RaptoR Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 ПОКЛОН: https://www.youtube.com/watch?v=jl-O1ZKm7kw Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Той Виден пожеланията във Фейсбук не ги брои явно...Честит рожден ден и от мен. Жив и здрав да си и ти, и цялото ти семейство, и всичките ти близки хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Днес имах щастието хем от Лондон, хем от Манхатън да ме уважат... Някак си си мисля, че не заслужавам такова внимание..... Изпили сме тук тройно дестилирания Ълкохол.. У Фейсот не съм те отразил, виноват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Обажда ми се клиент на Emergency Support телефона, с който имам щастието да дежуря в момента за да ми каже, че.... не може да отвори тикет системата ни. LOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Съвсем логично ми звучи това. Може да е паднал вашия нет или нещо друго и е редно да знаете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Обажда ми се клиент на Emergency Support телефона, с който имам щастието да дежуря в момента за да ми каже, че.... не може да отвори тикет системата ни. LOL!Тва клиенти да могат да ти звънят директно е тъпо. Нямате ли кол център, който да филтрира обажданията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Не. Имаме един телефон, който е уж за спешни случаи при строшени платформи, outage-и и т.н., който се върти между админите от lvl1 support. И ся разбира се ме събудиха за глупости... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Тва клиенти да могат да ти звънят директно е тъпо. Нямате ли кол център, който да филтрира обажданията? В Бг фирмите много рядко ще видиш подобна организация. Аз когато заминах навън, ми се отвориха очите как трябва да е организирана работата в един IT отдел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Не. Имаме един телефон, който е уж за спешни случаи при строшени платформи, outage-и и т.н., който се върти между админите от lvl1 support. И ся разбира се ме събудиха за глупости... А не можеш ли да го сложиш на САЙЛЪНС...АЙ КИЛ Ю и да се направиш на най-приятно изненадания админ от LVL 1 на сутрина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Чефо, ти се ебаваш, ама по празниците се редуваме по админ на ден и шефа ни просто прехвърля пренасочването от един на друг. И звънят едни тъмно-сини патладжани от Кения на един колега и им се включва fun call с тази песен... Иване, фирмата ни е доста добре организирана, като за българска такава Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Не се ебавам...и ние бачкаме 365 дни по 18 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Някак си си мисля, че не заслужавам такова внимание..... И аз така си мисля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Psihar-e как се казваше това упражнение което стойш успоредно на пода със свити в лактите ръце ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Това не е упражнение, когато са свити. Това го може всеки. Идеята е да са изпънати и тогава се казва Planche. А това: Т'ва не е нещо особено, защото лактите подпират хълбуците и реално.... Не правиш нищо епично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Това със свитите лакти е "ренегадско гребане". При свити лакти вдигаш едната ръка, оставяйки тежестта върху другата, после я спускаш, вдигаш другата ръка. Реално въртиш само в рамото. Идеята е кръста, таза и т.н. да не се въртят. Те ти линк. Има и модификация с пудовки или дъмбели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 да , за планк явно е ставало въпрос. просто ми беше влезнало в главата как се казва а не можех да се сетя. иначе мен не ме кефят тия "модерни" тренировки ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Пеше, той пита за съвсем друго нещо. Злобиле, това не са модерни тренировки. Това са силови тренировки за извън зала. Аз в зала не стъпвам. И разчитам, че тази зима няма да е толкова епична и че няма и да ми се наложи да стъпя. Не виждам смисъл от железата. Дай ми само лост. А и тия железа много вдървяват. EDIT: Чакай, чакай. Планч или планк?! Това, което показа Пешо е ПЛАНК. Това е упражнения за трениране на кръст и стягане на 6-пак-а. Това, което показах аз е ПЛАНЧ. Това е ултиматното силово упражнение. EDIT2: Планк прави всеки, който тренира. Много ефективно упражнение е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Той пита за планк. Ти можеш да си показваш квото си искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Да, сега като прочетох отново, явно е ставало въпрос за планк. Моя грешка, извинявам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Пеше, той пита за съвсем друго нещо. Злобиле, това не са модерни тренировки. Това са силови тренировки за извън зала. Аз в зала не стъпвам. И разчитам, че тази зима няма да е толкова епична и че няма и да ми се наложи да стъпя. Не виждам смисъл от железата. Дай ми само лост. А и тия железа много вдървяват. EDIT: Чакай, чакай. Планч или планк?! Това, което показа Пешо е ПЛАНК. Това е упражнения за трениране на кръст и стягане на 6-пак-а. Това, което показах аз е ПЛАНЧ. Това е ултиматното силово упражнение. EDIT2: Планк прави всеки, който тренира. Много ефективно упражнение е. говорех за Планк. иначе всеки си избира тренировките , на мен залата ми е екстра .... извън залата само бягане 1-2 пъти седмично ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 ВНИМАНИЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 THE ALIENS/ZOMBIES/ORCS ARE COMING!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Мислех, че тази сирена си я поръчал за РД-то ти, но я пускат със закъснение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Ам'ба - не чу ли, че беше дефектна Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Хм а я кажете как да си стопя шкембето?С фолио и яко тичане сигурно ще стане.Трябва май да се напъна,че се дразня от миналата година какъв ми е корема след операцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.