ARPAnet Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Ще си захапя лявото ухо от десния край. Може ли някой да ми даде линк в ибей за case за Самсунг Галакси S2 на Ферари. Еви му майката. За всички други телефони намерих, но не и за моя. И също се чудя дали А3 формат ще е прекалено малък да го изопна на стената(става дума за Ферарито на Лауда с негов подпис) Голямата страна на A4 ти е равна на малката на A3. А голямата на A3 е към 40 см така по спомен. Голямо е ако ще чертаеш в/у това, но иначе за плакат не особено ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 A3 e 297x420mm.Стандартният плакат е 500x700mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Голямата страна на A4 ти е равна на малката на A3. А голямата на A3 е към 40 см така по спомен. Голямо е ако ще чертаеш в/у това, но иначе за плакат не особено ... Форматите са ми ясни, дори си ги наложих с няколко пирончета да видя как ще седи. По-голямо е по-добре . Ангеле, тия и аз ги намерих, но нещо не виждам кое става за Galaxy. За Note има . едит: сега видях и първия от двата линка. edit 2: На тия кейсове камерата и светкавицата са една до друга, а на моя са една под друга. Съвсем се замотах и ми писна на пилето. Аз не си знам телефона къФ ми е, тръгнал съм кейсове да поръчвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 5 градуса сабаля... Отврат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Тази сутрин отидох да бягам с... Шуба и зимната шапка. Прегрях, но като гледах как зъзнат разни хора с пуловерчета по спирките и ми ставаше драго на сърцето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Ооо, кефа е огромен, да минеш по фанелa покрай зъзнещи дядомразовци, поктирити с толкова ката дрехи, че е трудно да прецениш половата принадлежност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Глобално затопляне, да го д*хат еколозите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Каръшка работа мама му стара! Тъкмо си купих някакви роклички, подходящи за блага златна есен и си представях как ще се коконча нагоре-надолу с тях, а времето стана като за кожух... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Да се надяваме,че ще има хубав ски сезон,че много ми се карат скички Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Глобално затопляне, да го д*хат еколозите. Що бе? Според една от версиите, именно глобалното затопляне ще доведе до нова ледена епоха. Беше нещо свързано с топенето на ледовете в Гренландия, сладката вода в океана и спирането на теченията носещи топлината от екватора към Северното полукълбо през Атлантическия океан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Споко.Само тия дни ще е така..Очаква се затопляне..към средата на месеца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Да го духа затоплянето! Искам сняг! 30 санта цяла зима! В градовете! В планините - 3 метра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Абе, то и аз искам сняг, ама...Особено в Пловдив, последните години е рядкост.Случва се през две-три зими да има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Сняг -да, но в полето. Там си трябва. Тук в града за какво? Както не чистят - само да си разбиваме колите по заледените улици, на които леда прави дупки по-лоши от асфалтовите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Мислех днес да скокна да си метна зимните гуми с джанти на колата ама ... ся събота и неделя ако закроти и след това 17гр... ама пък като знам какво става на първи сняг по гумаджиите май тая събота и неделя отивам за монтаж, баланс, изправяне и т.н... че не ми се занимава после в гъч-а да чакам по 1ч за гумаджия (аз сам си ги сменям ама баланса и изправянето). И мисля и до края на месеца да забода един ксенон на лупите, 3000k 55w ... ще свети жълто ама мен не ме интересува гъзарията ами да осветява добре на мокро вечер. Оу... и на лов за маратонки с жената трябва да ходим и за бутуши ... и дънки... и трябва да счупя касичката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Маратонки? Започнал си да тренираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Маратонки? Започнал си да тренираш? Well said. ----------- Не е ли малко рано за зимните гуми още? Ако не е, да почвам да се оглеждам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Well said. ----------- Не е ли малко рано за зимните гуми още? Ако не е, да почвам да се оглеждам.. Ти почвай, ами не се чуди, щото докато ги харесаш ще падне първия сняг Нали и джанти щеше да купуваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Не е ли малко рано за зимните гуми още? Ако не е, да почвам да се оглеждам.. Ти ко реши, ма? Че идиш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Маратонки? Започнал си да тренираш? Нещо такова. А за зимните гуми... ми ранко е ама задните смятам да ги унищожа за тоя сезон, че дори и до средата му и да взема нови ... та ... не ми пука много. Въпроса е да не кисна после 1ч в студа по разни гумаджии. Още повече тука до офиса са пичове, мисля, че за 20мин ще опаткат 15ките. А между другото не е лошо w00x-e да гледаш и какви дотове са тия гуми ако са нови. Ако не са нови, то в Кючука по уличката водеща до тромпета е най-доброто място за запазени гуми 2ра ръка ако ще взимаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Въпроса е да не кисна после 1ч в студа по разни гумаджии. Абе да ти кажа, не е толкова зле положението сега, ама се започва. На гумаджиите вече им прегряват телефоните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Да го духа затоплянето! Искам сняг! 30 санта цяла зима! В градовете! В планините - 3 метра! За духането - ОК, ама останалото - айде нЕма нужда . Абе, то и аз искам сняг, ама...Особено в Пловдив, последните години е рядкост.Случва се през две-три зими да има... Спомни си по-миналата зима 2011-2012, защото аз няма да я забравя и пак си задай въпроса дали последните години е рядкост . Тогава не можех да си изкарам колата от двора. ОБИЧАМ СТУДА, МРАЗЯ СНЕГА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Дреме ми за колите. Описаната зима (2011-2012) е най-прекрасната в досегашния ми живот. И то не само, защото тогава се събрахме с половинката Просто обожавам бялата зима. И да има сняг, сняг, сняг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 За духането - ОК, ама останалото - айде нЕма нужда . Спомни си по-миналата зима 2011-2012, защото аз няма да я забравя и пак си задай въпроса дали последните години е рядкост . Тогава не можех да си изкарам колата от двора. ОБИЧАМ СТУДА, МРАЗЯ СНЕГА! Помня я..Много добре..Една от сутрините ми беше замръзнала нафтата... Но не ми пука..Беше яко..Хубава зима.Много студено, но пък имаше сняг.Обичам снега. Ако не се лъжа, три зими преди тази, пак беше сходно положението...Но зимата си е зима.Хубаво е да има сняг.Дори и в града.Всичко е по-чисто, по-свежо...по-приятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 .Но зимата си е зима.Хубаво е да има сняг.Дори и в града.Всичко е по-чисто, по-свежо...по-приятно. да не си боцнал няква тревичка рано сутринта ? щото когато падне сняг в Пловдив е всичко друго но не и свежо,чисто и приятно...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.