Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ще си захапя лявото ухо от десния край. Може ли някой да ми даде линк в ибей за case за Самсунг Галакси S2 на Ферари. Еви му майката. За всички други телефони намерих, но не и за моя.

И също се чудя дали А3 формат ще е прекалено малък да го изопна на стената(става дума за Ферарито на Лауда с негов подпис) :)

Голямата страна на A4 ти е равна на малката на A3. А голямата на A3 е към 40 см така по спомен. Голямо е ако ще чертаеш в/у това, но иначе за плакат не особено ...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Голямата страна на A4 ти е равна на малката на A3. А голямата на A3 е към 40 см така по спомен. Голямо е ако ще чертаеш в/у това, но иначе за плакат не особено ...

Форматите са ми ясни, дори си ги наложих с няколко пирончета да видя как ще седи. По-голямо е по-добре :).

Ангеле, тия и аз ги намерих, но нещо не виждам кое става за Galaxy. За Note има :).

едит: сега видях и първия от двата линка.

edit 2: На тия кейсове камерата и светкавицата са една до друга, а на моя са една под друга. Съвсем се замотах и ми писна на пилето. Аз не си знам телефона къФ ми е, тръгнал съм кейсове да поръчвам :D

Тази сутрин отидох да бягам с... Шуба и зимната шапка. :lol: Прегрях, но като гледах как зъзнат разни хора с пуловерчета по спирките и ми ставаше драго на сърцето. :D

Ооо, кефа е огромен, да минеш по фанелa покрай зъзнещи дядомразовци, поктирити с толкова ката дрехи, че е трудно да прецениш половата принадлежност :lol:

Каръшка работа мама му стара! Тъкмо си купих някакви роклички, подходящи за блага златна есен и си представях как ще се коконча нагоре-надолу с тях, а времето стана като за кожух... :(

Глобално затопляне, да го д*хат еколозите.  :lol:

Що бе? Според една от версиите, именно глобалното затопляне ще доведе до нова ледена епоха. Беше нещо свързано с топенето на ледовете в Гренландия, сладката вода в океана и спирането на теченията носещи топлината от екватора към Северното полукълбо през Атлантическия океан.

Сняг -да, но в полето. Там си трябва. Тук в града за какво? Както не чистят - само да си разбиваме колите по заледените улици, на които леда прави дупки по-лоши от асфалтовите.

Мислех днес да скокна да си метна зимните гуми с джанти на колата ама ... ся събота и неделя ако закроти и след това 17гр... ама пък като знам какво става на първи сняг по гумаджиите май тая събота и неделя отивам за монтаж, баланс, изправяне и т.н... че не ми се занимава после в гъч-а да чакам по 1ч за гумаджия (аз сам си ги сменям ама баланса и изправянето).

И мисля и до края на месеца да забода един ксенон на лупите, 3000k 55w ... ще свети жълто ама мен не ме интересува гъзарията ами да осветява добре на мокро вечер.

Оу... и на лов за маратонки с жената трябва да ходим и за бутуши ... и дънки... и трябва да счупя касичката.

Маратонки? Започнал си да тренираш?

Well said.

-----------

Не е ли малко рано за зимните гуми още? Ако не е, да почвам да се оглеждам..

Well said.

-----------

Не е ли малко рано за зимните гуми още? Ако не е, да почвам да се оглеждам..

Ти почвай, ами не се чуди, щото докато ги харесаш ще падне първия сняг :D Нали и джанти щеше да купуваш?

Маратонки? Започнал си да тренираш?

Нещо такова.

А за зимните гуми... ми ранко е ама задните смятам да ги унищожа за тоя сезон, че дори и до средата му и да взема нови ... та ... не ми пука много. Въпроса е да не кисна после 1ч в студа по разни гумаджии. Още повече тука до офиса са пичове, мисля, че за 20мин ще опаткат 15ките.

А между другото не е лошо w00x-e да гледаш и какви дотове са тия гуми ако са нови. Ако не са нови, то в Кючука по уличката водеща до тромпета е най-доброто място за запазени гуми 2ра ръка ако ще взимаш.

Въпроса е да не кисна после 1ч в студа по разни гумаджии.

Абе да ти кажа, не е толкова зле положението сега, ама се започва. На гумаджиите вече им прегряват телефоните :D

Да го духа затоплянето! Искам сняг! 30 санта цяла зима! В градовете! В планините - 3 метра!

За духането - ОК, ама останалото - айде нЕма нужда :).

Абе, то и аз искам сняг, ама...Особено в Пловдив, последните години е рядкост.Случва се през две-три зими да има...

Спомни си по-миналата зима 2011-2012, защото аз няма да я забравя и пак си задай въпроса дали последните години е рядкост :). Тогава не можех да си изкарам колата от двора.

ОБИЧАМ СТУДА, МРАЗЯ СНЕГА!

Дреме ми за колите. Описаната зима (2011-2012) е най-прекрасната в досегашния ми живот. И то не само, защото тогава се събрахме с половинката :) Просто обожавам бялата зима. И да има сняг, сняг, сняг :)

За духането - ОК, ама останалото - айде нЕма нужда :).

Спомни си по-миналата зима 2011-2012, защото аз няма да я забравя и пак си задай въпроса дали последните години е рядкост :). Тогава не можех да си изкарам колата от двора.

ОБИЧАМ СТУДА, МРАЗЯ СНЕГА!

Помня я..Много добре..Една от сутрините ми беше замръзнала нафтата... :bgrin: Но не ми пука..Беше яко..Хубава зима.Много студено, но пък имаше сняг.Обичам снега.

Ако не се лъжа, три зими преди тази, пак беше сходно положението...Но зимата си е зима.Хубаво е да има сняг.Дори и в града.Всичко е по-чисто, по-свежо...по-приятно.

.Но зимата си е зима.Хубаво е да има сняг.Дори и в града.Всичко е по-чисто, по-свежо...по-приятно.

да не си боцнал няква тревичка рано сутринта ? щото когато падне сняг в Пловдив е всичко друго но не и свежо,чисто и приятно...... 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...