Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Иване, покажи се на козерката, която е отзад в градината на Олимп-а и изгони тая нещастна котка дето мя-ка, че ме подлудява и ще я замеря с нещо от тук!

Иване, покажи се на козерката, която е отзад в градината на Олимп-а и изгони тая нещастна котка дето мя-ка, че ме подлудява и ще я замеря с нещо от тук!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Завърших една драсканица формат А3, която четвъртък ще подаряваме на пенсиониращия се шеф. Горд със свършеното, да видим дали ще е одобрено :)

Чакай, чакай. Планч или планк?! Това, което показа Пешо е ПЛАНК. Това е упражнения за трениране на кръст и стягане на 6-пак-а.

Това, което показах аз е ПЛАНЧ. Това е ултиматното силово упражнение.

извинете, но от Обществото на Пасивно Агресивните Културуведи и Асоциацията на Аматьорите-Преводачи-Филолози пристигна заявка  да Ви предам, че "Planche"-то било родом от френските дебри, поради което би трябвало и на пългарски се чете ПЛАНШЕ, че и ударението му да е на последното Е.

И още по неудобно ми е да Ви поправям, но френското Планше е същото като английско поамериканченият Планк, който е загубил бая от нежните си гласни и съгласни, щото на културистите не им харесват такива меки неща.

А от всичко най-ме е срам, че се налага прост инженер да преподава на преводач-филолог-проджект-меринджей такива елементарни неща.

П.П. Надявам се бележката ми да бъде взета под внимание ведно с чувството за хумор

1. Статията във Wiki е грешна.

2. Аз също съм прост инженер. Не съм преводач и съм МНООООГО далеч от това да съм филолог.

3. Нищо общо нямат планча и планка. Ама нищичко.

Не е вярно. Във фитнес залата грам не знам какво се случва.

И въпреки това,  пак не бива да спорим!

Мацката  от LA Ink реалито по TLC е лайкната 5.1 милиона пъти  :JC_golly:

Kat Von D

Тая, като и гледам снимките, живее в някаква сюрреалистична преизподня...

Дай цялата картинка със сравнението с 20 годишните пичове. :lol:

Не съм я виждал цялата, но мога да си представя.

Ще си захапя лявото ухо от десния край. Може ли някой да ми даде линк в ибей за case за Самсунг Галакси S2 на Ферари. Еви му майката. За всички други телефони намерих, но не и за моя.

И също се чудя дали А3 формат ще е прекалено малък да го изопна на стената(става дума за Ферарито на Лауда с негов подпис) :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...