Mockingbird Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Е поне в началото е така..После всичко става кенеф, това е ясно.Но все пак си ми харесва....Иначе тревичка отдавна спрях да боцкам сутрин....сега съм на чайче. Единственото неудобство, което ми създава сутрешната ерекция, е това, че трябва да пикая на челна стойка..А аз не мога да правя челна стойка...Мамка му, трябва да се науча...Хъммм.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Ти почвай, ами не се чуди, щото докато ги харесаш ще падне първия сняг Нали и джанти щеше да купуваш? Джанти, но нещо не мога да си намеря втора ръка джанти, а ония дето им бях постнал снимката в другата тема се оказаха реплики. Ти ко реши, ма? Че идиш ли? По-скоро не. Ти рожден ден в града не можеш ли да празнуваш?! Нещо такова. А за зимните гуми... ми ранко е ама задните смятам да ги унищожа за тоя сезон, че дори и до средата му и да взема нови ... та ... не ми пука много. Въпроса е да не кисна после 1ч в студа по разни гумаджии. Още повече тука до офиса са пичове, мисля, че за 20мин ще опаткат 15ките. А между другото не е лошо w00x-e да гледаш и какви дотове са тия гуми ако са нови. Ако не са нови, то в Кючука по уличката водеща до тромпета е най-доброто място за запазени гуми 2ра ръка ако ще взимаш. Ами не знам как да ги гледам ако ги взимам онлайн. Освен снимки да им искам... Но пък с на злобил-а офертата, в тая Диана ми е по-изгодна цената за същите гуми, а там май могат да се видят на място. За втора ръка не съм мислил изобщо... те май понякога са си направо като новите, но пък най-вероятно тия дето са като новите, ще са запазени за "наши хора" и няма изобщо да са показани. В Германия 2007 взехме "втора ръка" Michelin Alpine с DOT от преди 3 месеца, 19" за 130 евро. 4бр. И то не само, защото тогава се събрахме с половинката Човече, дано никога нищо не се случи с твоята връзка, защото като гледам как говориш за нея.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Birra superiore...абе става тва Peroni. Майната му на снега. Дано милиметър да не падне тука...ама като знам какви са зимите, лошо ми става още от сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Мисля си, че някой модератор ми трие мненията... Без забележка, без коментар, без нищо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Иначе тревичка отдавна спрях да боцкам сутрин....сега съм на чайче. ма денят не почва толкова положително нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Джанти, но нещо не мога да си намеря втора ръка джанти, а ония дето им бях постнал снимката в другата тема се оказаха реплики. Еми май ще караш с 32'' и зимата Бегай търси джанти, ако ш'ги сменяш, че да не отворим нова тема "На woox-a джантите за алфата" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Поръчааааах. Първа поръчка от ибей...ся остава и да дойде баси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Стефче, може да се наложи некви тениски да ми поръчаш и пратиш. Виж как седят нещата с пращането оттам насам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Нямам никаква идея . Трябва да се пита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 ма денят не почва толкова положително нали Абе, не да ти кажа...ама си има и плюсове..Зависи от чайчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Улица "Богомил" щяла да е затворена до Коледа, разбрах току що. А днес и по тротоара не можеше да се минава, защото всичко беше в камари от изсечени клони. Дано да ги разчистят скоро, че ми се наложи да обиколя целия квартал, за да стигна от точка А до точка Б, между които по права линия са 20-30 метра. А защо ги секат всъщност тези клони? Заради евентуални снегове и силен вятър или по някаква друга причина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 + май започват да махат паветата и да асфалтират. Или това беше за К.Райчо? Улица "Богомил" щяла да е затворена до Коледа, разбрах току що. А днес и по тротоара не можеше да се минава, защото всичко беше в камари от изсечени клони. Дано да ги разчистят скоро, че ми се наложи да обиколя целия квартал, за да стигна от точка А до точка Б, между които по права линия са 20-30 метра. А защо ги секат всъщност тези клони? Заради евентуални снегове и силен вятър или по някаква друга причина? Профилактика срещу пречещи и изсъхнали клони. Да няма после като мен да се чудиш как да си влезнеш в колата, защото половин акация е паднала отгоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 имаха идея от гениите на отдел "Екология" да се премахнат тези стари дървета и да се разшири+асфалтира. Всъщност или газифицират или топлофицират ЦДГ Каменица+СОУ Паисий Хилендарски. Но проекта за разширението на ул. Богомил засега не е одобрен. Същите гении ще махнат временно няколко дървета от Царсимеоновата градина за да сложат паркинг под Пееещите фонтани. А миналата година разрешиха срутване/къртене на половин тепе под Альоша насред обособен природен парк. Разбособиха го. Въобще голям късмет имаме с този наш кметотев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Не започвай пак за Альоша. Това е НАЙ-олигофренското нещо, което се е случвао в Пловдив. откакто съществува града. 5000 години има няма. А покрай т'ва с паркинга колко пари ще преберат гейбаджиите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Улица "Богомил" щяла да е затворена до Коледа, разбрах току що. А днес и по тротоара не можеше да се минава, защото всичко беше в камари от изсечени клони. Дано да ги разчистят скоро, че ми се наложи да обиколя целия квартал, за да стигна от точка А до точка Б, между които по права линия са 20-30 метра. А защо ги секат всъщност тези клони? Заради евентуални снегове и силен вятър или по някаква друга причина? По-добрият въпрос е: защо след като са ги изсекли не са ги почистили ами са ги зарязали така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Защото е по-лесно да се почисти всичко на куп, отколкото да се реже и отдолу някой да събира веднага. Ти да не мислиш, че са оставени с дни да седят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Ами точно това си помислих, те обикновенно така правят При ремонтиране на дупките по асфалта да не би да ги запълват същия ден след "очертаването"? Имало е моменти са стояли седмици така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Предполагам, че ще ги почистят. Днес започнаха да ги секат. Просто се издразних, че нямаше никаква възможност да се премине. Поне за пешеходци би трябвало някаква пътечка да има. Та както се бях натоварила с не знам колко кила ябълки и праскови... Ръцете ми стигаха до петите накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Ами точно това си помислих, те обикновенно така правят При ремонтиране на дупките по асфалта да не би да ги запълват същия ден след "очертаването"? Имало е моменти са стояли седмици така. Как може да сравняваш отрязан клон с изрязана дупка в асфалта?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 и двете са рязани..... кво Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Улица "Богомил" щяла да е затворена до Коледа, разбрах току що. А днес и по тротоара не можеше да се минава, защото всичко беше в камари от изсечени клони. Дано да ги разчистят скоро, че ми се наложи да обиколя целия квартал, за да стигна от точка А до точка Б, между които по права линия са 20-30 метра. А защо ги секат всъщност тези клони? Заради евентуални снегове и силен вятър или по някаква друга причина? В момента тече подмяна на паветата на Богомил с асфалт. Нищо повече. Някой явно е решил да се направи и санитарна сеч, защото в момента е удобно за това, тъй като улицата е затворена. Щях да те бъзикна, че си ходила за вино, ама ти си пазарувала тежки работи... Недей да мрънкаш, защото махането на тия павета закъснява с 6-7 години. По тогавашния план, след като направиха отсечката от Източен до Родопи, на следващия сезон трябваше да направят отсечката до Петко Д. Петков. Минаха години, както се казва, нищо не стана по план, но с малоумен кмет - така е. Сега поне се ремонтира усилено, макар и да се пречи усърдно от ибрикчията, назначен за областен. И дано да се продължи и по Петко Д. Петков, защото вече откровено казано не мога да понасям павета! Ама надали, както е тръгнало... ====================== Днес отидох до София и се върнах с рейсове... Осъзнах, че магистралата отдавна няма нищо общо с магистрала, особено София-Пловдив. Рейсовете няма как да карат в лява лента, а дясното платно е някакъв ад за такива големи коли. Бъбреците ми са напълно разджуркани и чак кръста ме заболя. С малко кромид и запържване до златисто са готови за бира... С лека кола тия неща не се усещат, но особено на връщане една Сетра ме подлуди. Изадох се от яд, че седнах в задната част... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Как може да сравняваш отрязан клон с изрязана дупка в асфалта?! Що за въпрос? И в двата случая пръст има общината. Верно различни фирми са, но защо трябва да очаквам едните да са точни, а другите не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Недей да мрънкаш, защото махането на тия павета закъснява с 6-7 години. Ако ти се наложи да прекосиш пресечена местност с нови обувки на ток и ти ще се размрънкаш. Сега вече ще знам и към Плод и зеленчука ще тръгвам само с туристически обувки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Пазаруваш в квартала с токчета? Браво бе, мацко!!! Мен питаш ли ме вчера... Не знаех, че багерът ще раздига паветата толкова бързо и минавах по чехли през дълбокия пясък, за да взема бира ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Предполагам, че за бира си готов на всякакви жертви... А аз заради някакви тъпи ябълки да си съсипя обувките... никога! Опциите бяха да мина през пясъка на другия тротоар или да прецапам през клоните, та затова тръгнах да обикалям. За малко да стигна до Военна болница, както се бях засилила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.