Ама за чанти нищо не казваш...

Не може всичко да е идеално... Ако бях взела и чанти одеве, нямаше да се размина само с бутилката хубаво вино за разсейване на вниманието, докато вадя другите покупки. :)

малко почивка викам да си дам.....

не предполагах че ще е толко трудно  :lol:

ходих трезвен на бар .... мноо е тъпо чесно  :blink:

как се забавляват трезвениците ?  :Facepalm:

малко почивка викам да си дам.....

не предполагах че ще е толко трудно :lol:

ходих трезвен на бар .... мноо е тъпо чесно :blink:

как се забавляват трезвениците ? :Facepalm:

Не знам!!! Бях в Паша миналия петък и тоя петък без да пия. Изобщо не знам кво правя в тия барове до сутринта, че и не могат да ме изкарат. А колко ми беше тъпо, само аз си знам.

ходих трезвен на бар .... мноо е тъпо чесно  :blink:

как се забавляват трезвениците ?  :Facepalm:

същото съм се питала и аз. много трудно се издържа на такова място, без да си притъпиш сетивата с едно питиенце.

Чагаев - Пудар, скучна история.... На Чагаев килцата му бяха малко в повечко, а Пудар въпреки няколкото наистина тежки удари и двата нокдауна успя да остане на крака и да издържи цялата среща.

Да видим какво ще се случи по време на истинското събитие тази вечер.

Короната сорт Суматра и бутилката Каберне са в готовност :))

Аз пък тая сутрин почнах от 10 сутринта с уискито. Ама от 9 са ме почнали и все още бачкам. Бахти и почивния ден, имал съм по-малко натоварени работни дни...

Успех.

Ами аз съм нахален и силно се надявам да се махне с вода...ако ли не - ще го стържа само от джамовете и за боята не ми дреме :).

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...