Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Той Виден пожеланията във Фейсбук не ги брои явно...

Честит рожден ден и от мен. Жив и здрав да си и ти, и цялото ти семейство, и всичките ти близки хора.

Днес имах щастието хем от Лондон, хем от Манхатън да ме уважат... Някак си си мисля, че не заслужавам такова внимание..... Изпили сме тук тройно дестилирания Ълкохол.. У Фейсот не съм те отразил, виноват. 

Обажда ми се клиент на Emergency Support телефона, с който имам щастието да дежуря в момента за да ми каже, че.... не може да отвори тикет системата ни. LOL!

Обажда ми се клиент на Emergency Support телефона, с който имам щастието да дежуря в момента за да ми каже, че.... не може да отвори тикет системата ни. LOL!

Тва клиенти да могат да ти звънят директно е тъпо. Нямате ли кол център, който да филтрира обажданията?

Не. Имаме един телефон, който е уж за спешни случаи при строшени платформи, outage-и и т.н., който се върти между админите от lvl1 support. И ся разбира се ме събудиха за глупости...

Тва клиенти да могат да ти звънят директно е тъпо. Нямате ли кол център, който да филтрира обажданията?

В Бг фирмите много рядко ще видиш подобна организация. Аз когато заминах навън, ми се отвориха очите как трябва да е организирана работата в един IT отдел.

Не. Имаме един телефон, който е уж за спешни случаи при строшени платформи, outage-и и т.н., който се върти между админите от lvl1 support. И ся разбира се ме събудиха за глупости...

А не можеш ли да го сложиш на САЙЛЪНС...АЙ КИЛ Ю :D и да се направиш на най-приятно изненадания админ от LVL 1 на сутрина?

Чефо, ти се ебаваш, ама по празниците се редуваме по админ на ден и шефа ни просто прехвърля пренасочването от един на друг. И звънят едни тъмно-сини патладжани от Кения на един колега и им се включва fun call с тази песен...

Иване, фирмата ни е доста добре организирана, като за българска такава :)

Това не е упражнение, когато са свити. Това го може всеки. Идеята е да са изпънати и тогава се казва Planche.

logoforum.jpg

А това:

Hand-Balance-Planche-Position.jpg

Т'ва не е нещо особено, защото лактите подпират хълбуците и реално.... Не правиш нищо епично.

Това със свитите лакти е "ренегадско гребане". При свити лакти вдигаш едната ръка, оставяйки тежестта върху другата, после я спускаш, вдигаш другата ръка. Реално въртиш само в рамото. Идеята е кръста, таза и т.н. да не се въртят.

Те ти линк.

Има и модификация с пудовки или дъмбели.

да , за планк явно е ставало въпрос.

просто ми беше влезнало в главата как се казва а не можех да се сетя.

иначе мен не ме кефят тия "модерни" тренировки ..... 

Пеше, той пита за съвсем друго нещо. :))

Злобиле, това не са модерни тренировки. Това са силови тренировки за извън зала. Аз в зала не стъпвам. И разчитам, че тази зима няма да е толкова епична и че няма и да ми се наложи да стъпя. Не виждам смисъл от железата. Дай ми само лост. А и тия железа много вдървяват.

EDIT:

Чакай, чакай. Планч или планк?! Това, което показа Пешо е ПЛАНК. Това е упражнения за трениране на кръст и стягане на 6-пак-а.

Това, което показах аз е ПЛАНЧ. Това е ултиматното силово упражнение.

EDIT2:

Планк прави всеки, който тренира. Много ефективно упражнение е.

Пеше, той пита за съвсем друго нещо. :))

Злобиле, това не са модерни тренировки. Това са силови тренировки за извън зала. Аз в зала не стъпвам. И разчитам, че тази зима няма да е толкова епична и че няма и да ми се наложи да стъпя. Не виждам смисъл от железата. Дай ми само лост. А и тия железа много вдървяват.

EDIT:

Чакай, чакай. Планч или планк?! Това, което показа Пешо е ПЛАНК. Това е упражнения за трениране на кръст и стягане на 6-пак-а.

Това, което показах аз е ПЛАНЧ. Това е ултиматното силово упражнение.

EDIT2:

Планк прави всеки, който тренира. Много ефективно упражнение е.

говорех за Планк.

иначе всеки си избира тренировките , на мен залата ми е екстра .... извън залата само бягане 1-2 пъти седмично ..... 

Хм а я кажете как да си стопя шкембето?С фолио и яко тичане сигурно ще стане.Трябва май да се напъна,че се дразня от миналата година какъв ми е корема след операцията.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...